Önemli bir şey sormak istiyorum?

2 sene önce bir adamla c2den tanıstım ve konumsyaa basladik bende o zamanlar 16 yasımdaydım ve bunalıma girmistim bu adamla konusmaya baslamistim adamda 32 yasındaydı bu arada, daha sonra konusmayı kesmek isteyince fotograf ve videolarımla ehdit etti ailene atarım dedi bi sure aileme soylemedim sonra benimle bulusup bisiler yapicaz diyince aileme soyledim teyzemler ve annemler faln babam yok. teyzemlerle de ters ters konusmaya basladi adam sonra numaramı degistirdik hesapları kapattık ulasamadi bi sure bana. yaklasık 2 ay once bir ig hesabi actim ve dun bana istek atti hemen engelledim ben fakeinden istek attı bu arada, daha sonra engelleyince korkma bu kadar seni merak etmistim neyse yazmış. hemen instagram hesabimi sildim ayni gunde ve Şu an cok korkuyorum bisey yapar diye annemler bosanma surecinde oldugu icin onu etkiler diye birsey de yapamiyorum Şu an 18 yasındayım ve bu adam tarafından taciz ediliyorum ustelik universite sinavina hazirlanşyorum ve sabahtan beri aglamaktan calisamadim napmaliyim, lutfen kaba konusmayin yardimci olun

Önemli bir şey sormak istiyorum?