Hayatınızda sizi en derinden etkileyen olay neydi? Hani görüpte gerçekten içinizin acıdığı bir olay?

Bir yere görüş olarak yazdım.. Adamın umruna bile gelmedi.. Benim için böylesine önemli olan bişeyi değersiz yere paylaşmış olmayayım soru sorayım dedim..

Bir çocuk vardı.. 6 yaşında.. evlatlıktı.. Babasını hiç tanımamış annesi 1 yaşındayken terk etmiş 80lı yaşlarında babaannesiyle dedesinin elinde büyümüş.. işkence yapmışlar çocuğa hep.. yurda da yeni alınmıştı.. Yurttan Evlatlık alındığı andan itibaren yanındaydım.. Çok derin travmaları vardı.. vücudu yara bere içindeydi.. kemikleri sayılıyodu.. Geceleri Uzun ali diye sayıklayarak uyuyormuş.. gece hiç görmedim.. Uzun ali dedesinin adıymış.. Çocuğa her baktığımda çok derinden sızlardı içim. Hayatımda gördüğüm en hüzünlü şeylerden biriydi.

Çok severdi beni. Ne zaman görse koşa koşa sarılır saçlarımı koklar oynardı saçlarımla.. Buda en huzur duyduğum anlardandır.
1 2 yıl sonra iletişimi koparmak zorunda kaldık ailesiyle..

Asla unutamayacağım bir olaydır. Çocuklar öyle özel ki..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu sorunun eig sini seçemem.. Hiçbir acı diğerinden daha büyük değil.
Allah yardımcımız olsun.. Allah sabır versin..
Hayatınızda sizi en derinden etkileyen olay neydi? Hani görüpte gerçekten içinizin acıdığı bir olay?