bence medeniyet önemli, herşeyden önce eğitim. yurdumun gezgin youtuberleri seyahat vidyoları hazırlarken afganistana pakistana gidiyorlar ve erkek halleriyle erkeklerden kıçlarına pandik yiyorlar yani ortadoğu kıçımızın arasında biryer bence hiç birimiz ortadoğu olmak isttemez
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Suriye/Şam'da, toplu ulaşıma yeni kurallar getirildi. Ülkemizde buna benzer bir uygulama olmasını ister miydiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ben istemezdim.
bence medeniyet önemli, herşeyden önce eğitim. yurdumun gezgin youtuberleri seyahat vidyoları hazırlarken afganistana pakistana gidiyorlar ve erkek halleriyle erkeklerden kıçlarına pandik yiyorlar yani ortadoğu kıçımızın arasında biryer bence hiç birimiz ortadoğu olmak isttemez
Kadınlar kendilerini zaten hayattan soyutlamış, erkekler desen sığmayacağı alana girme derdinde ne diyelim.
Otobüsleri erkek ve kadına özel ayırmamışlar olmamış bu 😃
Sunlarin alfabelerine bak ya. Kargacik burgacik, hebele hubele ehmeh diye konusuyolar bi de... cok acayipler.
Yok artık saçmalığa bak oldu olacak şeriyat gelsin deseydin? Tabiki istemiyorum seçenek bile değil bu
Mantıklı, kimse kimseyi rahatsız etmeden yolculuk yapsın.
Türkiye de toplu taşımayı kadınlara yasaklayacaksın
Ben istemezdim
burası Türkiye.
Aksini diyen oldu mu?
Olmasın insanlar edeblensin
iyi olur aslında
İzterdim güzel olurdu. Tacizine önüne geçilirdi.
Kesinlikle olmalı
Keşke olsa
Yarın çarşaf da giy
Aklıma afganistana kaçıp tsk ya kurturan bizi diye yalvaran kadınlar geldi ne gülmüştüm ya hakajakajkaja bu tipler de onlar gibi
Aaa evet hatırladım ahakahakahkahakahajah sadece kafayı değil beyni de kapatıyor onlar
namaz hizası olmuş.
Hayır
Hayır, istemezdim.