Yeni fark ettim annem ilişkilerimi mi kıskanıyor? onunla iletişimim nasıl olmalı, hiç konuşmamalı mıyım? yaşım21, öğrenciyim?

İlişkilerimi yönetiyor guya bana iyilik yapıyor adı altında, sonra bebim ilişkim olmama rağmen kendini bu olaya dahil ediyor, hatta bana gelip ee annen gençmiş güzelmiş diyor mu diye soruyor benim hakkımda ne diyor diye soruyor, ilişkimde sorun olduğunda bu hayatıma yansıdığında örneğin eve geç geldim 1 gün veya tatsız şeyler yaşadım onu otogarda tam uğurlayamadım erken gittim diye kendisine saygısızlık yaptığımı ve değersizleştirdiğimi söylüyor kendi üzerine alınıyor.

Herşeyi kurcalıyor kızdığımda a pardon o konuyu açmıyorum sen kendin daha iyi bilirsin diyor, üzgün anımda da sen basitlik yaptın diyor senin hatandı diyor

2 kişi oldu hoşlandım ama ilişki olmadan bitti 1i de sevgilim oldu ama çok kötü olaylar yaşadım ve kmtü ayrıldık hatta kullandı beni diyeyim ona

Yeni fark ettim annem ilişkilerimi mi kıskanıyor? onunla iletişimim nasıl olmalı, hiç konuşmamalı mıyım? yaşım21, öğrenciyim?