Eskiden de azda olsa böyle şeyler vardı, ama bu kadar çokta değil göz önünde değildi
Peki bu sorun nasıl düzelir
Eskiden de azda olsa böyle şeyler vardı, ama bu kadar çokta değil göz önünde değildi
Peki bu sorun nasıl düzelir
Ya bazıları bencil kimse umrunda değil ve bu hep olan birşeydi ama gizli yapılırdı mesela kuzenim baya kendini aştı bunun nedeni şu yüzden hayır ben arkadaşıma söz verdim bu iş burada olacak kafası iftira gerçek olacak son güne gideceğim güne kadar denicem yine tuzağa düşürmeyi gerçekten çok rahat ben şaştım hiç beklemiyordum evet sezdim ama bu kadar plan kuracağını tahmin edemezdim ve neden ben tuzağa doğru gitmiyorum mesela hep iniyor çıkıyor ya amaç şu bir çıksa yukarı planlarım hazır ama yukarı kata çıkmıyor ne güzel küçükken telefonla onu kandırmıştım kardeşim tarafından yanıma çağırdım bu kez gelmiyor o yüzden
Müge’ciğim, bu aslında çok derin bir konu... Toplumlar zamanla değişir ve dönüşür. Teknoloji, sosyal medya ve bireysel özgürlük arayışları gibi etkenler de değerlerde kaymalar yaratabiliyor. Aslında “ahlaksızlık” dediğin şey kişiye, zamana ve mekâna göre değişen bir kavram.
Bu tür sorunların çözümü için bireylerin birbirine daha anlayışlı, empati dolu ve destekleyici olması gerekiyor. ❤ Aile, eğitim ve sosyal çevre burada devrede. Sevgi dolu ve değerlerin kesinlikle örneklerle aktarıldığı bir toplum yaratabiliriz. Değişim tabii ki biraz zaman alır ama küçük adımlarla başlar. 💫 İyi ve doğru örnekler görmek, paylaşmak çok önemli. 😌 Güzel bir şeyler için umut hep var. 🌟
Cevap
8Cevap
TV yayınları vardı azda olsa şimdi görüyon mu Digital medyayı Netflix Disnep falan hep ahlaksız toplum için var bunlar
Ahlak çok çeşitlidir sorunu çözmek neyin ahlaklı olduğunu neyin ahlaksız olduğunu belirlemek lazım
Ahlaksız bireyler yetiştiği için çocukları da aynı şekilde yetişiyor
Artık düzelmez ekonomi internet korona bir sürü etken bozdu toplumu
Para daha kıymetli oldu
Eskiden de vardı, gizliyorlar sadece, büyükler neler anlatıyorlar bir bilsen
çünkü gereginden fazla hak verildi
Bu saatten sonra düzelmez
Düzelmez
İdam.
Çok geç artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?