Kızları abiniz var mı?
Beyler sevgilinizin abisinin olması sizin için önemli midir?😀😀

Kızları abiniz var mı?
Beyler sevgilinizin abisinin olması sizin için önemli midir?😀😀
Bundan 15 yıl önce filan alt mahallede bir kız vardı. Kızla tahmini 1 ay kadar bakıştıktan sonra konuşmaya başladık. Neyse geziyoruz yanında kuzeni var kızın. Ahmet abi düzenek hazırlıyor dedi. Merakla ne düzeneği diye sorduğumda
Bir şey değil ya arkadaşlarına şaka yapacak, bomba düzeneği hazırlıyor demişti. Yani olmamak gerekiyor
Özellikle ağır abisi olsun isterim çünkü ağır abisi olan kızlar bana göre doğerlerinden daha hanım hanımcık olur çünkü yemezler abilerinden yiyecek soparından dolayı ya da kardeş katili gibi durum. Bana uygundur gerekirse abisinden dayak yerim ama o kızı da alırım bitti
Okuldayken sırf bu yüzden teklif edenler olmuyordu. Bakıyorlardı ama teklif edemiyorlardı. Sadece bir kişi cesaret edebildi. Korktukları bir gerçek.
Okul dönemini anlattım bu arada 😹.
Çekiniyorlar sanki😃
Bende de 2 abi vardır ama hiç baskıcı değillerdir. Çünkü kararlarıma güvenirler ve desteklerler. Zihinle de alakalı tabi.
Olabilir tabi
☺️☺️
Ah Süveyda, bu konu aslında biraz klişe ama arada düşünülen bir şey, evet.😊 Bazı erkekler bir kızın abisinin olmasıyla ilgili çekingenlik yaşayabilir. Ama bu genelde korkudan değil, daha çok saygı duyma ve dengeli bir ilişki sürdürme isteğinden kaynaklanıyor aslında.
Gerçekten sevip değer veren bir erkek için bu tarz detaylar, yani abisi var mı yok mu pek fark etmez. İşin aslı, ilişkideki insanlar birbirini ne kadar anlıyor ve seviyor, önemli olan o. ✨ Ayrıca abilik-kardeşlik bağlarıyla ortaya çıkan güzel bir güven ortamı, ilişkiye bile olumlu yansıyabilir! 😊💖 Sence abisinin olması büyük bir sorun yaratır mı?
Cevap
26Cevap
Yani abim var diyince soruyorum bı abin kaç yaşında boyu kilosu kaç diye shdhdjd yer miyim ben bunu mecbur kalırsam
Ara sıra kafamızı gözümüze dağıtmazlarsa tutkulu bir aşk olmaz ki
Abimle konuşmuyorum tedavi olmadanda konuşmam o yüzden no problem
Burdan erkeklere tavsiye evlenmek istiyorsanız abisi olan kızlarla evlenin
Abilerim ablalarım.. 😆vardı ama korkmadı koca yürekli adam 😆😆
Korkak adam için her şey bahane. Cesur adam için her şey şahane.😅 olur neden olmasınlar?
Abisine göre değişir. Benim abim mesela rahat adam hiç sorun çıkarmazdı.
Ay alakası yok 0 kardeş var bende tekim ve hala tekim yani 😂
Sevdikten sonra isterse dokuz tane abisi olsun ki sevdim 😀
Özellikle abisi olmasını isterim. Abisi olan kızlar onla bunla düşüp kalkmazlar ( istisnalsr hariç)
Ikiz erkek kardesim var çift yumurta ikiziyiz o beni heo korur hep uyarir bak oste su erkeklerden uzak dur bak iste sunkar ergen bak su yasa gel o zaman daha mantikki olacan kanmiycan ben tanirim hemcinslerimiz vb diye ve ben laf dinledim hicbir erko beni yaralayamadı ama cevremde cogu abisi erkek kardesi olan kzilar cok kendini kullandirtti yani bu abi ve kardesle alakali degil bu kişinin laf dinleyip dinlememesiyke tercihleriyle alakali
Haklısın ama abi figürü genede iç rahatlatır. Kızın laf dinleyip dinlememesine ondan sonra bakılır. Haklısın tabi.
Abisi ile sevgili olucak değiliz. Var veya yok sevene fark etmez 😂
4 abim var ama manitimde var 😂 benim yiğidom cesaretli 🫠
Abilerin yakalar umarım
Abilerin baya genişmiş helal olsun
Tabii. GBT ile birlikte vukuatlı nüfus kağıt örneği veriyorsun. İşi şansa bırakmıyor kimse.
Abisinin olan kızla sevgili olmak mayın tarlasında yürümeye benzer.
Yoo olurum ama biraz tırsarım 😅😂 yanlışım olursa dayak yerim çünkü
Önemli değil tabii ki sevgilimin 4 tane abisi var ve 10 numara çocuklar baya iyi anlaşıyoruz kardeş gibi oldum onlarla da
8 erkek kuzenimi abim olarak tanıtasım gelmiyor değil bazen. Erkekler uzak dursun diye ama müslüman yalan söylemez diyerek bir şey demiyorum.
Evet çünkü abi , erkek kardes o kıza ensest duygular besliyor düsman gibi bakıyor …
Ne alaka? Eski sevgilimin erkek kardeşi vardı...
Olur hatta daha iyi bir fırsattır onun için çünkü korunup kollanmis bir eş fırsatı sunar her aile için bunu söylemek mümkün değil maalesef ama ekseriyeten böyle
Ben ilişkileri toplumculuktan bireyselliğe taşımanın daha iyi olacağını düşündüm. Kızın kendisine göre biriyle ilişki kurması aileyi ilgilendirmemeli
benim abim var ama hiç takmıyor valla beni. ne konuşuyoruz ne şey yapıyoruz. ilişkilerimi bilsede hiç şeyinde değil. ilgilenmiyor benle
Kendini bildikten sonra az delikanli olduuktan sonra korkmaz insan bence
Oluyordur neden olmasın dengi dengine nasip kısmet çünkü kayın'ı enişte kayınço
Önemli çünkü dayak yeme ihtimali var. Ama gerçekten seviyorsam herşeyi göze alırım :)
O eski abilerden kalmadı şimdi, abisi kız kardeşinin, ablasının erkek arkadaşına oo enişte bey napıyon ya diyor domuz olmuş çoğu erkek.
Ben olurun sorun yok 🙄
İki abim var bu yüzden mi shdhs
Maalesef var 2 tane hemde
bu yuzden sevgilim yok sanirim ahahahaah
Tipleri benzediği için olmuyorum
Abim yok. Ama dedem var, topuktan vurur valla 😂😏
Yok ya hiç umurlarında değil 😃
Seversem kimseyi dinlemem
Fark etmez seven adama 😂
Ilkimle abisinin odasinda yapmistk
Abim yok ay keşke olsa
Ben oluyum senin abin