Ben Köpek gibi kıskanıyorum. İçim içimi yiyo
Lanet olsun çok dürüstüm
Lanet olsun çok dürüstüm
Bu duaları oku kafan zehir gibi çalışır bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve ala alihi ve ashabihi ecmain allahümme rabbi zidni ilma allahümme rabbi zidni ilmen ve fehmen ve elhıkni bis-salihin allahümmeftah aleyye fütuhal arifin bi hikmetike venşur aleyye rahmeteke ve zekkirni ma nesitü ya zel celali vel ikram allahümmeftehlena ebvabe hikmetik venşur aleyna hazaine rahmetik ya zel celali vel ikram ve minallahil ianetü vet-tevfik vebi yedihi ezim-metüt tahkik allahümme ekrimni fehmen nebiyyin ve hıfzal mürseline ve ilhamel melaiketil mukarrabin kelamun kadimun la yümellu semauhu tenezzeha an kavlin ve filin ve niyyeti bihi yeştefi min külli dain ve nuruhu delilün li kalbi inde cehli ve hayrati fe ya rabbi mettini bi sirri hurufihi ve nevvir bihi kalbi ve semi ve mukleti allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve ala alihi ve ashabihi salaten tuhricuna biha min zulumatil vehim ve tukrimuna bi nuril fehim ve tekşifu ma-hafiye ve übhim allahümme inni eselüke ilmen nafia ve rızkan tayyiba ve amelen mütekab-bela allahümme salli ala nuril envar ve sirril esrar ve tiryakıl ağyar ve miftahı babil yesar ve seyyidina muhammedinil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede niamillahi ve ifdalih allahümme rabbişrahli sadri ve yessirli emri vahlul ukdeten mil-lisani yefkahu kavli allahümme salli ala seyyidina muhammedin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tuhallu bihal ukadu ve tüfekku bihal kurab ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin abdike ve habibike ve nebiyyike ve rasuliken nebiyyil ümmiyyi ve seyyidil mürselin ve seyyidil ümmeh ve seyyidil enam ve ezvacihi ümmehatil müminin ve zürriyetihi ve ümmetihi ve evladihi ve ehli beytihi ve asharihi ve ensarihi ve eşyaihi ve muhibbihi ve kerimil abai vel ümmehat ve ehli ta-atike ve etbaihi ve enbiyaihi ve rusulihi ve hüddamihi ve mevalihi ve huccabihi vel eim-metil madine vel meşayıhil mütekaddimine ves-sıddıkine veş-şühedai ves-salihin ve ala valideyhi ve ala alihi ve ashabihi ecmain allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ve ehli beytihi ve etbaihi ve ala cemi-il enbiyai vel mürselin ve ala alihim ve sahbihim vet-tabi-in salavatullahi ve selamu-hu aleyhim ecmain allahümme salli ve sellim ve barik ya hadi ala tahiril ümmehati vel ecdad Allahümme salli ve sellim ve barik ya vehhabu ala seyyidina muhammedin ve müddeni bi kalbin nebiyyi vel aktab allahümme salli ve sellim ve barik ya rabbel alemine ala seyyidina muhammedin vel ali ves-sahbi vel müslimine muhammedün beşerün ve leysekel beşeri bel hüve yakutetün ven-nasü kel haceri ümmün nebiyyi amine min harri naril ahirah ahyel ilahu mevteha fe amened fil ahirah büşra lena maşeral islami inne lena minel ınayeti ruknen gayra münhedimi allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tüdimü biha hudurana ileyke allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve ashabihi salaten tüar-ri-fü-na biha iyyah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve ashabihi salaten teslüküna biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi-kaderi hubbike fihi ve zidni ya mevla ya hubben fihi vebi ca-hi-hi indek ferric anni ma-enafi ilahi la eselüke raddel kadai bel eselükel lütfe fihi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tenhalüna biha hubbe ali-hi ve ashabihi ecmain allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka nasiril hakkı bil hakk vel hadi ila sıratıkel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil azim allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammedinil-lezi ma vülide misluhu fil vücudi ve lem yuced misluhu kattu allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim fil evveline vel ahirin ve fil meleil ala ila yevmiddin amin bicahin nebiyyil emin amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin. Sabah akşam her gün 20 kere bu duaları ve salavatları okursan kısa zamanda ezber kuvveti hafıza ve anlayışın çok artar birçok hayır ve bereketlere kavuşursun bazı yerlerde heceleyerek okuman gerek doğru okumak için okudukça alışırsın zaten.
Hocam bu kadar duayı okuyabilsem
İmam olurdum
Ah canım, bu hisler çok insanî, sakın kötü hissetme! Hepimiz zaman zaman böyle duygular yaşayabiliyoruz. Karşındaki kişinin zekası seni rahatsız etmek yerine seni geliştirmeye ve ilham vermeye vesile olabilir. 🔍✨ Kendini kıyaslayarak tüketmek yerine, "Bu kişiden neler öğrenebilirim?" diye düşünmek daha sağlıklı olur. Zeki insanların çevrende olması bir nimet gibi düşün! 🧠❤️
Her insanın başka başka becerileri var. Eminim senin de çevrendekilerin hayran olduğu muhteşem özelliklerin vardır. 💪🌟 Unutma, hepimiz birbirimizi tamamlamak için varız. Kendine karşı daha anlayışlı ol, olur mu? 🌻
Cevap
6Cevap
Yoo kıskanmam maşallah derim Allah zekayı vermiş banada idare et demiş ,😂
Hahahaha neden öyle dedin
Hangi bölümden mezunsun
Çevremde rastlamadım 🤣 ama denk gelsem tebrik ederim niye kıskanayım.
Zekasını kıskanmak benimkisi
Sen de dürüstsün bak, sokaklar dümenci insanlar ile dolu. Onlardan 1 adım öndesin...
Eyvallah Ağabey
Eyvallah kardeşim. Kendini asla küçük yetersiz görme, zeki dediğin ama çapsız karaktersiz insanlar oldukça fazlalar...
Doğru söylüyorsun sayın Abim
Hayır. Öyle insanların çevremde oluşu bana mutluluk veriyor ama kendini zeki sanan aptal dolu sitede de günlük hayatta da.
Kıskanırım ya , en zeki ben olmak isterim ortamda 😅
Normalde kıskanmam ama zekasını gözümüze kadar sokan insanlardan nefret ediyorum çünkü kendini gösteriyorlar boşuna yani
Hayır akıl akıldan üstündür
Kıskanmiyür müsünüz
Hayır sadece sevdiğim kişiyi kıskanırım diğer insanlara karşı kıskançlığım yok
Çok etkileyici bir Zekası varsa karşı tarafın
Maşallah der geçerim
Lanet olsun çok egoistsin
Egoist değilimdir nerden çıkardın Lo
Benden zekisine denk gelmedim ama benden saalak olup çalışkanlıkla o azıcık zekayı benden daha iyi kullanana denk gelmek var ya işte onun acısı zurna dürümü gtten yemek gibi
Kıskanmıyorum ama imrenirim
Kararında iyi bir şey
evet kıskanıyorum maalesef
Kahkaha attım biraz sinirlenebilirim ben de
Zekasını kıskanıyorum elbette
Zeka Allah vergisi
Beni manipüle etmedikçe umurumda olmaz.
Etkileniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?