Dayım evdeydik oturuyoruz öyle ben şarj aletimi almaya gittim kaldığımız odaya doğru kadının da kapısı açılmış üstünü mu değiştiriyir napiyorsa geçerken gördüm kadın 35 40 yaşında flndir tam bilmiyorum ben 23 yaşındayım öyle uzun uzun değil geçerken gördüm utandım bı giderken özür dilerim vs dedim oda çocuğum yaşındasin bir şey olmaz falan dedi bilerek mi yaptın ben kapıyı açık birakmamaliyfim dedi öyle yani
İlk kez tanıştığın evlerinde kaldığın birisiyse o açmadığı sürece açma konuyu madem, yoksa önceden de tanışıklığın varsa özür dileyebilirsin tek kaldığınızda eğer öyle düşünmeyecek birisiyse rahatsa yani
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Gözlerim az önce kör oldu arkadaşın annesini yanlışlıkla gördüm uygunsuz çocuğum yaşındasın diyip güldü ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
geçer takma kafana
Olur öyle tesadüfler boş ver Unut gitsin
Evlerinde kalıcam bir kav gün daha sıkıntım ondan utanıyorum
Nasıl uygunsuz gördün ki
Sütyenle
Kapalı mı normalde
Evet
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında bi de nasıl denk geldi anlamadım
Dayım evdeydik oturuyoruz öyle ben şarj aletimi almaya gittim kaldığımız odaya doğru kadının da kapısı açılmış üstünü mu değiştiriyir napiyorsa geçerken gördüm kadın 35 40 yaşında flndir tam bilmiyorum ben 23 yaşındayım öyle uzun uzun değil geçerken gördüm utandım bı giderken özür dilerim vs dedim oda çocuğum yaşındasin bir şey olmaz falan dedi bilerek mi yaptın ben kapıyı açık birakmamaliyfim dedi öyle yani
Hmm o yaşta da çocuğu olmuyon da neyse bi de evde kendisine namahrem erkek olunca üstünü değiştirirken kapıyı açık bırakması garip
Gelmezler diye mi bende anlamadım biz oturuyorduk çay falan atistiyorduk balkonda da ne bileyim dalgınlığına mi geldi artık
Hmm öyleyse olabilir
Yani bir gatip hissediyorum arkadaşıma desem ayrı demesem ayrı
Bence kesinlikle söyleme boş ver annesi de söylemez emin ol
Tamamdir o zaman hiç olmamış gibi devam etmeye çalışayım
Desen şimdi anneni sütyenle mi gördüm diyeceksin ayıp olur kaç gun daha kalacaksın orada
Çarşamba günü gidicem
Kadını tek yakalarsan söyleyebilirsin utanıyorum gitmemi isterseniz gidebilirim şimdi diye böylelikle gitme gününü öne çekebilirsin
Gitme günü değil birlikte butlere gidicez benim şehrim uzak ondan o gel deid onlarda kalıcam ama deneyim duşa vs girerse arkadaşım gidip konuşayım
Öyle bir durum varsa gideyim deme de özür mü dilesen acaba bi de konuyu tekrar açıyor gibi olur mu veyahut kendi açmadığı sürece bir şey demesen mi
Benimde kafama takılan orası işte tekrar neden açıyor konuyu der mi ki
Kadın rahat bir kadın mı ahlaki nasıl
Bu olaydan sonra rahat biri gibi geldi ama hani normal. birisi yani düzgün çok da tanıyorum
Yani sen geldiğin günden beri senle normal sohbet ediyor mu onu demek istedim
Evet ya öyle napıyorsun falan muhabbet ediyor okul ailen nasıl vs
İlk kez tanıştığın evlerinde kaldığın birisiyse o açmadığı sürece açma konuyu madem, yoksa önceden de tanışıklığın varsa özür dileyebilirsin tek kaldığınızda eğer öyle düşünmeyecek birisiyse rahatsa yani
Geçen hafta salı günü geldim işte onlara
Açmayayim dimi
Geldim
Ne oldu çaktınmı
Kanka naptın
?
Hallettik ya sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür
Sohbete gelir misin
Attım istek
bisi yapma
Kendimi bir garip hissettim ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve