Haşere sorunu yüzünden taşınıyorum lütfen yardım edin?

arkadaşlar geçen yıl bi eve taşındım taşındıktan bi süre sonra hamamböceği gördüm evimde bi süre sonra istilaya döndü aylarca savaştım bütün ilaçları denedim yemleri demedim olmadı en sonunda pes ettim psikolojim bozuldu ve yaşadığım evi terk ettim bir kaç hafta bir arkadaşımda kaldım o sırada yeni bi ev buldum taşınmak için o sırada evime geri döndüm kalmak için yavaş yavaş toplanır taşınrım diye ancak ben yokken evim başka böceklerin saldırısına uğramış ilk başta bunları toz sandım çünkü toza benziyorlar beyaz yün toz karışımı şeyler ve siyah gri gibi böyle yün parçası gibi şeyler ne olduklarını bulamadım adına nem böceği diyen oldu güve diyen oldu ama hiçbirine benzemiyor fotoğraflara bakınca şimdi yeni evime geçerken o böcekleri de kendimle taşımak istemiyorum kıyafetlerimş mutfak eşyalarımı kişisel eşyalarımı her şeyi temizleyip taşımak istiyorum ama böceklerin türünü bilmediği. için ona göre önlem alamıyorum bütün haşereleri öldüren bir şey yok mudur LÜTFEN YARDIM EDİN 🙏🏻 hayatım zehir oldu

Haşere sorunu yüzünden taşınıyorum lütfen yardım edin?