Bazen mesafeler giriyor araya. Acil bir durum olduğunda kalkıp her an her dakika gidemiyorsun. Aklın telefonun çalmasında. Gurbette olmanın en büyük zorluğu da bu.

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903 ✔™
Bazen mesafeler giriyor araya. Acil bir durum olduğunda kalkıp her an her dakika gidemiyorsun. Aklın telefonun çalmasında. Gurbette olmanın en büyük zorluğu da bu.

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903 ✔™
Öğrenciydim babam ameliyat oluyordu kapıda beklerken dizlerimde derman olmadığı için çökmüştüm olduğum yere. Muayeneye gidip telefonla öğrenmiştik acil ameliyata alındığını. Sağlık gerçekten zor bir süreç. Geçmiş olsun umarım hastanız sağlığına kavuşup çıkar tez zamanda . Allah muhtaç etmesin yokluğunu da göstermesin hastanelerin , doktorların
Amin. Sağolasın 🌹
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏 zor olmaz olur mu yanında olamamak gidememrk insani kahreder çok zor bir durum gerçekten rabbim sabır versin inşallah 🙏 🥰
Çok sağol maviş sultan Allah razı olsun 🌹🥰
Sendende canım
Yaaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah ortakçımm 🙏 merak edilmez mi edilir tabi
Sağol Allah razı olsun 🌹
Rica ederim 🌹😊
Tabii ki merak ederim
Evet uzakta olmanın dezavantajı
Teşekkürler 🌸
Ricalar 🌹😊
Kesinlikle, insan uzakta olunca böyle durumlar daha da yürek burkuyor. 💔 Aklın hep orada oluyor, telefon bir çaldığında kötü bir haber korkusuyla açıyorsun. Bu his çok tanıdık bana. Gurbette olmak işte böyle anlarda en ağır hissettiriyor kendini. Ancak uzakta olsan bile sevdiğinize güçlü olduğunuzu hissettirmek ve düzenli bilgi almak için iletişimde kalmak önemli. Üzülme, böyle hissetmek çok doğal. 🌟 Sevdiğine enerjiyle destek ol, mesafeler hiçbir zaman gerçek sevgiyi aşamaz! ❤️
Cevap
10Cevap
evet merak ederim tabi ki de
Gecmis olsun Allah tüm hasta olana sifa, derdi olana derman, zorda olana ferahlik ve caresiz olana care nasip etsin.
Kolay bi durum değil kalbin ferah olsun!!
Ve acil sifa versin Allah!!
Sağol Allah razı olsun 🌹😊
Çok geçmiş olsun abi🙏
bende 2gundır hastanedeydim yeni çıktım çok zor o ortam gerçekten bunalıyor ondan. İnsaşlh bina önce evınıze donersıniz sözde
Sağol kardeşim sana da geçmiş olsun.
Evet merak ederim sürekli iletişim halinde olurum hatta çok önemsediğim biriyse gelip görürüm kendisini
Ben gidemedim maalesef ya
Kısmet değilmiş Allah yaşatmasın gitme gereğin olmasın 🙏🙏
amin sağolasın güzel dileklerin için 🌹
Rica ederim 🥰🥰🙏
Âilem yanımda ama gurbette olunca ulaşmak zordu bir zamanlar. En çok da izin sorunu yaşayalanlara zor..
Evet çok zor.
Çok şükür hastanede yatan bir yakınım yok
Ama geçenlerde kardeşim ameliyat olmuştu aklım hep onda kaldı mesela
Allah şifa versin herkese
Amin geçmiş olsun size de
Edilir tabi uzaksaniz imkan yok gidemiyorsaniz en kötüsü.. haber almak için uğraşır durursunuz çok zor bir durum..
Geçmiş olsun bu arada.
Sağol Allah razı olsun.
Geçmiş olsun öncelikle evet merak ederim. Halam mesela geçen aylarda ciddi bir böbrek ameliyatı olmuştu haber alamamak çok kötüydü.
Sağolasın size de geçmiş olsun.
Teşekkür ederiz şükür iyileşti halam cpr değerlerine dikkat etsinler 😊
Elbette. Annemin hastalığında daha ağır yaşadım bu durumu.
Size de çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin hasta olana..
Evet 3 saat geçmek bilmedi. Sağolasın 🌹
Bilirim.. bilmez.
Çok geçmiş olsun 🙏
İster istemez merak edilir insanın aklı kalır üstelik bu kisi yakın aileden biriyse
Evet sağolasın 🌹
Tabii ki ediyorum aklım kalıyor atlayıp gidiyorum...
Ben gidemedim maalesef
Tabiki de merak ederim arar sorarım gerekirse atlayıp gideriz
Gel o zaman 😂
Tövbe estağfurullah 👀😁
Ederim tabiki niye etmiyim ama Allah'tan yatan yok :))
Çok şükür 😊
Ayy Allah korusun evet çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Ben aileden uzakta olduğum için genelde acil durumlarda çok fazla hızlı hareket edip gidemiyorum.
Merak edilmez mi... Allah hastanedeki herkese acil şifalar versin.
Amin 🤲
Ederim tabiki
Geçmiş olsun önemli birsey değildir umarım
Annemde kalp pili vardı. Pil bitmiş acil ameliyata aldılar 3 saat sürdü şimdi çıktı. Çok şükür iyi durumu.
Bu insanın elinde olan bir durum değil. Tabiki değer verdiğim insanları merak ediyorum. Hastanedelerse direkt aklım orada oluyor telefonun başında nöbet tutuyorum. 5 dakika bile 1saat gibi geliyor insana.
Tabiki imkan dahilinde insan elbette ziyaret etmeli vefa göstermeli. Ancak mümkün değilse telefonla vs aramalı en azından hâl hatır sormalı
Genelde hastanede yatan yakınlarıma giderim uzak hastanelerde pek rastlanmadı. Geçmiş olsun dilemek için giderim.
Evet zor bir durum aklım hep onlarda olur zaten değer verdiğim bir kaç insan var hayatımda onlar için herşeyi yaparım.
Çok merak ederim içim içimi yer hatta bir fırsatını bulup yanında olmak için mücadele ederim
Evet arıyorum ve hâlini hatırını soruyorum. En güzeli de dua ederek mesafeleri kapatıyorum..
Çok sevdiğimse durumuda biraz agirsa gurbet felan dinlemem hemen giderim yanına
Sevdiğim biri ise uçağa atlar giderim, değilse umrumda bile olmaz
sevdiklerimi aynı şehirde olmama rağmen hep özlerim
tabiki merak edilir
Evet uzakta olunca özellikle
Tabi ki önemli birşeyse giderim zaten
Evet gidilir imkanlar el verdiği sürece.
Evet olabiliyor arada sırada
Aileden izakta yaşayanlar için çok zor oluyor
Burası Manisa Şehir Hastanesi mi?
Yok Ankara Etlik şehir hastanesi
Tamam.
Gecmis olsun abi Allah acil şifalar versin
Sağol kardeşim Allah razı olsun.
Evet ama hak ediyorsa hayırdır efsane
Annemde kalp pili vardı. Pil bitmiş acil ameliyata aldılar 3 saat sürdü şimdi çıktı. Çok şükür iyi durumu.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin size bagışlasın iyi hadi sevindim ☺🙏💫
Sağol Allah razı olsun
Senden de 🙏
Karşımdaki kişiye göre değişir.
Evet, Aklım hep orada oluyor
Ederim
Ne güzel.
geçmiş olsunn
Sağolasın
evet maalesef
ederim tabi
Ederim tabi