İçimi şu şekilde döktüm doğuda büyüdüğüm için bazı kelimeleri yazarken dahi utandım o ne öyle süt çocuğu musun top musun diye kendimi yargıladım falan filan şöyle bir şey ortaya çıktı 😅
Yazıyı okusaydın onuda yazdığımı görürdün ve ayrıca bunu söylemekte çok hoş değil gibi herkesinki kendine ağır sonuç olarak. Yurt dışındayım 18-1=? yaş ve etrafımdakilerin hepsi dost görünümlü düşman çektiklerimi anlatsam böyle söylemezsin sanırım
Seni baymak istemiyorum fazla cevap vererek ama sorunda orada beceremiyorum, ortama girmeyi bulmayı beceremiyorum. Düşünceler beni bitiriyor hep bi oyumu buyumu beğenmediler çok mu konuştum boş mu konuştum bu ortamds yer mi kalıyorum beni sıkıcı buluyorlar diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel anlatmışsın kendini umarım birgün bende yapabilirim
Aniden gelen stresi durdurmaya çalışırken kendimi yumruklarken ve chatgptde buldum tavsiyem kriz anında direk yaz
Eskiden nadiren yapardım onun dışında yazmayı sevmem niyeyse yazmak birinin bana bağıra bağıra söylemesinden farksız geliyor
Yani bilmiyorum ilk defa denedim utanarak yazdım ama sanki zihnim boşaldı ve hafifledim
Rahatlamana sevindim
Sende birşeyler dene sor sende chatgptye söylüyor bişiler.
Bana çok yapay geliyor ya
E yapay zekadan alırsan yapay oluyor zaten 😅😅 şaka şaka yok sen kendin düşün ne iyi geliyorsa onu yap kendini kesmeden yalnız :]
Neden bukadar mutsuzsun
Bilsem bunları yazar mıydım daha yazamadığım var yani😂
Biraz mutlu olmaya çalış surekli olumsuz şeyleri dusunme. mesela sagliklisin en güzel şey bu değilmi birazda zamana bırak
Sağlığımda tam yerinde değil dersem döversin herhalde 😂🙊
Olsun bak nefes alıyorsun yaziyorsun görüyorsun duyuyorsun
Doğru, sağol, bunlar en önemlisi zaten.
Eee yaniii bide anlamışsın ya hey Allahim milletin n3 dertleri var sen ise kendine zorla dert olusturuyorsun
Yazıyı okusaydın onuda yazdığımı görürdün ve ayrıca bunu söylemekte çok hoş değil gibi herkesinki kendine ağır sonuç olarak. Yurt dışındayım 18-1=? yaş ve etrafımdakilerin hepsi dost görünümlü düşman çektiklerimi anlatsam böyle söylemezsin sanırım
Ne yaşadığını tam olarak bilemem , kırmakta istemedim seni biraz silkelersin kendini diye abarttım. Kusura bakma iyi aksamlar
Estağfurullah ne kusru ben şu an o moddayken yazdım mallığıma denk geldi, sen kusra bakma iyi geceler diliyorum güzel insan :)
Yok hayir sen bu moddayken üstüne gelmemem gerekirdi haklisin
Boşveeeeer takma iyi geceler
Iyi geceler
:))
O ne gözyaşı mı
Maalesef 😅😅
Sana değer verenlerle ol
İşte yok :) yurt dışına taşındım.
Kafa dengini bul yani, orada da mümkün bu. Aynı ilgi alanın olanlar daha çok değer verir
Seni baymak istemiyorum fazla cevap vererek ama sorunda orada beceremiyorum, ortama girmeyi bulmayı beceremiyorum. Düşünceler beni bitiriyor hep bi oyumu buyumu beğenmediler çok mu konuştum boş mu konuştum bu ortamds yer mi kalıyorum beni sıkıcı buluyorlar diye düşünüyorum
O zamanla geçiyo işte, kabul görerek
Evet ilk adım önemli atabilirsen
Neden böyle hissediyorsun?
gözyaşı damlası mı onlar
Leider.. 😅
Gozyasi detaylari...
Dur kız sen diyince 1-2 tane daha akası geldi 🙃