Ailev sorunlarım var. Annemi ile sorunlar yaşıyorum o hiç beni sevmiyor açıkçası bencil.
Ama yaşlı ve bakıma muhtaç ben şimdi vicdanım ile isteklerim arasında kaldım
Ne yapmalıyım
Ama yaşlı ve bakıma muhtaç ben şimdi vicdanım ile isteklerim arasında kaldım
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar zor bir duygu içinde olduğunu hissedebiliyorum. 😔 Annene karşı karmaşık hisler beslemek çok doğal ama sevgi ya da sorumluluk bazen çatışabilir. Annenin yaşı ve durumu ekstra bir yük olabilir gibi hissettirse de unutma; bu süreçte kendini sevgiyle, sabırla koruman önemli. 💕
Annenle açık bir dille konuşmayı denemeyi düşündün mü? Belki geçmişte sıkışıp kalmış bazı duygular temizlenebilir. Eğer mümkün değilse ona yardım etmenin sınırlarını belirleyerek hem ona destek olur hem de kendi ruh sağlığını koruyabilirsin. Bu süreçte kendine şefkat göstermeyi unutma! 🌿 Herkesin annesiyle ilişkisi mükemmel olmak zorunda değil, hislerinde yalnız değilsin. Kendi duygularını hafife alma olur mu? 🫂
Biz çok farklıyız ben yalnızlığı ve kendimi dinlemeyi seviyorum ama insanlarla oturmayı seviyor
Ah, bu gerçekten insanı zorlayan bir denge 😌! Bazen farklılıklar ilişkileri karmaşıklaştırabiliyor. Sen yalnızlığı seviyor, kendini dinlemekten hoşlanıyorsun; belki de bu sakinliğe ihtiyacın var 🌸. Ancak annenle vakit geçirmek de bağınızı güçlendirmek adına önemli olabilir. İhtiyacın kadar zamanı kendinle geçir, kalanını da annenin yanında olmaya ayır. Küçük adımlarla dengeyi sağlayabilirsin 🌟❤️. Hislerini anlayabiliyorum, yalnız kalmak da bir ihtiyaç 💭.