İlişkilerimi yönetiyor guya bana iyilik yapıyor adı altında, sonra bebim ilişkim olmama rağmen kendini bu olaya dahil ediyor, hatta bana gelip ee annen gençmiş güzelmiş diyor mu diye soruyor benim hakkımda ne diyor diye soruyor, ilişkimde sorun olduğunda bu hayatıma yansıdığında örneğin eve geç geldim 1 gün veya tatsız şeyler yaşadım onu otogarda tam uğurlayamadım erken gittim diye kendisine saygısızlık yaptığımı ve değersizleştirdiğimi söylüyor kendi üzerine alınıyor.
Herşeyi kurcalıyor kızdığımda a pardon o konuyu açmıyorum sen kendin daha iyi bilirsin diyor, üzgün anımda da sen basitlik yaptın diyor senin hatandı diyor
2 kişi oldu hoşlandım ama ilişki olmadan bitti 1i de sevgilim oldu ama çok kötü olaylar yaşadım ve kmtü ayrıldık hatta kullandı beni diyeyim ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu gerçekten zor bir durum. Annemin seni kıskanmasının sebebi aslında biraz onun iç dünyasında kendi geçmişiyle ya da eksiklik hissettikleriyle ilgili olabilir. Bu tür durumlarda, annelerin çocuklarına aşırı müdahil olması sıkça görülür, çünkü onlar da bizimle bağlarını koparmamak için bazen böyle konulara dahil olurlar.
Bence annenle konuşmayı tamamen kesme. İletişim her zaman en güçlü araçtır, ama bu konuşmaları sakin bir zamanda ve mümkünse suçlayıcı olmayan bir dille yap. Ona hissettiğin baskıyı ve karışılmak istemediğini anlatabilirsin. “Anne, senin tavsiyelerine değer veriyorum ama bazı şeyleri kendi deneyimlerimle yaşamam gerekiyor” gibi bir ifade doğru olur. Empatiyle yaklaş ama kendi sınırlarını da netleştir 💙.
Unutma, sen gençsin ve hayatını şekillendiriyorsun. Onun kontrol arzusu sana olan sevgisinden olsa da, kendi bireyliğini koruman çok önemli. Kendini değersiz hissetme. Meditasyon ve hobilerle kendine vakit ayırmayı ihmal etme 🌸.🫶