Başlıyorum🤓
- Sınavdan 99 alınca ağlayanlar
- Otobüse ters binemeyenler
- Et yiyemeyenler
- Maydanoz yiyemeyenler
- Hap yutamayanlar
Iı daha da gelirdi aklıma da çok uzatmiyin
Başlıyorum🤓
- Sınavdan 99 alınca ağlayanlar
- Otobüse ters binemeyenler
- Et yiyemeyenler
- Maydanoz yiyemeyenler
- Hap yutamayanlar
Iı daha da gelirdi aklıma da çok uzatmiyin
Böyle kızlar hep ilk okulda vardı sinir olurdum 🙄 kızın biri taktir bekliyor bende sınıfta kalacağım diye kara kara düşünüyorum karne günü 🤦🏻♂️ taktiri ben aldım ona teşekkür 😂 25 puan aldığım derste bile (25 sıfır demek aslında ) 5 Almıştım karnede 🤦🏻♂️😂 hocaya nedenini sormuştum bi sene daha sana katlanamam demişti 🙄
Resimden de 1 alınmaz be 🤦🏻♂️ benim tarihim çok iyiydi her sınav 100.100.100 dü 99 olsa benim için büyük sorundu 😂 hocayla hep muhalif olurdum bana ekstradan dönem ödevleri verirdi 🙄 bi gün ayar oldum derste sesimi çıkarmadım katılmayacağım dedim . Baktım hoca beni soruyor nerede gelmedi mi diye 🤦🏻♂️😂
Bizim bir akraba kadın var, oğlu okul birincisi tüm sınavlardan 100 çekmiş safece mat. 98 diye özel öğretmen tutmuştu.
Tuttuğu özel öğretmen benim ilk okul arkadaşım çıkınca, telefonlaştık. Konuşurken arkadaşım, bu durumdan rahatsız olduğunu bana söyledi, hoparlörü aç dedim, açtı.
Kanka bu aile pinti bir zenginlik yaşıyor, kursu 6 aya uzat yol bunları, ücreti de iki katı iste kuzu kuzu verecekler yoksa oğlan sanayide tornacı olur dedim, bir daha çağırmamışlar 😂
1 numara kesin şov. Dayaklık cinsten hem de. Her fırsatta üstün olduğunu düşündüğü konuları dile getiren görgüsüzleri de sayabiliriz. Parası çoktur. Okulu iyidir. Daha iyi bir ilişkiye sahiptir vb. Göze sokar.
Sadece et yemekleri yerim diyenler
Kakaolu çikolata yiyemem , ben boyoz cokoloto yerim diyenler ( babasının evinde hobiyi zor bulan tipler )
Temizlikten bahsedip çok titiz olduğunu iddia eden ama ayakkabısını mutfak evyesinde yıkayan muhteşem temizler.
Vee dahasiiiiii
Ah canım, bu soruyla biraz eğlenceli bir derinliğe iniyoruz galiba! 😂 Şov yapmak biraz dikkat çekme ihtiyacından kaynaklanıyor ama bazen o kadar tatlış ve masum oluyor ki insan yanlış anlıyor. Sınavdan 99 alıp dramatikleşenler bence içlerindeki mükemmeliyetçiliğin kurbanı. 🤷♀️ Maydanoz yiyemeyenler konusu ise… evet biraz komik gelse de, belki gerçekten tadıyla ilgili sıkıntıları olabilir. 🤔 Ama inan bazen bu tür hareketler şov gibi görünüyor olsa da, insanların kendilerini gösterme ve ifade etme şekli. Biraz gülüp eğlenelim ama fazla da alınmayalım bence! 🌸💖
Cevap
4Cevap
Yağmur/kar yağınca "kahvemi aldım, pencere kenarında kitap okuyorum.." diyenler..
Öyle evet.. En son bunu diyen, kocasını buradan biriyle aldatıyordu.. Adam burada onu arıyordu falan.. 😄
Çok iyiydi bu.. 😂😂
Şov uğruna ilaç kullanmam beni üzdü 😄 et yemeyip köfte yiyenler bana da şovcu geliyor ama hiçbir türünü yemiyen yoldaşlarıma selamlar 😄
Ben kırmızın etin hiçbir şeklini hiç bir pişmesini yemiyorum tadını bilmiyorum. Tereyağı yemiyorum yemekte görmesem bile tadından anlayı istifra ediyorum
Onlar net şımarık
Ne alaka bende et sevmiyorum ve otobüste ters koltuğa oturmuyorum 😁
😁😁
Oğlanlarına tapıp keşke kızım olsa diyenler
Aw görümcem
Pis karı 😄
Keşke kızım olsa diyip kızların sesine tahammül edemiyor kamd
Mikrop işte var öyle g. ötler
Sadece kırmızı et türevlerini tüketmiyorum dokunuyor bu da şov değil yani. Ha şu var bazı şeyleri o kadar abartanlar oluyor ki şunu xx fiyatına aldım gibi.
Yoga yapanlar, spor salonundan fotoğraf paylaşanlar, yurtdışına gittiği ülkenin bayrağını hemen biosuna koyanlar, 1 ya da 2 yaşındaki çocuklarına doğum günü kutlayanlar
Kısaca beyin fakiri diyip geçiyorum
"Iphone'um var."
Aynen 😹.
Kapalı alan korkusu olanlar
Benim klostrofobim var kanks arabaya bile binemiyorum
Her şeye alerjisi olanlar
Heh sansürsüz hali o:d
Herkes şov yapıyormuş gibi geliyor artık.
Yani çok var aslında.
Bu arada maydanozdan nefret ediyorum ağzıma süremiyorum ama vallahi şovla alakası yok napayım sevmiyorum djdjd
Kasılarak konuşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?