Aile & Toplum Kiracıya ev kiralamadan önce sorulacak sorular nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evde 3 ay kalıp çıkıyorlar. Biri evi temizlemek zor diyor diğerinin kızı ev alıyor hep bir bahane Kiracıya ev kiralamadan önce sorulacak sorular nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tahliye taahhüdü imzalat gerisi önemli değil 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet onu yapıyorum 👍 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Birde kira ödeme de 3 ay gecikirse de tahliye taahhüdü devreye girecegini madde koy Yorumla CaptainVenture 1 yıl Ufak bir tavsiye iyi bir kiracı bulursan düzgün bir kiraci 3e 5 e bakma hic kira alamamaktansa 3 5 aşağı al kafan rahat etsin Yorumla Soran 1 yıl Hocam son kiracıyı iyi dediler 3 ay kaldı çıkıyor şimdi kızı ev almış. Anlayamıyorsun kim iyi kim kötü. Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın tavsiyeler için teşekkür ederim Yorumla CaptainVenture 1 yıl Allah kiracinin hayirlisini versin ben cok cektim iyi kiraci vardi bizimkiler ornek veriyorum kira 2bin bizimkiler 5bin istedi ben 3 bin 3.5 bin yapalim deidm dinlemediler yeni gelen kiraciyi sktr etmek icin dunyanin cabasini harcadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tahliye taahhüdü imzalat gerisi önemli değil
Evet onu yapıyorum 👍
Birde kira ödeme de 3 ay gecikirse de tahliye taahhüdü devreye girecegini madde koy
Ufak bir tavsiye iyi bir kiracı bulursan düzgün bir kiraci 3e 5 e bakma hic kira alamamaktansa 3 5 aşağı al kafan rahat etsin
Hocam son kiracıyı iyi dediler 3 ay kaldı çıkıyor şimdi kızı ev almış. Anlayamıyorsun kim iyi kim kötü.
Sağolasın tavsiyeler için teşekkür ederim
Allah kiracinin hayirlisini versin ben cok cektim iyi kiraci vardi bizimkiler ornek veriyorum kira 2bin bizimkiler 5bin istedi ben 3 bin 3.5 bin yapalim deidm dinlemediler yeni gelen kiraciyi sktr etmek icin dunyanin cabasini harcadim
Kaç çocuk var shshs
Meslegi ve kac kisi oturcagi vs