Aileme ne diyecegim?

merhaba. ben bizim uzaktan bir akrabamizla sevgiliydim ve nisanlanmistik. her sey guzel gidiyo vs. ama dugun zamani yaklasinca ev dizerken nisanlimin annesi cok fazla sorun cikarmaya basladi. eve fayans doseniyodu ve ben dosenen fayansi begenmedim bu olmasin dedim diye benimle kavga edip nisanlimi sozu atmasi icin doldurdu. en son biz de kavga edip attik nisani. su an ailelerimiz birbiriyle dusman gibi. aileden birinin dugunu olunca ayri ayri masalara oturuyoruz, birbirimizin oldugu ortamlara girmiyoruz. ve biz nisanliyken bize imam nikahi kiydirmislardi ailelerimiz ve zaten dugun de yakin bi tarihte oldugu icin resmi nikahi da dugunde yapacaktik. her neyse, biz imam nikahimiz da oldugu icin birlikte olmuştuk. keşke olmasaydık su an cok pismanim ama elimden bir şey gelmiyor. ailem duysa kotu olur. niye zaten imam nikahiniz varmis demeyin cunku bizim ailelerimiz boyle seyleri normal karsilamiyor. imam nikahinin olmasi bi seye yaramiyor yani birlikte olmamiz onlarin gozunde ayip bir sey. ailem haliyle benim tekrardan biriyle görüşüp tanismami istiyorlar bu yüzden ailemin tabidigi biriyle konusuyorum ve ailedekiler biliyor. uc hafta once kuzenimin nikahi vardi, eski nisanlim ve ailesi de ordaydi. benim baskasiyla gorustugumu ve evlenme ihtimalim oldugunu duymuslar muhtemelen. nikahtan sonra eski nisanlim bana yazip evlenmeye kalkistigin an yasadigimiz her seyi anlatirim herkese olacaklari sen dusun diye mesaj atti bana. tartistim aradim acmadi bana dedigi tek sey her seyi derim evlenmeyeceksin kimseyle. sabah yine ayni sekilde mesaj atmis bana korkuyorum ne yapicam bilmiyorum ailem ogrenirse cok kotu olur her sey uc haftadir icime dert oturdu ne guluyorum ne bi sey yapabiliyorum cok kotuyum ne yapabilirim?
Aileme ne diyecegim?