Güncellemeler
1 yıl
En yakın arkadaşım dahi kanka kız gibisin deyip bana femboy memesleri atiyor? Bana mı halleniyor?
20 yaşındayım boyum 1.66, 50 kiloyum ve kılsız beyaz tenli biriyim. Ne kızlar ne de erkekler bana erkek gözüyle bakıyor kızlar bana hep kız kanka muamelesi çekiyor, erkeklerin de bir garip tavrı bana mı halleniyorlar anlamıyorum femboya benziyorsun femboy olsana falan diyorlar.
Ne yapacagim 166 kılsız zayıf beyaz tenli erkek olamaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bu davranısla ilgili sen kibar sakin biriysen görünüsünde bu sekildeyse öyle algılayıp o sekilde yaklasabilirler ama daha sert biriysen en fazla görünüsünden vururlar o da kücümsemek icin mesela dedigin gibi bi erkegin sana o sekilde reels atması normal degil.
Ben oldukça sert biriyim. Faşist ve cinsiyetciyim aynı zamanda.
o sekilde degil yani konusma tarzı beden dili acısından
Sevgilisi olan bir erkek niye kankasina öyle şeyler atar?
Olur da senin pek niyetin yok gibi
Ne alaka?
Lan birileri sana femboy ol diyor sen de onları dövmeyip buraya gelip fikir alıyorsun. Sen zaten vazgeçmişsin Erkeklikten
Abi ben 166 boyunda 50 kg adamım 180 izbandut gibi adami nasıl döveyim? En fazla bıçaklarım ama başıma bela mı alayım?
Eee bunu yapamadın diye hemen arkadan yemen mi lazım. Kendine gel etraf kırık erkek dolu. Eli ayağı düzgün birisin söylediğine göre zamanını bekle her şey olur.
Seni elleyen okşayan mı oldu? Dürüst ol
Ne gibi
Anladın sen ne gibisini
Bi kez bacağımı olsamaya kalkmisti biri dışarıda, o günden beri erkek halimle şort da giyemiyorum.
En fazla bu mu yani?
Ne olacak baska
Bilmiyorum soruyorum
Yakın arkadaşım dediğim kişilerik söylemleri oluyor taciz gibi hissediyorum ama başka arkadaşım da yok bişey diyemiyourm.
Yakında onlar senden başla şeyler isterler
Soruya da yazdım zaten. Kanka dediğim çocuk kız gibisin lan deyip femboy memesleri atıyor internetten? Çocuğun kız arkadaşı var bana mı yürüyor?
Yüksek ihtimal sana bi oral yaptırmak istiyor
Ne yalan söyleyeyim taş gibi sevgilisi varken benim hakkımda böyle düşünceleri varsa onun da aw o kız bana baksa ben kankamim sevgilisi falan demezdim
Kankan istese oral yapar mısın
Hayır tabii ki benim eşcinsel düşüncelerim yok ksdinlardan hoşlanıyorum
Umarım hep böyle olursun
Kizlar bana bakmıyor ama hep dağ ayısı tiplere bakiyorlar. Çok hoşlandığım bir kız vardı taa lisedeyken, hem de yakın arkadaştık. Açıldığım zaman bana sen bacım gibisin demişti. O zamandan bu yana kızlarla yakın arkadaşlık da kuramıyorum.
Olur da pek şansı olmaz kızlara karşı
E napacagim vurdurayim mi illa
Minyon kızlar da var
@meraklıbirpandaa minyon kızlar faha da beter ki, 160-170 kızlar 180 erkek isterken boyu 150 kizlar 190 altina erkek demem diyor
Minyon kızlar da boylarına bakmadan 1.80 1.90 istiyor
Sanki alabilecekler
@meraklıbirpandaa alıyolar bana bakan yok arkadaşım var boyu 192 sevgilisi 155 falan
@meraklıbirpandaa minyonlarda cok secici ya 180 ustunu bile istemiyor arti yakisikli olmak gerekiyor
bana gel