Yalnızlığın çözümü nedir?

Ben 20 yaşında bir gencim annemle babam ben çocukken ayrıldı babamı üzün süredir görmüyorum tanıdığım herhangi bir akrabam yok kuzen dayı amca teyze hala tamamıyla sıfır akrabam var bir arkadasim yok sevgilim yok konuştugum kimse yok dışarı çıkmıyorum sosyal medya kullanmıyorum cikarsamda tek başıma geziyorum oturuyorum yanlızlıgı seviyordum buna alıştımda ama artık hayat ciddilesiyor yarın birgun olursem cenzamda 3 kişi bile olmucak evlendigim zaman dugunume çağıracagım kimse yok dışarı çağırıp eglenecegim kimse yok askere gittiğimde ugurlucak kimse yok uzun süre gemide çalıştım kimse uğurlamadi cantami alıp çıktım ve aylar sonra geldim hayatında kimse olmayınca sende olmuyorsun bunu anlıyorum ve intihar etmeyi düşünüyorum bunun çözümü nedir yanlızken mutlu nasıl olunur derdimi anlatacak birisi olmadığı için burayı uygun gördüm ama bu sitede aynı sorun var sadece saçma sapan sorulara cinsel sorulara cevap veriliyor gerçekten bilmek istiyorum benim durumumda olup bunu atlatabilen var mı varsa nasıl?

Yalnızlığın çözümü nedir?