Arkadaşlar düğünümüze çok az bir süre kaldı ve bizim hâla ortada bir evimiz yok. Ben elimden geldiğince ev ilanı bulup nişanlıma yolluyorum tamam bakarız acele etme hallederiz diye sürekli geçiştiriyor, tanıdık vasıtasıyla uygun bir yer bulduğunu söyledi ev içime sinmese bile artık alalım da üstümdeki stresi atayım diye tamam gidelim bakalım fiyatta anlaşalım dedim tamam ben konuşacağım dedi ve hâla tık yok
bu şekilde daha önce uygun fiyatlı kaç tane ev kaçırdık hep bakarız ederiz diyip geçiştiriyor çevremiz de artık tepki veriyor ki vaktiniz kalmadı hani ortada ev yok diye ben de öyle olunca iyice stres yaptım. Artık diyemiyorum ki naptın ev işini çünkü her seferinde yarın konuşurum diye diye aylar geçiriyor.
O kadar ümidimi kestim ki bu zamana kadar kaç tane ev bulduk en azından bakmaya bile gidemedik. Erkek sanki benim gibi onun yapması gereken şeyleri bile artık söylemeden ben yapmaya başladım ama konu ev olunca hiç sesini çıkarmıyor. Abisi de 7-8 yıl evvel evlendi evini düğüne 12 gün kala tutmuş aklı sıra onun yaptıklarını yapmaya çalışıyor çünkü daha önce de sürekli düğün hazırlığında onun yaptıklarını yaptığını fark ettim ve bir çoğu aslında yanlış şeyler.
sizce kırmadan vaktimiz kalmadığını ona nasıl anlatabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer