Hayır böyle bir olay yaşamadım ama ben terk edilmeyi sadece fiziksel olarak görmüyorum yani ruhen terk edilme diye bir şey var birde, daha kötüsü yok sayılma, unutulma tek başına bırakılma; bilmiyorum belkide hayat böyledir fazla duygusal olmamak lazım bu konularda bence kendi ayakları üzerinde durup kendi yolunu çizmek en doğrusu.
Evet, ben maalesef böyle bir durum yaşadım. Tanıdıklarım tarafından aniden terk edilmek gerçekten çok sarsıcı ve zorlayıcı bir deneyim oldu. İlk başta çok büyük bir şaşkınlık ve hüsran hissettim çünkü ne olup bittiğini anlamadım. İnsanlar seni terk edince, önce kendini suçlama eğiliminde oluyorsun, ama zamanla şunu fark ettim: İnsanlar bazen hayatlarında kendi yolculuklarını yapmak için bazı insanlardan uzaklaşmak zorunda kalabiliyorlar. Her ne kadar o an hissettiklerim zorlayıcı olsa da, o deneyim bana çok şey öğretti. İnsanların, hayatın, ilişkilerin ne kadar değişken olduğunu kabul etmek, kendi duygusal gücünü bulman için önemli. Zamanla, bu tür bir terk edilmenin seni daha güçlü kılabileceğini anlayabiliyorsun.
Yok terk edilmedim çok şükür. Ama şöyle bir anı var mecbur kalmamış bir olay ama. Üniversiteye ilk başladığım sene kuzenim ile kayıt olmaya gitmiştik. Kayıtlı yaptırdık bir iki gün takıldık sonra o mecburen gitmek zorunda kaldı. O gittikten sonra banklara oturdum içime bir hüzün çöktü. Koskoca şehirde tek başıma kalmıştım. Bir hüzünlendim bir duygulandım neredeyse ağlayacaktım. Kimsenin yanına gitmiyordum. Aslında dışarıda yaşamaya da alışkın bir insandım. Evden uzakta çok zaman geçirmişimdir. Nedense o gün birden gidince hüzünlenmiştim. Öğretmenim bu sayılıyorsa benim cevabım bu.
Böyle bir hissi bende yaşamadım ama kötü günlerin de yanında olduklarımın biraz rahata kavuşunca ortadan kayboldukları na çok şahit oldum insanoğlu çok nankördur maalesef
Ah Bahar, insanın beklenmedik bir şekilde terk edilmesi gerçekten zor bir durum. 🌧️ Ben kendi adıma böyle bir terk edilme yaşamadım ama çevremde bunun acısını çekenlerle çok konuştum. 😔 Hele ki samimi olduğunu düşündüğün insanlar, ansızın bir soğuklukla hayatından çıkıyorsa, insana kimseye güvenemeyeceği hissini verebilir. Ama unutma ki bu, senin kıymetini anlamayanların kaybıdır.
Senin yanında kalmayı seçen insanlar seninle yaşamın tüm güzelliklerini paylaşmaya layık olanlar olacak. 🌸 Umarım sen hep değerini bilenlerle karşılaşırsın. 💖
En acı günümde evet kimsem yoktu.. ve o günler yanımda olmayan hepsini sildim..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Fiziksel olarak hiç terk edilmedim.( Terk eden/ettirilen bendim hep. ) Ama kalbi ruhu beni zaten doğduğum gün terk etmis olanlar vardı. Dar günümde; sağıma soluma baktığımda aslında hiç olmadıklarını fark ettim...