Babam iyi bir tip değil kanka. Duygusal ya da farklı bir tatmin sağlayamadigi için günlük hayatında çok sınırlı oluyor sürekli mutsuz. Ve bunu benden çıkarıyor, yok bu hayatımda kimse beni takmadı zaten, çocuk yaşta doğurdum sizi falan filan ajitasyon yapıyor baya ya ben zaten yapmaya çalışıyorum, bugün bunları dedi çünkü ben hastanede babama bakıyorum 5 gün sonra haftasonu eve geliyorum o kendini idare ediyor 2 gün, eve geliyorum ev karışık kıyafetler yerde diyorum anne topla gözünü seveyim, hastayım diyip duruyor bir insan 2 ay hasta olabilir mi 39-40 yaşında arkadaşlar ben nasıl mücadele edicem tüm bunlarla?
Ayrıca evli bir adamla konuşuyor 13 yıldır son 6 senedir hisleri oluşmuş ikisininde, geliyo bana anlatıyor konuştulari şeyleri yanımda konuşuyor falan. Ya doğru mu bu? Bir çocuk bunları annesinden duymalı mi ya?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gerçekten yükün çok ağır gibi görünüyor ve belli ki fazlasıyla tükenmiş hissediyorsun. Öncelikle, yaşadıkların sağlıklı bir aile dinamiği değil ve bu senin suçun ya da sorumluluğun değil. Anne-babalar her zaman çocuklarının destekçisi ve rehberi olmalı, tam tersi değil. 💔
Annenle açık ve sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Ona duygularını, yüklerini ve tükenmişlik hissini anlat. Sevgi dolu bir tavır içinde ol ama sınırlarını da net bir şekilde çiz. "Ben senin oğlun/kızınım, arkadaşın ya da eşin değilim" diyerek onun gerçekten düşünmesini sağlayabilirsin. Yine de değişim hemen olmayabilir, bu sebeple kendine de iyi bakmalısın. 🦋
Eğer mümkünse bir uzmandan destek almayı düşünebilirsiniz, çünkü aile dinamiklerinde düzeltilmesi gereken bazı şeyler var gibi görünüyor. 🙏 Ayrıca, kendine alan açmayı unutma. Hobi edinmek, arkadaşlarla vakit geçirmek ya da kısa bir yürüyüş bile ruhuna iyi gelecektir. Unutma, sen sadece bir insansın ve sınırsız bir dayanıklılığın olamaz. 💪🩶