Eltimleri kahvaltıya davet ettim ama gelmediler sizce sebebi ne olabilir?

Şimdi ben yeni evliyim ben onları bir türlü evime davet edemedim daha doğrusu yemek ya da kahvaltı şeklinde bir oturamadık hep birlikte tabii ki eltimle görüşüyoruz o da bana geliyor gidiyor falan zaten aynı binadayız ama eşiyle falan hep birlikte hiç çağırmadım daha doğrusu. Kayınvalidemler geldi , annemler geldi , ablamlar geldi sonra diğer ablamlar geldi derken ben yoruldum artık ve çağıramadım üstüne eşimin de işleri yoğunlaştı derken olmadı yani bir türlü.

Neyse geçen hafta çarşamba günü direkt eltimi aradım dedim nasılsın napıyosun diyerek konuya girdim sonra güzel bir dille dedim ki pazar günü

( eşim sadece o gün evde ) ailecek kahvaltıya bekliyorum dedim.
Eltim de çok mutlu oldu aslında bu davetime sonra dedi ki ben eşimle bir konuşayım ama o geç geliyor işte ertesi gün kaçta kalkacağı belli olmuyor falan yaptı. Dedim abla isterseniz 12.00 ye kadar da beklerim dedim benim için saat sorun değil dedim. Erken de olur geç de olur yeter ki gelin dedim. biz zaten seninle hep görüşüyoruz. Çağlar abi bizimle hiç birlikte oturmadı dedim. O olmazsa olmaz diye de ekledim.
o da tamam canım ben onunla bir konuşayım daha pazar gününe çok var haber veririm saat konusunda falan dedi.

neyse bana cuma günü mesaj attı

Bana bunu yazmıştı
Bana bunu yazmıştı

Bende tamam abla sen gelirsen de olur dedim yine bozuntuya vermedim daha sonra eşimi arayıp mesajı aynen eşime ilettim.
o da abisini aramış ve konuşmuşlar abisini de ikna etmiş , eşim “ tamam hayatım saat 11.00 de gelecekler” dedi “ben abimle konuştum zaten abimin bizde duracağı 1-2 saat, uykundan da azcık ödün ver ondan sonra nereye gidersen git” demiş. Vallahi ben kayınvalidemler bana gelecekler diye gece 05.00 e kadar temizlik yapıp ertesi gün de 07.30 da kalkmıştım. Yani ne bileyim niye bu kadar kem küm etti abisi anlayamadım.

sonra eltim tekrar mesaj attı bana

gayet iyiyiz bir şey yok görüldüğü üzere

Eltim eşiyle konuşmuş ve gelecekleri yönünde anlaşmışlar anladığım kadarıyla görüldüğü üzere.
ama bu konuşmadan sonra yine aynı gün akşam bu sefer abisi gruba mesaj attı

Yani eltim 18.30 gibi yazmıştı , eşi de 21.57 görüldüğü üzere yani aradan geçen zamanda yine ne oldu da kem küm etmeler başladı anlamadım.

Ve cumartesi günü oldu yine eltimden bir mesaj

Yani ben de bu mesajın üstüne dedim yani tamam başka zaman ayarlayalım o zaman.
daha ne diyeyim. eşim de bende bir türlü sebebini anlayamadık. Ve o gruba yazılan mesajın devamında da işte uyku vs değil sorun çok yoğunum kardeşim yazmıştı benim cevabıma hitaben. Vee biz cumartesi akşamı otururken abisinin saat 00.00 civarı eve geldiğini duyduk. yani hani geç gelebilirdi işi vardı vs dedik kaldık öylece.