Umdugunu bulamayanlar, sonradan degisenler, ailesinden sikayet edenler, sorumsuz esi olanlar, vb.. Kimler hangi sebeplerle mutsuz, pisman gorelim mi?
Ben baslayayim sorumsuz, tembel, bencil bir esim var, bin pismanim.
Umdugunu bulamayanlar, sonradan degisenler, ailesinden sikayet edenler, sorumsuz esi olanlar, vb.. Kimler hangi sebeplerle mutsuz, pisman gorelim mi?
Ben baslayayim sorumsuz, tembel, bencil bir esim var, bin pismanim.
Eşim çok iyi çok anlayışlı ama çok abartıyor.
Dün 1 saar işim var gidip gelicem heöen dedim. Ben seninle başbaşa kalmak istiyorum, sen beni bırak git, Çok yaşa, atıcam kendimi, sürekli arıyor.
Ben kalabalık misafir seviyorum elimden geldiğince yardım ediyorım. Bazen de etmiyorum. Eşim birini çağırınca ben de bizimkilere de söyleyelim beraber otururuz diyorum. Hayır kalabalık olur diyor. Bazen ailemle aramda bırakıyor. Ama herkesin aradığı eşe sahibim ben de sorunlar yaşıyorum.
Ah canım, hissediyorum içindeki yükü... 🫂 Evlilik bazen insanı beklemediği şekilde sınayabiliyor, değil mi? Başlarda beklediğin gibi olmayan ya da yıllar içinde değişen bir eşle yaşamak çok zorlayıcı bir durum olabilir. İletişim kurmak, hislerini paylaşmak her zaman ilk adım olmalı ama ne yazık ki karşı taraf da duyarlı olmazsa işler daha da zorlaşabiliyor.
Unutma, bu hayat senin ve mutsuzsa, içinden çıkılmaz bir yerdeyse profesyonel destek almak ya da kendin için yeni bir yol çizmek de yanlış değil. Sonuçta sen de mutlu olmayı hak ediyorsun, değil mi? 🙏💛 Evlilik sabır gerektiriyor ama her zaman karşılıklı bir denge olmalı. Umarım bu süreçte en doğru yolu bulursun. 🦋
Cevap
20Cevap
Ozelimizi buraya dokecegiz 🙈 olamaz hayir hayir icimden bi suru sey cikar anlatmaya kalksam
Ahahah herkes pişmandır emin ol kurtulan bir daha bulaşmaz :) seninkide sorunluymuş ilgisiz sadec2 kendini düşünen galiba
sen yine de bi iyiliğini bi kötü yanına say, yine mi iyiliği ağır basmıyor
Pişmansan bırakmak ta senin elinde
Olmayan yokda özeli neden buraya yazsın herkes
Boşanmak neden bu kadar zor geliyor?
Hadi boşan hemen madem
Pişman olduğum an boşandım herkese tavsıye ederım
Hiç açma yarama basma
Öyle dertlerim yok çok şükür.
Benim ki de sonra değişti
pişmansan boşan o zaman
ailenin yanında çok mu mutluydun?
Mutlusu yok be