Üvey muamelesi görüyorum?

Annem doğumda vefat etti beni halam ve eşi üstüne aldı doğduğum gibi onlar annem ve babam hiçbir sıkıntı yok ama. Üvey kuzenim var kız sürekli laf sokma çabasında 21 yaşındayım ben o da 39 falandır. Ben küçükken hiç böyle değildi adı üstüne küçük olduğum içindi. Sadece o da değil diğer kuzenim onun annesi falanda öyle açıkçası sevmezler beni hiç. O kadar bunaldım ki. Birde tek çocuğum şimdiki anne babamın hiç çocuğu yok tek ben varım ama cidden bunalıyorum ve şu an ki babamın ailesi de resmen açık açık belli ediyolar sevmediklerini beni hakkımı asla helal etmiyorum bazen anneme keşke benle beraber başka çocuk daha evlatlık edinseydiniz ben tek kalmıcaktım diyorum bazen de kendi kendime evlatlık almasalardı keşke yurda falan verilseydim diyorum kendimi ezdirmiyorum ama, Allah korusun anne babama bir şey olsa karabasan gibi çökerler üstüme şimdiden böyleyseler o zaman olacakları düşünemiyorum 🙄?

Güncellemeler
1 yıl
Mesela üni kazanmıştım üvey kuzenim hemen dedi ki nazlı yapamaz falan dedi ama kendi yiğenine oku deyip durdu bana gelince hiç oku demedi işe giricem diyodu bi ara tutturmuş temizlik işine gir falan bildiğin ayrımcılık kendi yiğenine öyle demedi bana dedi
Üvey muamelesi görüyorum?