Arkadaşlar yurt dişina taşindik şu an erkek kardeşimin dairesindeyiz ve eşimden şüpheleniyorum?

Şöyle evde bulaşik makinesi bile yok eşim yıkar bana yaptirmaz temizlik ne olursa olsun kendi yapar bana yaptirmaz. Özelimiz kalmadi baş başa kalamiyoeuz 1,5 aydir. ama eşim bile bunu öenmesemiyor sanki yani erkek kardeşimle ayni odada uyuyoruz hepiniz. Ama şöyle erkek kardeşim uyumaya gidiyor eşim bejle hatun 1-3 dkk hasret giderelim diye bilirdi. Ama demiyor asla benle baş başa kalmayi kovalamiyor. Film sevelim izleyelim de adla demez bana. Film bakalım hiç demez. Yani başimi okşar sacimi tarafi bugün iyi değilim yoruldum dedim ben var mı dedi meyve salatasi yapti. Ama romantiklik fazlasini istiyorum baş başa kalamiyoeuz. Ama eşim düşünmüyor böyle ben deyincede duygusal boşluğumla baş edemiyor tam olarak konuşuyor ve kavgaya kadar gidiyor birakip uyumaya bşle gittiği oluyor. Abartiyormuujm bilmiyoeum ama bence eşim bana ilgisiz?
Arkadaşlar yurt dişina taşindik şu an erkek kardeşimin dairesindeyiz ve eşimden şüpheleniyorum?