Merhaba 7 aylık evliyim ama evlendiğime çok pişmanım, evlenmeden önce asla böyle birisi değildi ve çok değişti. Asla evli bir adam gibi davranmıyor. Ne benimle ne eviyle ilgilenmiyor ve sorumluluk almıyor. Günde 5 dakika anca görüyorum suratını ve benimle hiç iletişim kurmuyor. Artık dayanamıyorum. Bir an önce ayrılmak istiyorum ama herkes 7 aylık bir evlilikte anlaşmalı boşanmanın imkansız olduğunu söylüyor. Bu süreçte en korktuğum şey ailemi üzmek. Kendim zaten bu 7 ayda yeteri kadar üzüldüm. Bu süreçte ne yapabilirim. Nasıl çabucak boşanabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zaten bunu Kafanda da bitirmişsin. Daha fazla Psikolojik baskı altında kalmaktansa bir an önce iç huzurunu bulman daha hayırlı.
Ailende senin yanında ise daha da fazla endişe etme. Eğer eşinde Anlaşmalı Boşanmaya razı ise uzatmayın. Tabii ki anlaşma boşanma detayları da önemli.
03 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim bu değerli yorumunuz için sağ olun 🙏🏻
Soran1 yılAmin inşallah. 🙏🏻
En İyi Cevaplar
1 yılHamile kalmada , bir sene dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyor şahit ve sağlam sebepler gerekli , yaşadığın her şeyi kanıt altına al eve bakmaması bir kusur onları mesajlamaya çalış , küfür hakaret etme evi terketme , Yüzyüze kavga et kendinden soğut anlaşmalıya yanaşsın geçmiş olsun üzücü
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim aydınlattığınız için çok sağ olun 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim inşallah kolayca kurtulursun bu aptaldan
Soran1 yılAmin çok teşekkür ederim 🙏🏻
- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılAnlaşmalı olursa tek celsede biter. Çabuk boşanmanın formülü nafaka istememektir. Nafakayla korkutursan hemen boşanmaya razı olur. Hergün ölmektense bjr kez ölmek çok daha iyidir bol şanslar.
04 Yorumla
Soran1 yılMal mülk hiç bir şey istemiyorum zaten yeter ki artık huzurlu olayım. Teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Razı gelmezse nafaka ve tazminatla korkutursunuz Avukatın daha iyi bilgi verir sana Geçmiş olsun.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Bol şanslar 👍
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım seni ne kadar iyi anlıyorum 💔 7 ay gibi kısa zamanda böyle bir yükle baş etmek hiç kolay değil. Öncelikle bunun sadece senin suçun olmadığını bil lütfen. Bir evliliğin yolunda gitmemesi iki tarafın sorumluluğudur, bu yüzden kendini suçlama. Eğer eşin sorumluluk almayı bırakmış ve seninle iletişim kurmuyorsa bu çok sağlıksız bir durum. Böyle bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmak hem duygusal açıdan seni yıpratır hem de daha büyük sorunlara yol açabilir.
Anlaşmalı boşanma konusunda seni vazgeçirmeye çalışanlara kulak asma. Evlilik süresi değil, tarafların ortak karar alabilme yetisi önemlidir. Bir avukata danışarak süreci daha net öğrenebilirsin. Aileni üzmekten korkuyor olman çok doğal, çünkü onları kaygılandırmak istemiyorsun. Ama unutma, onlar seni mutlu görmek ister. Onlara hislerini açıkça, kırmadan anlatmaya çalış.
Bu sürecin zorlayıcı olduğunu biliyorum ama kendine şunu hatırlat: Senin huzurun, mutluluğun her şeyden önemli. Gücünü kaybetme, hep buradayım 🙏💜10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
1 yılUzatılacak bir şey kalmamış ama yine de son bir kez dene şansını konuş düzelmezse de boş ver
010 Yorumla
Soran1 yılKonuşuyorum fakat ha duvar ha o aynı
- 1 yıl
O zaman tek çare kalıyor sana. İnsanların gerçek yüzünü evlenmeden kestirmek çok zor
Soran1 yılAnnem hep söylerdi, şu an daha iyi anlıyorum
- 1 yıl
Hayırlısı olsun be sıkma canını. O öyle rahatsa sen de rahat ol
Soran1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun 🙏🏻
- 1 yıl
Ne demek. Boşanmak istersen de yardımcı oluruz
Soran1 yılAvukat mısınız?
- 1 yıl
Yakın arkadaşlarım var avukat
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Ne demek sen mutlu ol ☺️
Geçmiş olsun nasıl tanistim
Millet baskı kurar erkekler rahatsız eder bosanmiyorsun diye055 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum ama böylede kendime zarar veriyorum
Soran1 yılYazılımcı o ben anasınıfı öğretmeniyim ama şu an boştayım. O 30 yaşında ben 27
Konuştum tabi ki ama beni dinlemek ve benimle konuşmak istemediğini söyledi
Soran1 yılAşık olarak ve ailelerimizin rızasını alarak. Cinsellik mi? Göz teması bile yok
Soran1 yılNeden evlendin diyorum keyfim ve kahyam diyor, neden değiştin diyorum ben zaten böyleydim diyor
Soran1 yılAilesiyle aram çok iyi. Hatta ailelerimiz sanki daha önce akrabaymış gibi yakınlar birbirlerine. Kavgalarımda o değiştikten sonra oldu
Soran1 yılGeçmişim karanlık değil, hiç bir gizem yok. Cinsel olarak bir sorunumuz yoktu. Ne olduysa evliliğin 2. Ayında oldu bir anda sıkıldı benden ve sevgisinin azaldığını ve artık duygusal olarak yaklaşmak istemediğini söyledi.
Soran1 yılBiliyor musun benim görünüşümü eskiden çok kıskanırdı, hatta sürekli dile getirirdi fakat ne zaman manipüle edişleri başladı ben kendimi kaybettim.
Soran1 yılTeşekkür ederim dinlediğiniz için 🙏🏻
Soran1 yılAldatıyor olabilir mi sizce?
Soran1 yılHayır normalde anlatmam ama dayanamaz hale geldiğimde üstü kapalı bir şekilde anlattım fakat ‘sabret’ cevabını aldım. Fakat eşim telefonda saatlerce ailesiyle konuşur hatta ne zaman tuvalete gittiğini bile anlatır
Soran1 yılÇok takıntılıdır (benimle ilgili konularda çok umursamazdır)
Soran1 yılMesela çalışma odasına kimse giremez giren kişiye inanılmaz gıcık olur, birisi ona seni seviyorum dese acaba niye beni seviyor diye düşünür ve altında kötü bit şey arar, bir konuyu 30 kere anlatır
Soran1 yılBöyle mi yapması gerekiyor? Konuşsun o zaman
Soran1 yılNeden benimle iletişim kuramadığını sorduğunda kadın gibi davran dedi bende ona ‘sen prenses gibi davranmazsan bende kadınlığımı gösteririm’ dedim bir tek bu var. Dün kendine yeni bir telefon alıp yeni bir hat açtı, şu an 3 telefonu 3 tane hattı var işim için diyor ama bence değil. Ayrıca telefonu elindende düşmüyor
Soran1 yılYakalamadım. Ama erkek tabi ki bilmiyorum olabilir
Soran1 yılAldatılma ihtimalim var şüpheleniyorum yakalarsam eğer daha iyi olur benim için
Soran1 yılAçığım, bakımımı yaparım, giyinirim, süslenirim tabi duygusal olarak çöküş yaşadığımdan beri kendimlede ilgilenemiyorum
Soran1 yılBen en son dayanamayıp bir ağlama krizi geçirdim ve yanına gidip ona diğer kadınların sevgisine özendiğimi, normal bir hayat sürüp karı koca olmak istediğimi ve mutlu olmak istediğimi söyledim. Yalvarıyorum konuş artık benimle dedim. O da bana kadın gibi davran o zaman dedi.
Soran1 yılDüzelmez ama zaten daha beklentilerim yerle bir oldu
Soran1 yılBen düzelsin diye onunla ilişkimizi düzenli tutuyordum fakat artık gururuma yediremiyorum. En son bana kaıdn gibi davran dedikten sonra istedi bende ona duygusal olarak beni tamir etmen gerekiyor çünkü kendime yediremiyorum dedim
Soran1 yılSordum sadece ‘offff’ dedi ve cevap vermedi :)
Soran1 yılBir avukat buldum ilk cesaret edişimde gideceğim
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
1 yılBöyl birisiyle evli kalma tabiki. boşan bence. psikolojik olarak da güçlü dur hiçbşşey olmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
- 1 yıl
Bişey değil yardımcı olurum
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum o imzayı atmak kolay da bozmak zor gel de anlat şimdi mahkemeye aileye of çok. zor sakin cocuk yapma
01 Yorumla
Soran1 yılEn zor kısımlarından biriside anlatınca anlaşılabilmek zaten. Çocuk konusu da imkansız zaten göz göze bile gelmiyoruz
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıleğer eşinle şartlarda anlaşırsan tek celsede boşanabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılPara mal mülk hiç bir şey istemiyorum. Zaten oturduğumuz ev ondan önce vardı benimdi. Boşansa onu bile ona bırakırım
- 1 yıl
o ev seninse senin hakkın
- Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılAnlaşmalı olursa tek celsede biter
171 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim zor durum
- 1 yıl
Hamile kalma da sakın bu tipten
Soran1 yılAllah korusun, öyle bir şey olsa bu sefer çocuğa yazık
Soran1 yılAyrıca eşine bakamayan adam çocuğa mı bakacak
- 1 yıl
Aynen zaten eminin cinsellik de yoktur.. nasıl buldun böylesini.
Soran1 yılGöz göze gelme bile yok
- 1 yıl
Yuh.. hiç olmadı mi. İktidarsızlık sorunu varsa elini bile tutmaz.
Soran1 yılÖnceden vardı şu an yok hatta konuşma bile yok
- 1 yıl
Peki özel oluyor ama cinsel tatmin var mıydı. Ne old8 ds böyle oldu.
Çekici giyinmez misin
Soran1 yılVardı
- 1 yıl
Evlilik öncesi var mıydı. Hayır cinselligin tadını almış onu niye bırakmış anlamadim.. aldatıyor mu
Soran1 yılAldatıyor mu bilmiyorum ama şüpheleniyorum
- 1 yıl
Erkek cinselligin tadını alınca zor bırakır. Başkasıyla yaşıyor olmalı.
Evde nasil giyindigine de mi bakmiyor
Soran1 yılEvde suratıma bakmıyor diyorum
- 1 yıl
Senden nefret edecek ne yaşadınız.
Ne bilim. surstina bakmaz ama giyimin dikkatini çekecek durumdaysa erkek olarak bakar
Soran1 yılBilmiyorum nefret ediyorsa neden boşanmıyor? Boşansın o zaman
- 1 yıl
Konuştun mu bosanmayi yok. mu dedi
Soran1 yıl3 kere konuştum cevap vermedi
- 1 yıl
Tam. mal. ya.
Seçmece. resmen.
Ailesi. ile konus
Soran1 yılAnnesine üstü kapalı anlattım bana ‘dua et’ ve ‘sabret’ nazar değmiştir dedi
- 1 yıl
Peki olablir mi büyü falan.. çünkü normal değil.
Üstü kapal8 değil direk konuş sizin iş bitmis.
Aldatma işi de varsa zaten.. kapalı misin açık mı bh arada
Soran1 yılAçığım. Direkt konuştuğumda ağlamaya başladı kayınvalidem sonra bende konuyu kapatmak zorunda kaldım üzülmesin diye. Konuşurum ama oğlumla aram bozulur o yüzden konuşamam onunla bol dua et ve sabret düzelir dedi
- 1 yıl
Ailesi topu taca atmış.. snaa yazık değil mi. Aileler işin içine girmezsee sizin iş olumlu ya da olumsuz çözülmez.
Herkes malını bilir bunu unutma
Soran1 yılKimse girmiyor, ben bile konuşamıyorum ki zaten onları mı ciddiye alacak bilmiyorum
- 1 yıl
Ailesine dikkate almıyorsa boşanma evrakın gönder anlasın.. kendi ailene git sende.
Evde mi simdi
Soran1 yılEvet evde bugünde suratını sadece yemek yerken gördüm 😅
- 1 yıl
Yemekleri sen yapiyorsun o ds yiyor mu
Soran1 yılSadece yemek mi? Evin elektrik ve su faturasına kadar ben ödüyorum. Evin tüm diğer işleri de bende zaten
Soran1 yılBizim evin faturalarını ben ödüyorum ama kendi ailesinin internet faturasını bile eşim ödüyor
- 1 yıl
O arkadaş ne ise yarıyor. Sen misjn erkek o mu
- 1 yıl
Sen çalışıyor musun bu arada neden çekiyorsun bunu
Soran1 yılİşte sonra kadın gibi davranmayan ben oluyorum. Ödemesem ya faiz binecek ya da su kesilecek
- 1 yıl
Öküz herif ne ise yarıyormuş. Etek de giysin bari
Soran1 yılBenim kendi birikimim var, banka hesabımda da aylık bir gelirim var o kadar
- 1 yıl
Ne deyim işin zor. Yaş kaç senin.
Kendi ailene söyledin mi.
Peki ayni yatakta mi yatıyorsunuz
Soran1 yıl27 yaşındayım. Anneme üstü kapalı söyledim, önemli olan senin mutluluğun kararın ne olursa saygı duyarız dedi. Benim uyumamı bekliyor yatağa gelmek için, ben uyurum sonra gelir hep, gece 4’ü bile buluyor bazen
- 1 yıl
Üstü kapalı neden anlatıyorsun direk soylesene sende garipsin.
Koca evde olaya bak. :).. madem. dokunmjyor koltukta yatsın. :)
Soran1 yılAnnemde ağlıyor çünkü anlatmaya başlayınca 🥲
- 1 yıl
Sen onu aldatsan umurunda olmaz bu salağın.
Yazık annenede
Soran1 yılYüzüme de söyledi onu biliyor musun? :) eskiden seni kıskanırdım şimdi umrumda değil ne yaparsan yap dedi :)
- 1 yıl
Gavt olmus tam.
İnsan karısına böyle der mi
Çalışma hayatij olsa şimdiye belkide hayatına birisi girerdi
Soran1 yılO hatayı yapmam. Ne olursa olsun resmî olarak evliyim şu an. Bunu hem kendi gururuma, hem hukuksal olarak, hemxe ona yapamam.
- 1 yıl
Bulmuş senin gibisini işte.
Sonuç olarak sende kadınsın seninde ihtiyacın var ama
Soran1 yılBenim tek ihtiyacım kafamın rahat olması sevmek ve sevilmek şu an, bunu beklediğim tek insanda eşimdi fakat boş bir beklentiymiş ne yazık ki.
- 1 yıl
Maalesef. Senin de kısmetinde bunları yasamaak varmış..
Oylende işte zaman geçiyor
Soran1 yılKafasına saksı düşmesi lazım düzelmesi için😅
- 1 yıl
Peki birsey dicem. Gece gelse yanassa yok der misin
Soran1 yılO kadar şeyden sonra gururum, karakterim, insanlığım kabul etmez. Beni kendimden tiksinme haline kadar getirdi
- 1 yıl
Vay arkadaş bunca zamanda neler olmuş.
Soran1 yılO yüzden evlenilecek kişiyi gerçekten çok çok iyi tanımak gerekiyor
- 1 yıl
Kesinlikle.. hiç böyle değil miydi
Soran1 yılÇok naif, sevgi dolu, gönül alan birisiydi
- 1 yıl
Söylediğin birsey yads bir tartışma mi bu hale getirdi
Soran1 yılBiliyor musun ben sırf huzurumuz daha çok olsun, hiç stres yaşamayalım, kimseyle uğraşmayalım diye düğün yapmak bile istemedim. Sadece evde küçük bir isteme yapıldı yüzük takıldı, 4 ay sonra nikah yapıp evlendik
- 1 yıl
Değmezmiş bu yavsaga
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Ne iş yapıyor
Soran1 yılYazılımcı
- 1 yıl
Iyi kazanıyor yani
Soran1 yılİyi kazanıyor ama daha evin bir faturasını bile ödemedi hepsini ben ödedim. Ailesinin doğalgaz, internet faturasını o ödüyor ama kendi evine gelince karısına ödetiyor (bu arada konu para değil)
- 1 yıl
Anladım ödeme sende
Bakalım ne yapacak ev kira mi - 1 yıl
Uyudun mu
Soran1 yılEv benim, evlenmeden öncede vardı
- 1 yıl
İyiymiş iyi yere kapak atmış kardeşim. :) e sen napion şimdi
Soran1 yılKeşke bende iyi adama kapak atsaydım. Ben öyle müzik falan dinliyorum
- 1 yıl
Valla senin gibisini bulmuş şanslı ama mal.
Senin gibisini herkes ister. Eminim sen mutlu etmek için herseyi yaparsin
Soran1 yılSanırım bazılarına yaranmak ve kadın gibi olmak için borç batağına sürmek gerekiyor
- 1 yıl
Seveni s..
S.. severler bu kurwl hep geçerli
Soran1 yılHarbiden öyleymiş be 😅
- 1 yıl
Daha detayı var da vermedim 😀😀
Her zaman geçerli bu kural
- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılBu süreçte çok zorlanan biri olarak sana tavsiyem çocuk olmadan kesinlikle bitirin öyle bişey yok anlaşmalı boşanma ikinizin de rızasıyla her zaman olur
017 Yorumla
Soran1 yılBen bir terlik bile talep etmek istemiyorum zaten yeter ki çabucak boşasınlar bizi
- 1 yıl
İkinizin ortak fikriyse çabuk olur zaten
Soran1 yılOna teklif ettim hiç bir yorum yapmadı, ailemin evine gittim ama gelip aldı.
- 1 yıl
Yorum yapmıyorsa işi uzatabilir adam akıllı karşına al konuş bence
Soran1 yılİnsan gibi konuştum 3 kere her defasında da tek bir yorum yapmadan devam etti maalesef. Ne ayrılıyor ne de insan gibi kalıyor
- 1 yıl
Dertleşmek istersen yaz en azından kafan dağılır
- 1 yıl
Zor bir durum ben 2 yıla yakındır mecburen idare ediyorum benimki farklı çocuk var
Soran1 yılSiz boşanma davasını açtınız mı yoksa öylesine devam mı?
- 1 yıl
Oturduk konuştuk bazı şeyleri bekliyoruz sadece
Soran1 yılKeşke bende konuşabilsem fakat benim karşımda bir duvar adam var maalesef, yalvarmışlığım bile oldu ama ne yazık ki cevap bile vermiyor
- 1 yıl
O zaman sizinki anlaşmalı boşanma olmayacak gibi görünüyor
Soran1 yılUzasa bile süreç beni korkutuyor
- 1 yıl
Neden
Soran1 yılÇevremden gördüğüm kadarıyla toplumsal ve psikolojik olarak çok yıpratıcı bir durum
- 1 yıl
Umarım kolay olur ne diyim 😔😔
Soran1 yılUmarım çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim iyi geceler
- Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yıl1 yıl geçmesi lazım. O zamana kadar git baba evinde kal. Boşanman kolaylaşsın diye de sana zulm ediyorsa onları kayıt altına al ve canım olma
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
1 yılBelki oda ister önce karşılıklı konuş şöyle anlasmali olur zaten ancak yoksa uzar
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı şeyler 4 aylıkken boşanma kararı aldım bir sene olacak duruşma tarihi yeni verildi. 1 sene dolmadığı için çekişmeli açılıyor dava o da uzun sürüyor
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim aydınlattığınız için. 🙏🏻
Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Bir avukat bulmalısın ve anlaşmalı boşalabilirsin
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Soran1 yılSorun değil farkındayım. Çok teşekkür ederim. 🙏🏻
Çift terapisi alın boşanmak en kolay şey
07 Yorumla
Soran1 yılTeklif ettim bana deli olan sensin dedi
Soran1 yılDeğiştirdim ve ‘ne yaparsan yap asla dişil bir kadın olamayacaksın’ dedi
Soran1 yılSordum… Keyfim ve kahyası dedi
Soran1 yılAcı çeksin istemem ama Allah yanına bırakmasın ve bir an önce boşanayım başka bir şey istemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılO da kabul edecek belli niye zor olsun
02 Yorumla
Soran1 yılEtmiyor. Ailemin evine gidiyorum beni gelip alıyor.
- 1 yıl
Donme
- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılhep öyle olur zaten değişir bu erkekler
01 Yorumla
Soran1 yıl😔
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEsinle konuşmadın mi bu mevzuyu? Aslen durum Ne?
017 Yorumla
Soran1 yılKonuştum tabi ki ama bana beni dinlemediğini ve ne hissettiğimin umrunda olmadığını söyledi.
- 1 yıl
Eee ne diye evlenmiş? Ne saçma sey o oyle?
Soran1 yılSevgisi azalmış
- 1 yıl
Bana hic inandırıcı gelmedi
Soran1 yılEvden habersiz çıkıyor gidiyor geceye kadar gelmiyor, sabah uyanıyor direkt çalışma odasına gidiyor ve gece 1’e kadar çıkmıyor.
Soran1 yılİnandırıcı gelmeyen ne?
- 1 yıl
Ya kusura bakma burada sevgililer kendilerini evli diyor nişanlı bilmem ne diyor, hani yadırgamıyorum seni ama evlenip 7 ay içinde bir erkeğin böyle davranmasına akıl erdiremiyorum
Soran1 yılHaklısın değişik bir site ama bende çaresiz olmasam buraya kadar yazmazdım. Ben aylardır akıl erdiremiyorum çünkü evlendiğim kişi tanıdığım kişi değilmiş. Düşünsene ben ağlarken karşıma geçip ayak ayak üstüne atıp bıyık altından gülüyor ve beni odadan kovuyor
- 1 yıl
Kaçarak falan mi evlendin? Resmen eziyet ediyor sana evde
Soran1 yılHayır aşık olarak ve ailelerimizin rızasını alarak
- 1 yıl
Esinin ailesine durumu anlattın mi? Değişti falan diye
Soran1 yılKayınvalideme anlattım ‘sabret’ ve ‘dua et’ dedi hatta üstünüzde nazar var ondan yapıyor dedi. 😅
- 1 yıl
Neyine sabretxen ki oğlunu çekip konuşsa ya, cocuk düşünme barı arkadaşım hemen
Soran1 yılKonuşmuyor çünkü konuşursa oğluyla arası bozulurmuş ve annesine kızarmış. Kayınvalidem böyle söyledi. Çocuk konusunda da imkansız çünkü zaten günde 5 dakika falan anca görüyorum suratını
- 1 yıl
Senin ailen ne diyor bu duruma?
Soran1 yılAnneme üstü kapalı bir şekilde anlattım ve eğer mutsuzsan biz her kararına üzülsek bile saygı duyarız, böyle ömür geçmez dedi
- 1 yıl
Aynen öyle arkadaş, sürmez yanı böyle
Gizli Üye(36-45)1 yılAilenin yanına git bir sene olunca ayrıl anlaş
07 Yorumla
Soran1 yılGittim ama gelip aldı
Cevap sahibi1 yılAilen bilmiyor mu bu durumu
Soran1 yılAnneme ve kayınvalideme açtım durumu, biliyorum evlilikte sorunlar ailelere anlatılmaz ama artık gerçekten dayanamıyorum. Kayınvalidem ‘sabret’ dedi, annem ise eğer mutsuzsan ne karar verirsen arkanda dururuz dedi
Cevap sahibi1 yılO zaman ailene git çünkü bu durumlar uzamaz düzelir evlilik bekarlık gibi degildir
Soran1 yıl1 yıl sonunda mı dava açabilirim?
- 1 yıl
Evi terkeden kadın kusurlu sayılıyor , bebeim mümkünse kendini dövdür rapor al işini kolaylaştır
Soran1 yıl@Capricornn_06 eğer eviyle ilgilenmediğini ve bana davranışını ispatlarsam kolay olur mu peki?
1 yılAnlatmak istermisin ne olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden böyle davranıyor hiç konustun mu?
019 Yorumla
Soran1 yılKonuştum tabi ki hatta defalarca ne hissettiğimi anlatmaya çalıştım ama beni sürekli yanından kovdu ya da suratıma bile bakmadan cevapsız bıraktı. Karşısında ağlama krizleri geçirdim ayak ayak üstüne attı ağlamamı izledi ve ağlamam bittikten sonra beni odadan kovdu. Kolumdan tuttu ve resmen duvara doğru itti
Cevap sahibi1 yılSeni korkutmak istemem ama tam bir psikopat tipi var. Böyle erkeklerden uzak durulması gerekir. Evlenmeden önce ne kadar sevgililik döneminiz vardı? Ve şiddet var mı?
Soran1 yıl1 yıl sevgili kaldık, 4 ay nişanlı. Fiziksel Şiddet yok fakat psikolojik şiddet var
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden önce böyle bir durumu var mıydı hiç sezdin mi sen peki
Soran1 yılHayır evlendikten sonra değişti
Cevap sahibi1 yılBence hamile kalmadan ayrılmaya bak sana sağır olan birisini bağırsan da çağırsan da duyuramazsın
Soran1 yılHamile kalmam imkansız çünkü dediğim gibi günde 5 dakika falan görüyorum suratını. Duyma konusunda da çok haklısınız
Cevap sahibi1 yılGünde 5 dk nasıl oluyor eve uğramıyor mu hiç
Soran1 yılUğruyor ama çalışma odasından çıkmıyor gece bile ben uyuduktan sonra geliyor yatağa, 4’ü buluyor bazen
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyor bu kadar yoğun çalışacak
Soran1 yılBen çalışma odasına gittiğimde ise beni ya kovuyor ya da yokmuşum gibi davranıyor kulaklık takıp müzik dinliyor
Cevap sahibi1 yılÇalışıyor mu yoksa oyun falan mı oynuyor
Soran1 yılÇalışıyor ama çoğunlukla gittiğimde diğer bilgisayarında film açık olmuş oluyor
Cevap sahibi1 yılSeni vesveseye düşürmek istemem ama madde kullanımı var mı
Soran1 yılBir tek sigarası var başka bir şeyi yok
Cevap sahibi1 yılSen bir an önce kurtulmaya bak bence
Soran1 yılİnşallah kardeşim inşallah 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRabbim sabırlar versin İnşallah bu süreci bir an önce sancısız atlatmayı nasip etsin
Soran1 yılAmin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanma aşamasında yaşanabilecek psikolojik ve toplumsal sorunlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler