Sizin için hangisi vazgeçilmez..
Kokoreç
Hamburger
İkisinide Sevmeyenler :))
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk ve son kokoreçimi bundan 6 yıl önce soğuk bir kış günü gecesi alkolün verdiği açlığa daha fazla dayanamayarak ve o an yiyebileceğim bana en yakın şeyin kokoreç olması yine ve arkadaşlarımın "yee bro yee.. vallahi çok güzel.. bir kere yersen bağımlısı olursun.. sen midyeyi de sevmezdin şimdi midyeci gördüğünde elemanı rehin alıyorsun inan kokoreçide çok seveceksin.." gibi söylemleri neticesi sonucu ağzımdan yarı gönülsüz bir şekilde "usta yap bir yarım acısı bol olsun" cümlesi çıktığına kulaklarım ile şahitlik ettim.. demeyin başka nerenle şahitlik edebilirdin diye benim götümünde idrak edebilme yetisi var.. neyseee iştee 2 ısırık sonrası bir öghhh sesi çıkar gibi oldu 3. ve 4. ısırığı zorladım çiğnemeden yuttum derken sabah oldu erkennn.. yine neyse işte uzun lafın kısası mide spazmı geçirecektim az daha bir daha koko yersem öpsünler beni dedim.. aslında koko yiyebilirim de kokoreç yemem..
alkolün açlığı ile dahi yiyemediğim şeyi mümkünatı yok başka türlü yiyemem..
Babos ikisijibde affetmem ama kokoreci de hamburgere değişmem Türk'üm la ben kokorecimin yerine hamburger mi koyacam Türkiye'ye hastir kokorec hele bir de altina 4 bira cakican sonrasi tertemiz ohhh :)
Iskence yapiyon babos su an farkinda misin :)
Bak istanbula gidiyorum her hafta sirf kokorec icin ikitelliye ugruyorum normalde isim okmeydaninda :)
Bağımlılık derecesindeyim ama hakediyo bagimliligi da mubarek :)
Amin kardesim amin kokorecimi alanin yasama hakkini alirim elinden :)
Hamburger tercıhım kokorecten nefret ederım hatta gecen gun bı kokoreccının onunden gecersen kız sevgılısıne bu ne ya resmen para verıp b. k yıyosun boyle ıs mı olur dedı ne alakaysa :)) galıba bagırsaktan yapıldıgı ıcın oyle soyledı ama haksızda sayılmaz :)
Surekli hamburger yiyen birisi degilim zaten tercihim iskender sadece ikisi arasinda tercih yaparsak hamburger derim ki annem kendisi yapar mc veya burger gibi yerlerden yemiyorum o nedenle tarihini arastirma ihtiyaci duymuyorum
l*n boklu seyi yicegime hamburgeri yerim daha iyi :Dd
Cevap
25Cevap
Antakya Döneri.
www.dois.com.tr/uploads/slides/thumbnail_5881.png
En son 6 yıl önce kokoreç yemiştim üzerinde ayıptır söylemesi samanlar vardı çok iğrençti ondan beridir daha yemiyorum
Mis gibi kokoreçi hamburgerle aynı soru içinde kullanmak yapmayın be abi
Kokkoreç koko kokoreççç Yerlim malı yurdum malı herkes onu kullanmalı abi :)
Kokorec vazgecilmez❤️👍
Ikisinide gömerim acımam :)
Kokkoreeeccc kokokokooo kokkorec kokokokoooo
Kokoreçççç :))
Kokoreç ve ayran kombini =)
Kokorec seven kiz candir samimidir dogaldir :)
Corluda yok adam akilli kokorecci :)
Biradan sonra kokoreç 👌✌
Kokorec tabiki sacmalamayin
kokoreç bilider hamburger tiki işidir
Kokoreç ko ko koo sensiz olmazzz :D
Kokoreç ama hamburgerde
Kokoreç
2 kokoreç 1 bira diyorummmm
Kokoreç ne ya?
Sevmem
Lahmacun:)
Tamm kelle paça olsın:)
Bumbar güzel gider:)
Kokoreç ayran candır yanınada acı biber :))
kokoreç tercihimdir ama çok pahalı
Iyk kokoreç :/
Hamburger tabii ki
Kokoreç her zaman.
niye ikiside diye bir şık yok :D
İkisi de sağlıksız
İkisinide yemiyorum.
ikisinide almayım :D
Kokoreç ne ya bildiğin bağırsak yağı işte..
Canım sıkıldığı zaman kızların bulunduğu ortamı bilmemi sağlayan yiyecek. İşini bilirsen tabi.
Tavuk döner.
hamburger
İkisini de severim
hamburger
kokoreçç
hamburger tercihim
Kokorec
Kokoreç -_-
Hamburger
Hamburger
tabiki koko Ç:)
vejetaryanım