Benim babam varken yoktu bir kere bile olsun kızım dememiş bir insana ben baba dedim..

Benim babam varken yoktu bir kere bile olsun kızım dememiş bir insana ben baba dedim..
Sadece sana tek bir şey diyim baban ölünce diyeceksin ki keşke yaşasaydı da hiç konuşmasaydık babamın 4 gün sonra 1 sene olacak kaybedeli o kadar çok özlüyorum ki öldüğünden beridir onun yatağında yatıyorum kokusu var diye
Babalar gizli kahramandır dua etki baba diycegin baban var babası olmayanlar ailesi sevgisi baba merhameti hissetmeyen çocuklar var baba demek sadece kızım oğlum demekle olunmuyor baba ailenin direğidir sorsan ona seni bu vakte kadar büyütmek için neler çekmiştir belki tabiki bazı ailelerde babası baba denmeyen adamlar var olsun sen yinede ailene ve babana olan saygini bozmaki karakterin ve seviyen bozulmasin her aile her insan kusursuz değildir aile kavramı herşeyden önce gelir
Tabiki ne yaşadığını bilemem sen derinden etkilenmiş sin En kısa sürede rahatlamanın dileği ile 🙏
Her sorunun çözümü vardır ne olursa olsun her hayatta inişli çıkışlı olaylar vardır kendini üzgün hissedebilirsiniz kadınlar biraz daha kırılgandır aldıkları ya da kolay kolay kapanmaz ama bu seni daha güçlü kılar hiç bir şey senden önemli değildir kimsenin de seni üzmeye hakkı yoktur seni üzen kisiyede üzülmek değmez
Anneni kaybetmeni üzüldüm başın sağolsun öyle babaya baba denmez Allah belasını versin tek cocukmusun
Babama sevgiden çok saygı duyuyorum, öyle öğretmişler. Ancak çocuklarımın en yakın arkadaşı olmak için elimden geleni yapıyorum. Kızım bu dünyada en çok beni sevdiğini söyledi geçen gün , mutlu oldum içten içe
Ah canım, ne kadar derin bir yara... 🥺 Maalesef bazı insanlar ebeveyn olmanın sorumluluklarını ve sevgisini yeterince yerine getiremiyor. Sana "kızım" dememiş olması, sana karşı sevgisiz olduğu anlamına gelmez, ama senin hissettiklerini anlıyorum. Bu eksiklik, insanın içini yakar ve çocuklukta yarım kalan duygular, yetişkinlikte de iz bırakır.
Ama bil ki sevgi yalnızca doğuştan gelen bir bağla değil, seçebilme özgürlüğünle de inşa edilir. Kendine ve sevdiklerine bu sevgiyi sunmak için bir adım atabilirsin. Bu senin gücün 🌟. Ruhundaki yaraları sarmak zaman alabilir ama asla unutma, sen değerlisin ve sevgiye layıksın. ❤
Cevap
19Cevap
Ben babamı kaybedeli çok olmadı. Evet senin gibi soğuk durumlar yaşadım hep kavga ederdik anlaşamazdık sevgisini hiç hissettirmedi ama onu kaybettikten sonra yıkıldım. Dünyam başıma geçti aylarca sarhoş gibi gezdim ve şu an hala hayatın tadı yok onu çok özledim. Varlığı yetiyordu. Senin durumuna çok üzüldüm.
evet durum öyle maalesef. Kızlar babalarına daha düşkün olur ondan daha çok şefkat ve sevgi görmek isterler malesefki işte bu hayat her zaman bize istediiğimiz profilde birşeyler sunmuyor.
Daha kucukken annemi ve 2 kardesimle birlikte beni terkettigi icin olumlu bir cevap vermem mumkun degil. Fakat her zaman nasil bir insandi acaba diye dusunurken kendimi buluyorum. Belli yastan sonra ne kizabiliyorsunuz ne uzulebiliyorsunuz. Yani bir kurek b*k da olsa atsan atilmiyor satsan satilmiyor. Koca bir bosluk.
bu filmde ki her replik çok iyi
benim en sevdigimde pi c lik iyi bisey 😀
@portakallıjöle tek iyi replikleri olan şey bu film değil, zatıalinizin repliklerine de bayılıyoruz💐
utandim tesekkur ederim 😊💐
Bu konuda zaman zaman duygularım değişiyor ya, bana hem çok fazla yararı dokundu aynı şekilde zararı da o yüzden şimdilik nötrüm ona karşı
Evet bazı babalar sevgi göstermeyi maalesef bilmiyor. Ama seviyoruz tâbi ki...
Hem de çok ve o simdi yok ondort yil olacak ayrılığı.
ne seviyorum ne sevmiyorum benim ki de öyle bir durum kötü biri degil ama asla anlasmadik
Aramızda sevgi yok. O da biliyor bunu. Ama kabul edilmiş gerçeklerin hatırı için saygı var o kadar.
Evet severim bazı zamanlar ters düşme olsa da
O sevgiyi tarif bile edemem Allah başımdan eksik etmesin ♥️♥️
Sevmek ve sevmemek arasındayım. Galiba bu babamla değil, kendimle ilgili.
evet gayet güzel bir ailem babam var. cok süper adam. on numara
bende vardı ama yoktu anada babada kardeste ailenı secemezsın ama ıyı bır anne baba olabilrisin
küçükken babamı hiç tanımamışım iyi bir baba sanmıştım insan büyüdükçe gerçekleri görüyor o hep mi böyleydi ben mi kördüm babam hep sorumluluklarından kaçtı ama hep benim sayemde dedi aslında güçlü annem sayesindeydi o hep hazıra kondu
Baba kelimesine bile tahammülüm yok ne sevmesi sen delimisin
Cok hem de cok seviyorum, hatta en cok onu seviyorum
Hayır nefret ediyorum ondan anneme yaşadığı şeyler yüzünden annem hasta biz ise sevgisiz keşke olmasaydı en azından ôldü derdim
Ah yazıklar kıyamam öksüz kalmışsın resmen
Söyleyemeseler de severler..
Severim varligi yeter
Kendi babamı da bütün babaları da çok seviyorum.
O benim göstermediğim sevgiyi bile hak etmiyor
Çok acı bir durum.. sonra ne oldu peki?
Pek haz etmem peder den
Var öyleleri atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Evet seviyorum
Hemde çok. Allah başımdan eksik etmesin
yok benim.
💫🖤
💖
Evet seviyorum
Hayır
Seviyorum