Sevdiğim çocuğun annesi oğluyla konuşmamı istemiyor?

Benim beş yıllık bir ilişkim vardı, birbirimizi çok seviyorduk, ailesi de bunu biliyordu, iki yıl önce benimle ilişki yaşadı ve annesine de söyledi, annesi benim kaçmamı istiyordu, ama ben kaçmadığım için gelip ailemden istesinler öyle bir şey yaşadığımı ailem bilmesin istedim, fakat annesi ben kaçmadığım için sürekli kızlarıyla beraber oğluna karşı beni kötü gösterdiler, bu kız seni sevmiyor, sevse sana kaçardı, sana hiçbir adım atmıyor, evlenmeye niyeti yok diyerek oğlunun aklına girdiler sürekli.. Ortada bir gerçek vardıki oğlu benimle bir ilişki yaşamıştı, bir anne olarak bunu bilmesine rağmen bunu örtmesi gereken yerde oğlundan ayrılmam için afedersiniz kızlığım eski haline gelsin diye bir miktar para gönderdiler hesabıma, ben istemediğim halde , kendince bunu yapıp vicdanını rahatlatmaya çalıştı ve oğlunu benden ayırdı, ben oğluna ulaşmak istedikçe sürekli her yerden annesi önüme çıkıyor, ağza alınmayan laflar söylüyor.. benim oğluyla yaşadığım ilişkiyi aileme söylemekle tehdit ediyor.. Ama çocuk hiçbir şekilde benimle iletişim kurmuyor, bundan iki ay önce başkasının hesabından bana mesaj geldi, bu kişi senden sadece hellallik istiyor diye yazmıştı.. bana hiçbir şey demeden beni o halimle yarı yolda bıraktı, ve ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum, başka insanlar istemeye geliyor, bu durumdan dolayı herkese yok diyorum, sürekli onu düşünüyorum, onu unutamıyorum, annesi oğluna ulaşmamı istemiyor hep engel oluyor. Ben onu helal etmek istemiyorum, ama bana yaşattıkları çok zoruma gidiyor, annesi ve kız kardeşleri bizi ayırdı, ben canıma kıymayı bile düşünüyorum 😥 çok çaresizim..

Güncellemeler
1 yıl