Goruculer geliyor. Gorusmek istemesem de gorusturuluyorum. Artik yas 25 olunca da cevremde bu baski daha da artti.
Biriyle gorustum. Calisip calismamam onemli mi senin icin dedim. Onemli degil sen bilirsin pek karismam dedi. Kadinin eve destek olmasini bekler misin dedim. Genel olarak kurdugum aileyi gecindirmekten gocunmam dedi.
Anladim biraz daha acar misin dedim.(hani beklerim ya da beklemem gibi net cevap alamadigimdan sordum)
Calissan da senin mesleginin kazancini asagi yukari biliyorum, ayni meslekten arkadaslarim da var. Benim kazancim evi, seni cocuklari gecindirecek durumda. Senden destek isteyebilecegim bir durum yok. Calismasan da yürür yani.
Calisir ben kendi ayaklarim uzerinde durmak istiyorum vs dersen calis, parani da kazan, parani gel ortaya koy gibi talebim olmaz. Bu konuya kadinlar olarak takiliyorsunuz biraz. Gerci biraz erkeklerde takiliyor bu konuya onunda etkisi var uzerinizde.
Ikimizde calisir cok paramiz olur ama aile olamayacaksak, huzur olmayacaksa, calismaktan birbirimizi gormeyeceksek, cocuklar orada burada perisan olacaksa, sen calisiyorum diye strese gireceksen, agir gelecekse, iste evlendik ama evde seni goremeyeceksem calismaktan fazla denk gelemeyeceksek ne yapayim o kadar parayi. Senin parani da ne yapayim?
Ha seninle gorusme sebeplerimden biri ögretmen olman. Atanip calissanda vaktin olur. Ben oyle doktor, hemsire gibi cok calisan nobeti olan ya da muhendisler gibi sabahtan aksama kadar calisan birini acikcasi istemiyorum.
Ama bu mesleklerden olursa kadin okumus, emek vermis calismak istiyorum dese calisma da diyemem.
Seninle de olursa calismamani sorun etmem, calisirsan da calis, parana talebimde olmaz. Sizin maasin 2 katini kazaniyorum cok sukur. baska kazanc olmasa da isleri yurutebilirim. Karimi da maddi anlamda zora sokmam.
Ben bir aile kuracagim. Eş secimi cok onemli. Meslege, paraya gore secebilecegim bir sey degil benim icin. Ben maddi ya da materyal seylerden cok duygu, huzur, saygi ariyorum. Kurdugum yuva benim guvenli bir limanim olmalı.
Icinde rahat ettigim, karimla mutlu huzurlu oldugum bir evlilik hayalim. Hayalim şu degil karimda su kadar kazansin paraya bogulalım. iki taraf esek gibi calistigindan birbirine, cocuklara vakti olmasin. Ben bunu istemiyorum dedi.
(devlette uzm dis hekimi. Nette baktim bircok memuriyete gore iyi kazaniyorlar. Doktordan sonra en yuksek kazanc bunlarda galiba.)
Sizce samimi mi bu arkadas? Bana da ilk kez boyle biri denk geldi de. Digerleri parayi, calismak isteyip istemedigimi sordu. Kpss puanin kacti vs sordular. Yani digerleri evlilikten cok kendilerine maddi anlamda yandaş ariyor gibiydiler. Kimi gorusmeye atamam yok diye istemedi.
Bu adam da taktik mi uyguluyor yoksa dediklerinde samimi mi anlamadim. Bu sitede bile evlenmeden önce sorun yoktu, calismadigimi bilerek evlendi ama evlendikten sonra eşim calismaya zorluyor beni baskiliyor diye kadinlar soru açıyor. Artik insanin dediklerine de guven yok gibi. Kafam karisik ne dersiniz bu adamla ilgili?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer