Kayınvalideyle ilgili anlayamadığım kuruntularım var sanırım?

Biraz uzun olabilir bacılarım 🥲.
Nişanlımla tanıştığımız zamanlara gidelimm, annesine benden bahsedince annesi çok bilmiş birini getirme demiş.
Nişanlımın ailesiyle tanıştım iyi hoş davrandılar börek çörekler yapılmış sağ olsunlar ilgilenmişlerdi.
Zamanında kayınvalidemin yeğeni benim hakkımda hakaret etmiş nişanlımdan sevgiliyken ayrılmıştım ben bazı haklı sebeplerden dolayı özür bekliyordum.
Bu kayınvalidemin yeğeni yani nişanlımın kuzeni oluyor yaşımıza yakın ama bi kaç yaş ufak
Bu kıza dertleneyim derken kız beni gömmüş ama ben kızı tanımıyorum bile kimdir nedir afedersiniz QrQspu bu seni kullandı attı bunun yolu belli bu beni de kıskanır gibi cümleler kurmuş. Bende nişanlımla barışmak amacıyla görüştüm ve telefonunda bu bana ithafen hakaretler gördüm.
Ama ben temkinli davrandım kendi haysiyetimi düşünerek edepsize edepsiz gitmemeliyim
Nişanlım samimiyetini kesti o kız kuzeniyle ve daha da Muhattap olmadı.
Kız bunu içerlenmiş ve bi keresinde bu tarafa geldi benimle selamlaşma tenezzülünde dahi bulunmadı neyse nişanlımın ablasının nişanında da beni kaynanam zorla o kızın önüne götürdü ve sanki ben hatalıymışım gibi beni zorla görüştürdü ve görümceme takımı takarken videoya yansımış bu kız bana bakarak ard arda kusma hareketleri yapmış. Bende nişanlımı uyardım ve beni savunmasını istedim yoksa ben bu ilişkiyi bitirmek zorunda kalacağım dedim. Nişanlım ablasına yazdı ters bir şekilde sonrasında annesine gitti beni savunmaya lakin kayınvalide hazretlerim benim için ortada fol yok yumurta yok neyin düşmanlığını yapıyor dedi bu cümle benim ağrıma gitti ayriyeten nişanlım durumu açıklarken kayınvalidem de kendi yeğeni için “zoruna gitmiş demekki “ demiş bu olayın üstünden aylar geçti ama ben hala sindiremiyorum bir kız olarak büyüklerim var burada bi kaç kaynanamın saygısızlıklarına da şahit oldum bu bi kere olacak bir sınanma değil yardımcı olmanızı istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
Kayınvalideyle ilgili anlayamadığım kuruntularım var sanırım?