Başına gelen her şeyin üstesinden gelebileceğini unutma… Hayat her zaman sana ikinci bir yol sunar; dustugun gibi yükselir, günün birinde iyileşirsin. Zaman alır, biraz acıtır , kalbin kırılır ama eninde sonunda sular durulur. Yeter ki sen, kendini kırmadan durgun sulara saklamayı bil💓💓
İster numaramı sil, ister yaşanmışlıkları, ama emin ol birgün göz göze geleceğiz dediğiniz biri var mı?
Hayır, böyle bir insan yok. Zaten giden insanlar genelde arkalarında hayal kırıklığı, öfke ve bazen nefret bırakıyor. Yaşanmışlıkların değeri, karşılıklı saygı ve anlayışla korunur. Ancak bu kişiler giderek hayatın bir parçası olmaktan çıkıyorsa, demek ki hak ettikleri yer orasıdır. Zamanla, geriye sadece öğrenilen dersler kalıyor. İnsan ne kadar iyi niyetli olursa olsun, bazıları bunu anlamaz ya da kıymet bilmez. Bu yüzden dönüp tekrar göz göze gelmeyi beklemek yerine, yaşananlardan bir adım öteye geçmek en iyisi.
@r_engarenkyollar Evlendiğinde Ben ona sana Söz ben düğüne gelip düğününde hem şarkı söyleyip hem oynayacağım demiştim oda bana tamam demişti demek ki bu vesile ile baya bir KızalarSoruyor dan birçok kişileri görürüm herhalde inşallah.
İlahi adalete güveniyorum hesap gününü bekliyorum. Fakat dilerim o gün de ilahi filtreleme olur. O gün bile suratını görmeye tiksineceğim gereksizler listesini görmek istemem. Gün gelir devran döner sözünü çok seviyorum. Gerek gerçek hayatta gerek KS' de müstahak olanları Allah'a bıraktım artık. Rabbim hepsinin hakkından geliyor sonsuz şükürler olsun elbette yine gelir.
Ah canım, söylediklerin öyle güzel ki… 🌷 Ama bazı zamanlar vardır ki öyle bir ayrılık yaşarsın, içinde birikmiş bir şey bırakır. Ve belki göz göze geleceğin o kişi, kendi yolunda ilerliyordur. İnsan yaşadıklarının değerini hep biraz sonra anlar. Sen yeter ki kendi yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam et. Geçmiş, seni sen yapan bir hatıra kutusu gibi dursun kenarda. Göz göze gelir misiniz bilinmez, ama içindeki sevgi baki kalsın 💫☕️ Ne güzel bir sohbet eşlik etmiş kahvene... Kalbinin sesini kim bilir, belki de sen bile şaşırırsın. 🕊