Calismiyorum Şu an. Ögretmenim atama bekliyorum. Goruculer geliyor. Iste calisir misin, calisacak misin kpss den kac aldin, ataman olur mu gibi sorular geliyor. Bilmiyorum, kontenjana bagli vs diyorum. Devlete atanmadan da orada burada calismayi dusunmuyorum, kolejde denedim resmen somuruyorlar az paraya vs diyorum.
Sonra daha gorusme olmuyor. Abi buna takiksan, kendin errrrkekkk olarak maddi anlamda yetersizsen ve kadindan para talep ediyorsan benim niye vaktimi aliyorsun? Goruculerde zaten ne is yaptigi, mezuniyeti, varsa fotografi vs gosteriliyor zaten.
Adamlar benimle bulusmaya bunlari bilerek geliyor. Sonra iste calismam, atamami bekliyorum vs deyince buhar olup gidiyorlar. Fiziksel olarakta begenip begenmemeleri ilgilendirmiyor beni. Foto mu da goruyorlar. Bazilari bizzat goruyor dugunde, bir yerde falan. Ben gormuyorum hatta bazilarini. Asil ben surpriz yumurta gibi bulusuyorum.
E beni gormussun calismadigimi biliyorsun ne diye bulusuyorsun o zaman? Yani tiplerini, egolarini gorseniz önce benim reddetmem, kalsin demem lazim. Ama ilk buluşmayla karar verilecek bir sey degil, belki tanidikca iyidir. Hani kitaplarda da ilk basta sarmaz ama sonra icine ceker begenirsiniz ya. Oyle dusunup ilk reddi de ben vermiyorum egolarina, tipsizliklerine ragmen.
Ama kendileri sehzade ya. Cariye gibi gorup bakip begenmeyip gidiyorlar. Abi muneccim falan misiniz, iş gorusmesinde dahi hemen ilk goruste iş vermezler. Kimi deneme suresi verir calismasina bakar vs. Bunlar o kadar tecrubeli ki hemen karar verebiliyorlar.
Ha demek ki bunlar maasi olan kiz bulsalar gorusmeye devam edecekler. Fiyatin bir maas mi diyecegim de ayip olacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer