Güncellemeler
1 yıl
Ya bir de ben yakışıklı biri falan da değilim, yaşıtım kızlar bana pek bakmaz genelde ama bu liseliler çok flörtöz oluyor, toplu taşımada bile iki dkda bakışıp hemen muhabbete giriyorlar benimle?
Yani liseli oldukları için değil tabii ama liseli kızların tavırları olsun giyimleri olsun çok çekici etkileyici geliyor. Patavatsız halleri çok şehvetli, üstelik hepsi çok flörtöz ve giyimleri de o biçim.
Flörtözlükte yaş falan da ayırt etmiyorlar, küçüksün sen diyorum halen devam ediyorlar. Bir gün başımız belaya girecek bu yüzden?
Sizce 24 yaşında bir erkeğin liseli kızlardan etkilenmesi sapıklık mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lqn coluk cocuk nesini seviyon ya saygisiz kşarlar hepsi egolu itler
Evet saygısız patavatsız tavırları çok çekici geliyor zaten.
Yoksa günümüzde 16 yaşında bir kızla 24 yaşında bir kız arasında görünüş olarak pek fark yok yani. Giyim olarak da benim yaşıtlarım daha edepli daha üsturuplu giyinirken liseli kızlar alabildiğine açık ve seksi giyiniyor?
Hee orasi doğru
Yetişkin olmadıkları sürece sapıklık
Sapıklık
Peki onların flörtöz tavırlarına ne diyeceğiz? Mesela ben kendimi yakışıklı görmem, yani yaşıtım kızlar da pek bakmaz bana. Ama ne zaman benimle flört etmeye çalışan bir kız olsa konuşunca anliyorum ki daha liseye gidiyor küçük? Hemen dokunmaya calışmalar, ilgi çekmeye çalışan konuşmalar dalan. Niye böyleler?
Yaşları küçük çünkü neyin ne olduğunu bilmiyorlar maalesef. Yaşı büyük erkekler çekici geliyor çoğuna. Erkek de faydalanmaya çalışırsa net sapıktır yani. Liseliden bahsediyoruz, reşit dahi değiller
Çok çekiciler ama? Tavırları dışında görünüş olarak 16 yaşındaki bir kızla 24 yaşındaki bir kızın farkı yok ki günümüzde? Davranışlarda var tabii. Liseliler çok daha şımarık, patavatsız, edepsiz oturmasını kalkmasını bilmeyen kızlar oluyor.
Ve bu saydığım özellikler onlara ekstra çekicilik katıyor.
Anlatamıyorum galiba. Pardon da nasıl farkı yok? 16 yaşındakinden bahsediyorsun, görünüşte isterse 30 göstersin, o 16 yaşında. Asla yetişkin bir kadınla tavırları da bir olamaz. Hâlâ çekici diye zırvalayacaksan, sapık ve de sübyancısın. Tekrar ediyorum; reşit değiller ve mantıklı düşünemeyen yaş grubu. Faydalanmaya çalışan erkekler acınası.
Bence cinsel rüşt yaşı 16 olmalı, Avrupa'da 14 olan ülke bile var ama bizde 16 olsa iyidir.
ar*p ülkelerine s*ktir git daha küçüklerine denk gelirsin pedofili.
Arap ülkelerinde ya 18 ya "evlenince" ibaresi var, Türkiye'de 18. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde 16 ve daha altında. Japonya'da 13, Belçika ve Hollanda'da 14, Almanya'da 16.
Ben de batılı değer savunucusu medeni bir birey olarak Avrupalılar gibi 16 olmasını istiyorum.
Bak beyinsiz herif, 16 yaşında biriyle 16 yaşında birinin sevgili olmasıyla 24 yasinda essek kadar adamın 16 yaşında liseli bi ergenden faydalanması ayni şey değil anladın mı. Bu Avrupa'da hiçbir yerde de toplum tarafından kabul görmez. Ama senin o gotunu yaladigin arapların dininde kabul görmek bir yana peygamberi zaten bunun en büyük temsilcisi
Evet
Yaşın büyükse öyle
24 yaşındayım
Pedo oe
Ne alaka
24 yasinda oe 15-16-17 yasinda kizlara mi sulaniyon pzvng okul okuyolar daha çocuk onlar çocuk ben yeni mezun olmusken bile küçük geliyolardı ya
Ne alaka diyo bi de pişkin pişkin sorduğun sorudan utan utan
Bence cinsel rüşt yaşı 16 olmalı, Avrupa'da 14 olan ülke bile var ama bizde 16 olsa iyidir.
Neyse ki pedo oevlatlarının fikirlerine göre işlemiyor kanun
Hollandalılar pedofili mi?
Hepinizi kazığa oturtmak lazım