- Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılPopüler olmak ve sevilen biri olmak arasındaki ilişki biraz karmaşık olabilir. Birçok kişi popülerliği, başkaları tarafından sevilen veya saygı gösterilen biri olmakla ilişkilendirir, ancak aslında bu iki kavram farklı anlamlar taşıyabilir. İşte popülerlik ve sevilen olmak arasındaki farklar:
Popülerlik: Popülerlik, daha geniş bir kitle tarafından tanınmak, bilinen veya konuşulan bir kişi olmakla ilgilidir. Popüler olmak, herkesin sizi sevmesi anlamına gelmez, ama çoğunluğun dikkatini çektiğiniz bir durumu ifade eder. Bir kişi popüler olabilir çünkü çevresi büyük, sosyal medyada dikkat çekiyor ya da belirli bir alanda tanınıyor olabilir. Ancak popülerlik, bazen yüzeysel olabilir ve herkes tarafından sevilmemek de mümkündür. İnsanlar popüler olmayı bazen şöhret, etki ya da güçle karıştırabilirler.
Sevilen Olmak: Sevilen biri olmak, insanların size karşı sıcak, samimi ve içten bir ilgi göstermesiyle ilgilidir. Sevilen olmak, genellikle insanlar arasında güven, saygı ve anlayışa dayanır. Sevilen biri olmak, popüler olmaktan farklı olarak, genellikle daha derin ve kişisel bir bağlantı gerektirir. Sevilen biri, insanlar tarafından güvenilir, empatik, neşeli veya destekleyici olarak görülür.
Popüler olmak için sevilen biri olmanız şart değil. Bazı insanlar, popüler olabilirler çünkü öne çıkan bir yetenekleri, özellikleri veya tarzları vardır. Ancak uzun vadede, sadece popüler olmak değil, aynı zamanda insanlar tarafından sevilen ve saygı duyulan biri olmak, daha sağlam bir etki yaratır. Gerçekten kalıcı bir popülerlik genellikle, başkalarına değer katmak, onlarla sağlıklı ilişkiler kurmak ve empati göstermek gibi unsurlarla gelir.Sonuç olarak, popüler olmak sevilen biri olmaktan bağımsız olabilir. Ancak, insanların kalbinde gerçekten yer edinmek istiyorsanız, sevilen biri olmanın çok daha değerli bir hedef olduğunu söyleyebilirim. Sevilen biri olmak, hem içsel bir tatmin sağlar hem de ilişkilerde daha güçlü bir bağ kurmanıza yardımcı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Popüler olmak için sevilen biri olmak bir avantaj sağlasa da bu tek şart değildir. Popülerlik, kişinin bulunduğu ortam, hedef kitle ve koşullara göre farklı şekillerde kazanılabilir. İnsanların dikkatini çekmek, belirli bir alanda uzmanlaşmak ya da sıra dışı bir özelliğe sahip olmak da popülerlik sağlayabilir. İşte bunun birkaç yönü:
Sevilen Biri Olmak
İnsanlarla iyi ilişkiler kurabilen, pozitif, destekleyici ve samimi bireyler genellikle popüler olmaya daha yakındır. İnsanlar, çevrelerinde güven duyabilecekleri ve yanında mutlu hissedecekleri kişilere yakın olmak isterler.
Özgün ve Dikkat Çekici Olmak
Farklı bir yetenek, stil veya yaklaşım, insanların dikkatini çekmenin başka bir yoludur. Bazen "önemli olan sevgi ya da nefret değil, konuşulmak" fikriyle ilgi odağı haline gelmek mümkün olabilir.
Başarı veya İlham Verici Hikâyeler
Belirli bir alanda başarı elde eden kişiler, ilham kaynağı oldukları için popülerleşir. Örneğin, spor, sanat, iş dünyası ya da akademik başarılar, kişinin popülerliğini artırabilir.
İletişim Becerileri
İyi bir iletişimci olmak, insanları etkilemenin anahtarıdır. Kendi görüşlerinizi net ve etkili bir şekilde ifade etmek, popülerlik yolunda önemli bir araçtır.
Sonuç olarak, popüler olmak her zaman "sevilmek" üzerine kurulu değildir. İlgi çekmek, dikkat toplamak veya insanlara hitap etmek, farklı yollarla başarılabilir. Ancak sürdürülebilir ve pozitif bir popülerlik için insanların sizi sevmesi ya da takdir etmesi uzun vadede daha sağlıklı sonuçlar verecektir. 😊10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence popüler olmanın ve sevilen biri olmanın arasında ince bir bağ var. Ama popüler olmak için illa herkesin seni sevmesi gerekmiyor! İnsanlar seni sevmeseler bile, güçlü bir duruşun ve belirgin özelliklerinle dikkat çekebilirsin. Belki çok özgün bir tarzın, konuşma şeklin ya da espri anlayışın vardır ve insanlar seni bu yüzden “popüler” buluyordur. Ama uzun vadede sevgi, popularitenin yanında olmazsa o ün çok da kalıcı olmuyor. Kendin olman, doğal bir şekilde insanların kalbine dokunman zaten seni hem sevilen hem de popüler biri yapar! 😍 Unutma, özgüvenin ve samimiyetinle her zaman dikkat çekersin. 💫
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
1 yılPopüler, ünlü veya şöhret aynı şeydir ve boyutları vardır. küçük bir topluluktada olabilir ( Arkadaş gurubu ) dünya çapında da olabilir.
Popülerlik ya da şöhret dediğimiz şey halkın ya da etrafındaki topluluğun sana verdiği değerdir.
İtibar ise Ehlinin sana verdiği değerdir ( Ehli dediğimiz kişiler otorite sahibi işinde kabul görmüş donanımlı olan ). Haysiyet de senin sana verdiğin değerdir.
Durum böyle olunca popüler olmak ya da sevilen biri olmak eğer bu değeri Ehli vermiyorsa hiçbir anlam taşımaz.10 Yorumla
1 yılEvet tabii ki şart. Sevilmeyen bir insana kim baksın. Hatta öyle bir insan ortama girdiği zaman sevmeyenlerin yüzleri asılır. Benim de öyle mesela öyle bir sevmediğim insan yanıma geldiğinde yaklaştığında sessiz sakin bir insana bürünüyorum. Yemek yerken bile kendimde bir rahatsızlık hissediyorum. Sevilen bir insan ortama girdiğinde ortam neşeleniyor. Hatta birkaç kişi sesli bir şekilde ooo falan diye konuşunca tabii ki popülariterlik artıyor. Yeter ki insan sevilsin. Kapalı kapılar bile açılıyor. Mesela ben ortaokul lise dönemlerinde resim yapamazdım hiç işte sevmezdim zaten resim yapmayı resim öğretmenlerim kızardı sırf seni seviyoruz sakin sessiz insansın diye bu notu veriyoruz derlerdi.
10 YorumlaYetenek ten önemli çiçeğim tek sevilmek degil, bazen sevilmeyen gıcık kişiler de popüler oluyor ister istemez, bende anlamadim😂😂
20 Yorumla
1 yılBence değil. Eğer topluma gerçekleri ifade eden acı da olsa bunları söylemekten çekinmeyen bir yazar, sanatçı veya bilim adamı gibi bir kişiyseniz hayranların ya da hiç tanımayan kişilerin dahi gözünde popüler olabilirsiniz. Burada önemli olan kişiliğinizi nasıl yansıttığınızdır.
10 Yorumla
1 yılpopüler kelimesinin tanımı ilgi gören demek.. sevilmeyen herhangi bir şey ilgi de görmez popüler de olmaz..
günümüzde demagoji yapmak, popüler olmanın en kestirme yolu.. hitap ettiği toplum, kesim, topluluk, neye ilgi gösteriyorsa o yönlerini tahrik etmek, özünde olmasa bile sırf pohpohlanmak adına o görüşün o bakışın o düşüncenin o fikrin tüccarlığını yapmaktır..
10 Yorumla
1 yılTabiki de.. 😅
- Popüler oldukları için seviyorlar..
- Sevdikleri için de peşinde koşuyorlar..
- Koştukları için de popüler oluyorlar..🤣🤣
Bu şekilde bir sıralama oluyorum.. 🤣🤣
14 Yorumla- 1 yıl
Oluyor.. * 😅
- 1 yıl
Doğru demişsin😄
- 1 yıl
Tabii ki de.. 🥳😅
- 1 yıl
😅🥳🥳
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. "Bence" Sevilen bir kişi olmak Popüler olmaktan daha iyidir ve daha değerli olduğunu düşünüyorum. Çünkü sevgi, her insanın kalbine hatta her canlıya dokunur, samimi bağlar oluşturur. Popülerlik ise genelde bana göre yüzeyseldir ve gelip geçicidir diyebilirim
10 YorumlaPopüler olmak için kadınsan biraz güzel işveli ve cilveli isen, bir de kalça ve fizik iyiyse yeterli. Sevilmesen de popüler olursun.
Onun dışında şans faktörü, popüler olduğun konuda ayırdığın zaman faktörü, yeteneklerin, güzelliğin vs. Hep etkili olur.
10 Yorumla
1 yılHayır. Mesela ben seni sevmiyorum ama popülersin. Ya da beni sevmeyenlerden hem takip edip hem sorularıma gelenler var, gibi.🙂 sosyal medyadaki fenomenler açısından da öyle.
19 Yorumla- 1 yıl
Popüler de olsa evet sevme zorunluluğu yok lakin bir şekilde birileri popüler yapmış veya bir yerlerde taht kurmuş gönüllere. Görüşsel hepsi:)
- 1 yıl
8 yıldır arkadaşım olan kişiye de ilk zamanlar gıcık olmuştum. Şimdi sana da gıcığım 😅 seninle de iyi dost olurmuşuz sonradan haha😅 dürüstlüğün böylesi. Benden düşman olmaz ya sinsi değilim tüh😅
- 1 yıl
Sen ne çok dolmuşsun kıyamam☺️☺️
Biraz rahatlamaya ihtiyacın var. Sevmek zorunda değilsin zaten. Soruma da mesela gelmemen veya engellemen de bir seçenek.🫶🏻 - 1 yıl
Engellemek kolay yol, cevap vermemek ise basit bir kaçış. Ama ikisi de benim tarzım değil. İnsan karşısındakine seviyesini, kendine saygısıyla gösterir. O yüzden burada, vakit kaybetmeden en güzel cevabı bırakıp geçiyorum: Hayat bazen kimin dolmuş, kimin boş olduğunu ayırmayı gerektirir. Sana iyi ayrımlar.😅
- 1 yıl
Ben gayet iyi ayırıyorum sevgili üye. Müsterih ol ve yorma kendini. Soruya gelmemek çok daha asil:)
İçindekileri kusmak hem de klavye üzerinden bunu seçmek asıl kolaycılığın en baş maddesi.
Bu şekilde işgal etmeyiniz. Sorular cevaplanmak için gıcıklığınızı benim sorumdan bana yansıtmanız için değil.☺️☺️
- 1 yıl
Asalet, kelimelerle değil, davranışlarla belli olur sevgili üyecik. Sorulara gelmemek mi, cevap vermemek mi daha asil, bilemem. Ama şunu bilirim: Klavye başında kendini yücelten, cümlelerinde kibarlık maskesiyle sitemini gizleyen herkes, karşısındakinin vaktini işgal edebilir. Yani, işgale kim başladıyorsa, duracak olan da odur. Müsterih kal sen.🙂
- 1 yıl
Sevgiler güzel enerjiler seninle olsun♥️
- 1 yıl
Ne güzel, pozitif bir noktada buluşabilmişiz. Güzel enerjiler her zaman kazandırır, böyle devam edelim.❤️
- 1 yıl
♥️
1 yılİlk etapta şart bence, popüler olduktan sonra kişinin sergilediği tavra göre şekil alıyor sonrası.
Çoğu popüler kişilerin Seveni olduğu kadar sevmeyin de var.11 Yorumla- 1 yıl
Evet hal hareket tavır sevilmede önemli 👍🏻🌸
1 yılYok güzel olmak alimli olmak kendinden emin olmak havalı olmak popüler olmaya yeter ister bir kişi bile sevmesin 😅
23 Yorumla- 1 yıl
Bazı kişilerde nedense bu var😅😅Tepesine etse de seviyorlar😅😅
- 1 yıl
O başka bir şey 😄
- 1 yıl
Hahaha😅😅
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şart değil de zaten enerjisi yuksek guler yuzlu birinin her zaman populeritisi vardir cunku o kisi etrafa muazzam bi enerji saçar🧿🧿🧿
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👌🏻
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNe popüler birisi olmak isterim, ne de sevilen. Sevmesinler beni. Ben sesizliği.. tekliği.. az ve öz insanları seviyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
O da başa dert zaten haklısın😌
1 yılYoo sevilmesi şart değil
Mesela mükremin var götü başı ayrı oynuyor afedersin kimse sevmiyor ama bi hamileyim dedi herkes tanıdı popüler oldu 😂😂12 Yorumla- 1 yıl
Aptala yatmak lazım demek bazen😅😅
- 1 yıl
Aynen 😂😂
1 yılSart degil. Yani soyle sart degil, o kisiyi taniyan buyuk cogunlugun sevmesi sart degil. Mesela Aleyna Tilki mesela Dilan Polat cok populerler cok seven var ama cok da nefret eden var. Merak edilen , gizemli olmasi sart bence
10 YorumlaHayır, şöhretini nefret edilen birisi olarak da elde eden ünlüler var. 😂💅🏻
12 Yorumla- 1 yıl
Reklamın iyisi kötüsü yok diyorlar😅
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDemet Akalın gibi bir örnek.. popülerite oldum irite😆
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄
1 yılYani ifit, popi olduktan sonra sevilmeyen biri olunca popilik de gidiyo (bkz ajdar)
15 Yorumla- 1 yıl
O popülerliği koruyamadı yoksa sevilirdi hala😅😅
Çoğu tiktok çeken ondan beter mesela ama popi paint mezun😅😅 - 1 yıl
Reklamın iyisi kötüsü vardır ya, mesela ajdarın instağramdaki son videolarına bak (cidden bi bak), adam coşmuş. Narkotikçi olsam bi bakarım "napıyon olum sen orada" diye, ama adam popiliğini saçmalıklarla korumaya çalıştı. Bak serdar ortaça (ben sefmom şahsen), o milletin sefdiği şarkılarla onların gönlüne taht kurdu veeee popi oldu, sonra paraları kumarda kaybetti, MS teşhisi kondu sonra pattis oldu, sanırım ağlicam
- 1 yıl
Aynen yeni nesil popüler olma stratejisine ayak uyduramadı o modası geçti aptala yatmalarının şimdiye göre artık tutmaz😄😄
Evet o da bir anda çekildi piyasadan maddi kayıplardan hep. - 1 yıl
Covid beni indirmek için çıktı falan diyo
- 1 yıl
:Ddd
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKimsenin kimseyi sevdiğini düşünmüyorum ben açıkçası sırf menfaat ilişkisi bir çok ilişki zaten bu zamanda. Ve sevilmemesine rağmen popüler hale getirilen insanlarla dolu ortalık.
20 Yorumla Belli bir kitle tarafından sevilmek şart fakat popülerlikte ne amaçlandığına göre de değişir şimdi
Kötü ün ile de gayet popüler olunur. Conor McGregor bu konuda en bilinenlerden mesela
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİnsan sevildikleri için popüler değildir ki her zaman, hitabeti kuvvetlidir ve bu özelliğinden ötürü göze çarpar, popüler olur, kavgacıdır, popüler olur
10 Yorumla
1 yılSöyle düşünüyorum bir insanı topluluk sevmeye başlayınca tipten bağımsız meslekten de bağımsız herkes olumlu düşünmeye başlıyor sırf başarısı için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Nefretide popüler olmak için kullanan tonla insan var. Kendilerine kasıtlı olarak hakaret ettiricekler paylaşımlarda bulunup ve daha da ileriye gidip bunu gelir kaynağı haline getiriyorlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Popüler bibi olmak için evet genelde sevilmek şart ama bazen sevilmeye bile o kişinin yetenekleri onu popüler yapmayı başarabiliyor
10 Yorumla
1 yılbenim gözüm de hepsi bir soytarı tanrıyı oynamak varken kim paylanço olmak ister :D
buradan da linç yeriz şimdi 🙄
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü özelliklerinle de popüler olabilirsin. Ya da insanlara karşı cool ve uzaksındir ama yine de bir dikkat çekiciliğin vardır. Olabilir
10 YorumlaEvet ama bu kısıtlayıcı ve rahatsız edici bir durum kendini devamlı kontrol insanlara karşı mesul ve saygın olmaya çalışmak bunu korumak çok zor..
10 Yorumlamika raunu seven var mı ya da mukremin gezgini ğşğşğşaşşaşaşe demekki sevilen birisi olmaya gerek yokmuss
10 YorumlaEvet şart seviliyor olabilmek ve saygı değer biri olabilmek gereklidir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYo bence sevilmeyen bazı insanlar da popüler olabiliyor
10 Yorumla
1 yılHayır tam tersi, sevilmek için popüler olman şart.
10 Yorumla
1 yılŞart olduğunu düşünmüyorum. Herkes tarafından sevilmek mümkün değil.
10 Yorumla
1 yılSevilmekten ziyade dikkat çekici şeyler yapınca popüler oluyor insanlar
10 YorumlaKesinlikle sevilmek şart değil.
Ajdar'ı hepimiz tanıyoruz mesela...
10 Yorumla
1 yılPopüler olan ideal olan değildir iyi veya kötü yönde toplumda etkileşimi yüksek olan popülerdir
10 Yorumla
1 yılsevilen değil de herkesten farklı olan bı özelliğin baskınlığın olmalı
10 Yorumla
1 yılSevilen biri degil, merak edilen biri olmak gerekir 😄
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılYa çok sevilip ya da çok nefret edilmen lazım ki paylaşılıp sürekli etkileşim alabilesin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 895 cevap paylaştı. Nefret edilenler de popüler oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Evet örneği çok renk renk, türlü türlü😄
u 1 yılYok sevilmeyenler de popi olabiliyor. 🧌
11 Yorumla- 1 yıl
Evet evet var öyle.
- Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı.
1 yılDikkat çek bide paran olsun yeter
17 Yorumla- 1 yıl
Evet kimi zaman da şebek😄
- 1 yıl
Ayyy fıstık aynı ben oldun 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Hahaha bu mutlu eder beni😅😅😅
- 1 yıl
Çok ben olma sevilmezsin bebeğim 😂😂
- 1 yıl
Olsun sevilmek için illaki kullanmıyoruzki siteyi sevenin de sevmyenin de canı sağolsun der geçerim🌸☺️
- 1 yıl
Sitede üç beş dost yeter Bana balım burayı sevmeyi takan yok çok Rabb'im sevsin beni en güzel o bilir kalbimi gerisi boş😂😎☺💃
- 1 yıl
☺️☺️🌷
1 yılBurada ciddi konuşan insanlara bayılıyorum 😃
18 Yorumla- 1 yıl
Ciddiler mi popüler aday öyleyse😅😅
- 1 yıl
Şöyle mizahina uygun sert yanıtlar veren insanlar 😂
- 1 yıl
Ben çok ciddilerden sıkılıyorum yerine göre😅
- 1 yıl
Çok ciddi olanlar beni de bayiyor
- 1 yıl
Aynen arada eğlenmek lazım ya her şeye alınanlar sıkıcı.
- 1 yıl
Ben onlara uğraşmıyorum bile 🤣
- 1 yıl
İyi yapıyorsun😄😄
- 1 yıl
😂😂
Popüler olmak için sevilmeyen biri olmak şart
10 Yorumla
1 yılYok şart değil sevilen olmasan s***lende olabilirsin oda popüler yapar
10 YorumlaLafı ağzımdan aldı @HeartofFire
21 Yorumla- 1 yıl
🥂🤟
Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Sevilmek ve güzel olmak 😄
18 Yorumla- 1 yıl
Bu saçma sapan tipler nasıl popi dostum peki😅😅
- 1 yıl
Nokta atışı oldu bu müqq😅🎯
- 1 yıl
Doğru doğru😅😅
- 1 yıl
Rica ederim arkadaşım☺️☺️
Sevilen biriyim ama popüler değilim 😏
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Hayır şansının yaver gitmesi yeterli.
10 Yorumla
1 yılDaha çok sevilmemek gerek
10 Yorumla
1 yılŞart değil Demet Akalın da popüler ama seveni yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılBiraz şart gibi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılnefret ile popüler olanlar da var
10 Yorumla
1 yılSoytarılığıyla ünlenen birçok fenomen var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır nefrette popülerlik kazandırır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAslında değil.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok be yeter ki kişiliği iyi olsun
10 YorumlaDeğil saçmalayıp popüler olan çok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Değil ama kötü anılmak güzel bir sey değildir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır şart değil.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı. Deli olmak gerekiyor..
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat