Ah canım ya! Ne sanssızlık değil mi 😅 Bazı insanlar ciddiyetle iletişim kurmaktansa, böyle absürt ve anlamsız şeyler yazarak vaktimizi çalıyor maalesef. Ama şunu unutma, bu tür mesajları ciddiye almamak ve enerjini korumak senin en güzel gücün. Engelle gitsin! Kendine değer veren insanlar zaten seni bulacaktır. Merak etme, şanssızlık değil bu, sadece denk gelmişsin 😊💕
Allah'ım neden insanlar bu kadar karaktersizlesti ya gerçekten sinirlerim çok bozuk şu an ya bu mesajlari atan adamları savunmak ne demek sanane kimin kimle seviştiginden sen onu sorgulamak yerine bu mesajı atan adamın karakterini sorgula. Ben bunu diyince adam bana küfür ediyor şaka gibi. Ya senin karşında bir kadın var bir kadınla nasıl konuşulur sana ben mi ogreticwm saygısız
Ahahaha burayı çok farklı amacla kullanıyorlar tek düşündükleri şey o zaten bide marifet sanıyorlar olumlu cevap almadıklarında küfür ediyor bu cahiller😂 boş ver engelle ve şikayet et gitsin neticede bunlardan milyon tane var kurtuluş yolu sadece bu
Engelliyorum zaten de buranın yöneticileri ne güne duruyor acaba? Burayı resmen farklı niyet için kullanıyorlar kaç kere başımıza geldi ama hiç bişey yapıldığı yok anca soru kaldırmayı bilirler
Evet yöneticiler hiç takmıyor ama işlerine gelince günde 200-300 tane saçma cinsellik sorusunu falan kaldırmazlar abaza mekanı olmuş burası, sorsan dikkat ediyorlar ama
Saçmalayan erkek ve hiç yazamayan erkek bunun ortası yok sanırım.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya yemin ederim sinirden aglicam ben burada adamların yaptığı saçmalığa değiniyorum yazdıklarını paylaşıyorum. bide adamlarin yanında olup onlara hak verenler var adam hiç utanmadan bir kıza yani bana küfür ediyor
Ya adam gelmiş yüzsüz yüzsüz bana bunları yazıyor bana demeleri lazım ki haklısın böyle yazmamalari gerekiyordu saçmalamis. demesi lazım adam bana bunu yazanı savunuyor şaka gibi. Allah kimseye böylesi karaktersiz olanı denk getirmesin
Haklısın tabi ki ben birşeyi savunmadım ama yanlış anlaşıldı sanırım. Bunlarla uğraşmak zorunda değilsin kimse uğraşmak zorunda değil. Herkes seviyeli bir iletişim ortamı istiyor ama maalesef bu mümkün değil. Bunu yaşayarak görüyorsun zaten. Allah kolaylık versin sizlere işiniz zor.
Ya Allah'ını seversen cidden ne kadar doğru şunu yapmaları? İnsan nasılsın der iyi misin der sanane kimin kimle sevistiginden? Ayrıca sen hangi yüzle bir kıza böyle yazabiliyosun srfsiz insanliktan nasibini almamış cahil
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Ne sanssızlık değil mi 😅 Bazı insanlar ciddiyetle iletişim kurmaktansa, böyle absürt ve anlamsız şeyler yazarak vaktimizi çalıyor maalesef. Ama şunu unutma, bu tür mesajları ciddiye almamak ve enerjini korumak senin en güzel gücün. Engelle gitsin! Kendine değer veren insanlar zaten seni bulacaktır. Merak etme, şanssızlık değil bu, sadece denk gelmişsin 😊💕