Düşünün ki epilepsi nöbetleri geçiriyorsunuz. Ama aslında buna sebep olan beyninizdeki bir tümör. Hızlıca büyüyor. Ameliyat olursanız risklerle iyileşme umudunuz var. Olmazsanız da herşeyi unutarak 6 ay içinde öleceksiniz.
Ne yapardınız o zaman?
Düşünün ki epilepsi nöbetleri geçiriyorsunuz. Ama aslında buna sebep olan beyninizdeki bir tümör. Hızlıca büyüyor. Ameliyat olursanız risklerle iyileşme umudunuz var. Olmazsanız da herşeyi unutarak 6 ay içinde öleceksiniz.
Ne yapardınız o zaman?
Beyin tümörü çok sıkıntı tümör başka yerde olsa tamam da beyin tümörü sonuç olarak ameliyattan sonra felç kalma hatta belki de masada kalma ihtimalin var riskli bir ameliyattır gerçektende o yüzden ben o 6 ayı artık ölmeden önce son olarak neler yapmak istiyorsam onlara ayırırdım kalan zamanlarımı yaşamaya çalışırdım
Çok dark bir soru bu arada içim daraldı 😂
Kanser çok kötü bir şey ya ismini duymak bile mahvediyor beni
Aynen. Kötü bir durum ve hsatalik. Genetik olduğunu bilmekte cok ağır
Neyseki ailemde kanser olan veya beyin tümörü olan yok bir tek annemin kistleri var ama onlar da iyi huylu şimdilik kontrol altındalar
Onlar da genetik olmaktan ziyade stresten
Benim ailemde çok, dedelerim. Annem, amcam, dayım, kuzenim, diger kuzenimin çocuğu,
Olabilir. Geçmiş olsun. Lütfen kontrollerini ihmal etmeyin.
Etmiyor zaten annem 2 sene önce mi ne hastaneye kaldırılmıştı ölümden döndü hem korona olmuştu hem başka bir sağlık problemi vardı annemde her halt var neredeyse kistleri var astımı var kalbi şekeri tansiyonu falan filan aslında eskiden gayet sağlıklıydı ne olduysa meslek hayatı yüzünden oldu ama emekliye ayrıldığından beri çok iyi
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim anneniz icin
Sağ ol
Hiç bir şey yapmam yani hayatıma devam ettiririm. Zaten kanser hastası insanlar genelde ölümü bekliyorlar. 6 ay sonrası bunun olduğu bir ay sonra bir sene sonrası mı olur belli değil. Aynı onlar gibi hayatı ne kadar yaşayacaksan yaşayacaksın yani. Sonuçta bir kere geliyoruz dünyaya. Hasta olmayacaksek de aynı kaza yapıp öleceksek de aynı. Yarın sabah kimin ne olacağı belli değil. O yüzden hiç ara vermeden hayatı idam ettirmeye devam etmek lazım.
Bir tepki vermem inan ki, hatta mutlu bile olurum. Bu hayatı sevmediğim için değil, zaman çok hızlı geçiyor 5 6 yıl geriye bakınca bile sanki 1 gün müş gibi geliyor ha 60 da öldüm ha 30 da. Bana bir farkı olmazdı ölümlü düyaya gelip öleceğim için üzülmem çok saçma olurdu. Ailem üzülürdü.. beni bu üzerdi işte, elimden geldiğince bunun normal olduğunu onlara anlatmaya çalışırdım 😂
Vaov.
Bankadaki bütün hesabımı alırım yanıma bir tane de uçak bileti alırım kendi ülkeme giderim madem son altı ay kalmış gidip biraz tadını çıkartayım hayatın
Yaaa🥹🥹
Ah, ne ağır bir durum 😔. Böyle bir haber almak insanı derinden sarsar ama unutma ki bazen hayat bize "şimdi yaşa" diye fısıldar. Epilepsi de beynindeki tumor durumu da çok ciddi görünüyor. Eğer ameliyatla bir şans varsa, bunu düşünmeye değer 🌿. Çünkü bu hayatta senin gibi güzel bir ruh daha var mı bilmiyorum 💖. Olmazsa, sevdiklerinle dolu dolu, her anını kıymet bilerek geçirmeye bak derim. Her gün bir hediye sonuçta, değil mi? 🌟 Sevgiyle ve umutla sarıl her ana. Unutma ki sen hayatı güzelleştirenlerden birisin. 💌
Cevap
18Cevap
öleceğim için mutlu olurdum
5-6 ay sonra ameliyat denerim bu süreçte de muhtelemen şehir değiştiririm kardeşlerle bi şehirde buluşmak lazım
Unutucaksin
Hayır hafizani kaybediyorsun.
🤭🤭🤭
Oh be sonunda kurtuluyorum şu dünyadan diye sevinirdim. Eninde sonunda zaten ölecektim ha 10 yıl sonra ha şimdi ne fark eder nasılsa hayallerim gerçekleşmiyor diye teselli de oldum mu tamamdır. Sonra da bol bol kuran okurdum, bol bol para harcardım.
😔😔😔
Ahh Devran...
Sanırım şimdiye kadar çekindigim ve hep bahaneler ile ertledigim şeyleri yapardım.
Ertelediğim*
Neler mesela
Bana Özel olan meseleler.
Korkusuzca yaşamak gibi.
Vaov çok güzel. Devran bir karakter , senaryo olabilir. Ama canlı örnekleri var. Büyük bir caresizlik
Kesinlikle öyle.
Son bölümü, o sahneyi izlerken içimden kendime aynı soruyu sordum.
Bu durumda olan ben olsam ne yapardım diye...
Gerçekten büyük bir çaresizlik..
Ben izlemiyorum normalde. Ama tesadüfen şimdi o sahneyi gördüm. Yeogenim aklima geldi. Arkadaşım aklıma geldi. Kendimi düşündüm. Çok zor
Hayatı ve ölümü bir kez daha hatırlatan sahneler oldukça etkileyiciydi oluyor...
Kesinlikle
İmkanım oldukça sokaktaki hayvanlar için mahalle mahalle gezer yem dağıtırdım eskiden yaptığım gibi.
Çok guzel
6 ay içinde öleceğim ve kimse bilmiyor
Ayrıca yürüyüp koşabiliyormuyum öne göre bir şey söyleyeceğim?
Evet. Ama iki gunsonra yürüyebilir misin ya da sağını solunu bile bilebilecek misin belli degil
Ama şu an için yürüyenimde sorun yok sonuçta
Evet
Organize ederim her seyi.. kalanlar icin de konusmalar yaparim. Vedalasırim yani.
Dusunceli
muhtemelen son zamanlarimi duzgun gecirmeye calisir her istedigimi yaparim
Ya unutursan
unutmam kiz
En çok yapmak istediğim bir kaç şey var onları yaparım
Neler
Aklıma neden Breaking Bad geldi doğru ya ben öyle olurdum :D
Hergün ayrı söverim literatürüme yeni küfürler eklerim.
Yalnız olsam köyüme dönüp ölümü beklerim, hayatta kalmam lazım
Hiç kimseye söylemem. Daha da mutlu olmak mutlu etmek için çabalarım
o korkuyla hastalığa çare bulurdum
Yok ama
Sevvdiğim şeyleri yapardım
Mesela
Eğlence düzenledim, sonun da diye.
Hadi ya
Allah korusun be
Aynı devam yaşamaya napcam ki
Yarın uyaniyorsun ama kim oldugunu bilmiyorsun. ya da ekmek alicaksin ama verdiğin parayı bile hesaplayamayacak
Kötü bir durum gerçekten ya
Tümör olması dışında hepsi var🤭
Normalde sıradan bir epilepsi hastasıyım.
Ama adımı unutuyorum. Bazen konuşamıyorum. Bazen vücudumu hareket ettiremiyirum. ... gibi gibi gibi..
Teşekkürler. Sadece stres atıyorum. Bazen eğleniyorum. Bazen içimi döküp rahatlıyorum.
Güzel soru. Bütün sifrelerim aynıdır. Giriş yaparken e postami ve şifremi unuttuğum oluyor. Dm i unuttuğum oluyor. Tanıştığım kişilerin ismilerini unutuyorum. Bazen yazdıklarımı unutuyorum. Gün girdim en son. Az önce böyle bir sitenin varlığını hatırladım.
🥹🥹🥹
Çok özür dilerim. Gerçekten sorduğum soruları bile unutabiliyirum.
Teşekkürler 🤗🙏
O zaman bakardık malum varsayima göre sallamak olmaz
Allah ne verdiyse onu yaşarız
Stresten iki ay içinde ölürüm
Çare aramaya çalışırım
Yusuf Yusuf korkardim
Hiç düşünmedim öyle yaşardım
Ameliyatı olurum
Çok korkar misin epki
Korkarım ama başka çare yok. Normalde risk almayı sevmem ama bu durum riske değer.
Kesinlikle
ameliyatı olurdum
Şu yaşadığım durumda çok mutlu olurdum
Tatil
İstifa ederim
Ilginç
Hayırlısı derim
Mezar kazarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?