Aile & Toplum Çok uykum geldi ananem televizyon kapatmıyor uyuyamıyorum napcan? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Uyuyamıyorum off diyorum suss adımı diyooo 😝😂😂😂 Çok uykum geldi ananem televizyon kapatmıyor uyuyamıyorum napcan? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Baska yerde uyu 0 12 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl burada rahatım Yorumla kanadalıMen 1 yıl Ozmaan aglama Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Tavanı izliyorum TV ye bakıyorum Yorumla kanadalıMen 1 yıl Ne pokkk yiyorsan ye Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Niye küfür Yorumla kanadalıMen 1 yıl Ben kufurbazim cunku Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Hiç sevmem Yorumla kanadalıMen 1 yıl Hastasiyizz Yorumla KelebekBlossom 1 yıl İlgilenmiyorum Yorumla kanadalıMen 1 yıl Bende ssninle Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Küfür eden kişiyi asla yani ilgimi çekmez Yorumla kanadalıMen 1 yıl Kufur sevmeyende asla ilgimiz cekmez Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Salonda uyumanın en kötü yanı 🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Gel nini söyliyem sana 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Döv bence 0 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Komik mi Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. odayıdeğiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Baska yerde uyu
burada rahatım
Ozmaan aglama
Tavanı izliyorum TV ye bakıyorum
Ne pokkk yiyorsan ye
Niye küfür
Ben kufurbazim cunku
Hiç sevmem
Hastasiyizz