Ve maaşından sadece 2500 lira harçlık bırakması. Ve kızlarının sırtından kazandığı parayla evler ve araba aldı. Ve mirastan pay vermeyecekmiş. Oğullarına bırakacakmış. Ve evlenmelerine de müsade etmiyor. Sevgilili olmamalari için şehirden köye dönüp, istemediği kimseyle evlendirmekle tehdit ediyor.
Güncellemeler
1 yıl
Kızların en büyüğü şimdi 27 yaşında
Bir babanın kızlarını 12 yaşından beri çalıştırmasına ne diyorsunuz?
Stockholm Sendromu, bireylerin kendisini zor durumda bırakan ve yıpratan durumlara boyun eğmesi, savunması, zor durumda bırakan koşulların sebeplerini görmezden gelmesi, mağdur edilmesine rağmen ezenin yanında olması, hatta ezen kişiye karşı duygu beslemesi olarak da tanımlanabilir.
Yorumlari o kizlara gösterecektim. Normal bir aile yapisinda degilsiniz. Al okuyun diyecektim. Ve yeterli katilim saglanmadi. Bu soruyu bir kız yazmış olsaydi, tüm abazalar hurra çökerdi cevap vermek için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen bu kızların neyisin
@adımsevimli sesleri 🤣🤣
Evet. Sesleri 🤫
Sesleri olmaktan fazla olda destekcileri ol yardım et 🤣🤣
Stockholm sendromu yaşıyorlar
O ne oluyor
Stockholm Sendromu, bireylerin kendisini zor durumda bırakan ve yıpratan durumlara boyun eğmesi, savunması, zor durumda bırakan koşulların sebeplerini görmezden gelmesi, mağdur edilmesine rağmen ezenin yanında olması, hatta ezen kişiye karşı duygu beslemesi olarak da tanımlanabilir.
Anladım ee ne yapmayı düşünüyorsunuz mesela
Hiçbir şey yapamayiz. Onlarin kendisi babasından kurtulmak isteyecek
Peki madem bunu biliyorsun ne diye bize anlattın babasına küfür ettirip günaha soktun
Yorumlari o kizlara gösterecektim. Normal bir aile yapisinda degilsiniz. Al okuyun diyecektim. Ve yeterli katilim saglanmadi. Bu soruyu bir kız yazmış olsaydi, tüm abazalar hurra çökerdi cevap vermek için
Öyle burası Türkiye insanlığın can çekiştigi yer kimse kimsenin umrunda bile değil menfaati yoksa ama hala cevap vermedin neleri oluyorsun
Iş arkadaslari
Anladım boş ver kendileri memnunsa yapacak bir şey yok sonra sorumlu sen olursun vijdan azabı çekersin
onu ölrdmeyi