Merhaba açıklamayı okursanız memnun olurum?

Aslında konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum kendimi çok yalnız hissettiğim için paylaşacak pek kimsemde yok aslında.

Uzun zamandır kendi içimde yaşadığım şeyler var, aşamadığım şeyler.

Eskiden çok neşeli hayat dolu bi kızdım herkes bana sen gülünce gözlerinin içi gülüyor derdi. Kendime aşık bi kızdım özgüvenli eğitim hayatında başarılı ve kariyerimde de başarılı bi kadındım çocukluğumdan beri belirli travmalar yaşadım ama hiç biri ayaklarımın üstünde sağlam durmama engel değildi.

Taki bundan 2 sene önce hayatıma giren biri olana kadar, kendisi dışardan baktığınızda bu kız bu adamda ne bulmuş derdiniz, eğitim 0 kariyer 0 hiç bir şeyi olmayan biri ama sorun değildi benim için zamanla destek oldum kariyer sahibi oldu vs bir ilişkimizin başladığından itibaren bir çok şeyi başardık beraber ev aldık araba aldık güzel gidiyordu bir çok kişinin ilişkimize hayran olduğunu bile duymuştuk. Taki bir gün aldatıldığımı öğrenene kadar çok zor bi süreçti benim için 2 hafta içinde 58 KG dan 42 KG düştüm psikolojimi toparlayamadım halada öyle bana göre geçmişteki travmalarımda tetiklendi ve buda son damla oldu.

Bir daha düzeltemedim özgüvenim 0 kendimi artık asla beğenmiyorum aynaya bakmaktan nefret ediyorum işimden istifa ettim ailemden arkadaşlarımdan tüm çevremden uzaklaştım tek kaldım. Ve ben artık uzun zamandır bu tünelin sonunu göremiyorum.

Buraya neden yazdım bilmiyorum belkide içimi dökmek istedim.

Şimdiden herkese iyi geceler diliyorum😊
Merhaba açıklamayı okursanız memnun olurum?