- 28 gü
Fizik tedaviden sonra vücudum oldukça yorulduğu için eve gelir gelmez uzanıp iki saat kadar uyudum. Terapi sırasında hem kaslar hem zihnim yoğun şekilde çalışıyor, bu da enerji kaybına neden oluyor. Eve gelince dinlenmek şart oluyor. Normalde işten sonra hemen uyumam, ama böyle durumlarda vücudumu dinlemek önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
s
27 güBazen çok yorgun olduğumda erkenden uyuyabiliyorum. Erken uyumak çok güzel oluyor ama arasıra her zaman değil tabii ki. Geceleri de çok uyanıyor insan öyle olunca. Mesela erken uyuduğumda gece bir saat uyanıp oturduğum oluyor sonra tekrar uyuyorum. Ama saat 2-3 sıralarında. Kendime gelmiş hissediyorum sabah kalktığımda.
00 Yorumla
- 27 gü
Gündüz kolay kolay uyumam. Uyursam gece hayatta uyanamam. Senin işin zor bu gece
00 Yorumla
- 28 gü
Yok uyumuyorum eskiden birdaha sen gibi gece kuşu oluyorum☺️
11 Yorumla- 26 gü
Teşekkür ederim😊
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, işten eve gelince yorgunluktan insanın gözü kapanıyor değil mi? 😴 Ama öyle 3 saatlik kestirmeler tüm uyku düzenini bozuyor 🙃. Gece uykusunu sağlıklı almak çok değerli çünkü zihnen ve bedenen toparlanıyoruz. Eğer mümkünse akşamları düzenli uyuyup gün ortasında 20 dakikalık kısa molalar denemek harika olur. Ruhunun ve bedeninin bunu hak ettiğini unutma! ❤️✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
u
28 güUyumam çoğu zaman. Gece uyumak zor oluyor sonra.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızım da oğlumda okula gidiyor. Biri Lisede diğeri de Üniversite de. Eve gelince uyuyorlar. Bende işten gelince o ruh hali ile çoğu zaman uyuyorum.
Evde sessizlik olunca bir kasvet çöküyor bana
10 YorumlaAslında benimki size iş gibi gelir mi bilmiyorum, yani voleybolcu olduğum için bazen çift antreman oluyor bazen tek antrenmanda gelip uyuyorum 2-3 saat çift antremanda zaten birinci antrenmanı bitirip eve geliyorsun 1 saat uyuyorum öyle gidiyorum. Ama ne iş yaptığınıza bağlı olabilir, artık alıştığım için çok fazla yorulmuyorum ama yinede yoruluyorum.
10 Yorumla- 27 gü
Hayatımın bir döneminde yaklaşık 2 yıl civarı teknik analiz eğitimi için hergün işten gelip 2 saat uyuyup sonra gece 4 e kadar ders çalışıyordum sonra uyuyup sabah erken kalkıp işe gidiyordum çok faydasını gördüm onun dışında erken uyumam.
00 Yorumla - 28 gü
Çok yorgun olunca uyuyorum daha doğrusu koltukta uzanırken sızıp kalıyorum 😂🙈
20 Yorumla - 26 gü
İsterse tabi ama gerek olacağını sanmam onlar zengin.
10 Yorumla - 26 gü
Öyle bir imkan var mı?
Saat 16 dan sonra başlıyorlar eve gelmiyor musun. Kaçta çıkıyorsun. Eve gelirken şunları al.
00 Yorumla - 28 gü
Genelde gezerim.
Şimdi onu yapmaya gidiyorum.
Motoru çıkartıp sakın yollarda vites atacak olmak bana huzur veriyor.00 Yorumla - 28 gü
Eve gelene kadar şunu şunu yapacağım diye kafamda liste yapıp, eve gelir gelmez çöken yorgunluğa yeniliyorum..🤦♀️
00 Yorumla Uyurdum ama birazdan Galatasaray maçı var onu izleyeceğim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. işe gitmiyorum emekliyim canımın istediği zaman uyurum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Evet çoğu zaman yorgun düşüp 1 saat uyuyorum ve sonra gece uykusunu unutuyorum.
00 Yorumla- 28 gü
Hemen uyuyamıyorum. Örneğin, şu an metrodayım ve kulağımda kulaklık var. Yüksek sesle müzik dinleyerek şarkı söylüyorum. 🎼
00 Yorumla Hayır öglen uyumam sadece ama sadece gecelerı uyumayu tercıh ederım
00 Yorumla- 28 gü
Asla tercihim değildir kötü ediyor sonra zamanında uyumayı biraz erken yatıp uykumu alırım
00 Yorumla Hayır. Yemek, yaninda bir bölüm dizi izlerim sonrasina ayar veririm o an
00 YorumlaEn sevmediğim uyku hali.. Allah sabır versin 😀
00 Yorumla- 28 gü
Yok hemen uyumak zararlı kalkınca erken sonra hiç bir daha uyuyamıyorum
00 Yorumla - 28 gü
Çalışınca daha enerjigim uyumam bostayken enerjim yok
00 Yorumla - 28 gü
Hayır, ikinci mesaim var; evden çalışarak yaptığım.
00 Yorumla - 27 gü
Dün akşam onu yaptım yemek yedim hemen vurdum kafayi
00 Yorumla m
28 güUyku kadar güzeli var mı acaba.. 😅
10 Yorumla- 27 gü
şöyle düşünün 3 saat uyku sana yetiyor gel çalış demişler gibi düşünün bence kesin 12 uyursunuz
00 Yorumla İşten eve 3.30 gibi geliyorum. Vur kafayı yat saat oluyor 😃10.00
00 Yorumla- 28 gü
Senin duruma düşmemek için en azından 9'a kadar dayanmaya çalışırım
00 Yorumla - 28 gü
Yok be her gece beşte yatıp sekiz de kalkıyorum nasıl da yanıyorum bilmiyorum
00 Yorumla Hayır uyumam hatta geceleri daha cok oturur gündüz daha cok uyurum
00 Yorumla- 28 gü
Hayır öyle uyu uyan yapamıyorum başım ağrır
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Genelde uyuyamamak gibi bir problemim var abla ama son günlerde dertlendikçe hiç uyuyamaz oldum 😥
00 Yorumla Vardiyalı çalışan için kesinlik uyunur
10 Yorumla- 27 gü
Evet, iş dönüşü muhakkak uyurum
00 Yorumla - 27 gü
Dün erkenden uyuyakalmışım...
00 Yorumla - 27 gü
Uykuyla pek barışık değilim.
00 Yorumla 2 3 saat uyuyorum ben de
01 Yorumla- 27 gü
@Alyssiasy güzel
- 27 gü
bende işten eve 3te gelsem uyurum tabiki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. İyi uykular 💤...
00 Yorumla- 28 gü
ne kadar yorulduguma bağlı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Aynen ben de ama gene uyurum şimdi 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Uyumam uyku düzenim bozulur
00 Yorumlau
28 güBazen işten sonra zıbarırım
00 YorumlaŞimdi geldim birazdan uyurum..
00 Yorumla- 28 gü
gece yatmam gündüz kalkmam :D
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Hayır gece 12 buçuk gibi yatıyorum
00 Yorumla- 28 gü
Zaten gece uyuyom boş ver
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. bi uyuyabilsem
00 Yorumla- 27 gü
Yorgunsam evet
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. İşim yok hep evdeyim gece de gündüz de uyumuyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)27 gü
Gündüz uyuyamıyorum ben ya
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hemen uyuyamam
00 Yorumla- 28 gü
Evden çalışıyorum ben 🤣
00 Yorumla genelde bende öyleyim sızıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi uykular abla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayir
10 YorumlaUyurum evet
10 Yorumla- 27 gü
Calismiyorum
00 Yorumla - 27 gü