Ahir zamanda olduğumuzu düsünüyor musumuz?

Aslında negatif konuşup kötü enerjiyi üstüme çekmek istemem ama inan dünyanın her yeri aynı olmuş. Elimizi dokunduğumuz yer yani kiminle karşılaşsak gerçek anlamda tehlikeli. Bunun gibi binlerce örnek sirayabilirim hepsinide yaşadım. İş görüşmesine gittim işciyim, bir iltifat edebilir miyim diye sormadım, samimi bir şekilde bir şey söyleyebilir miyim dedim, tabi dedi

Cildinizi çok beğendim pürüzsüz tek bir sivilce tek bir prüz yok dedim

Kaşlarını kaldırdı etrafa baktı gözlerini havada dışarıdi, sizin buraya uygun eleman olduğunuzu düşünmüyorum dedi

İşimi görmediniz daha dedim

Çok ciddi bir tavırla eliyle yüzünü göstererek cildim hakkında konuştunuz, özelime girdiniz bu hakkı nerden buldunuz dedi, kişisel bir soru soracağını bilmiyordum dedi. Bende ayağa kalkıp sandalyeyi yerine iterek ben normal olduğumu düşünüyorum siz bence öyle değilsiniz dedim. Tehdit ederek seni dava ederim dedi. Bende cevap vermeden odadan çıktım.

YEMİN EDİYORUM KİMSE ALTTA KALMIYOR KİME YANLIŞ BİR SOZ SOYLESEK ciddiyim ayağımız kayacak resmen leşe üşüşen karga gibi biri bir yanlış yapsinda canına okuyalım düşüncesindeler.

Güncellemeler
1 yıl
Kıyamet kâfirlerin üzerine kopmayacaktir. Allah'ın vaadir bu. KİYAMET yalnızca ŞERİR İNSANLARIN ÜZERİNE KOPACAKTİR. Şerir kötülükten zevk alan demektir en açık anlamıyla.
Ahir zamanda olduğumuzu düsünüyor musumuz?