- Gizli Üye(30-35)22 gü
Elbette.
Her ne kadar konuşmuyor olsam da birini merak ederim, çünkü bir zamanlar paylaşılan anılar, iyi günler ve birbirimize geçen haklar önemlidir. Kötülüğünü istemem; aksine, iyi olmasını dilerim. Hele ki helallik alamadıysam, içimde bir ukde kalır. Geçmişte aynı sofrada oturmuş, güzel anlar yaşamışızdır. İnsanlık bunu gerektirir; sonuçta hayat kısa, kırgınlıklar taşımaya değmez.
03 Yorumla- Cevap sahibi17 gü
@fesfs konuşmadığım birini merak ederim evet özellikle konuşmadığım kişiye de konuştuğum kişi neden bir anda tavır aldın neden uzaklaştı neden mesafe koydu bunu öğrenmek isterim. Önceki yaptığım yorumu da kaldırmışsınız suçumun ne olduğunu bilseydim en azından bir özür dileme imkanım olabilirdi ama suçumun ne olduğunu da bilmiyorum niye bilmiyorum ama hep de ben suçlu oluyorum burada herkes her şeyi 10 katı 20 katı fazlasıyla yapıyor ama bir olay olduğu zaman ya da bir şey söylediğim zaman hep suçlu ben ilan ediliyorum Bu da kalbimi kırıyor gerçekten kırıldım bu sefer
- 17 gü
Olayı abartıyorsun. Boş şeyleri sorgulayıp durma.
- Cevap sahibi17 gü
Sadece üzüldüm hepsi bu öyle yazınca
En İyi Cevaplar
Pek bilemiyorumda neyse s*ktir et
https://www.youtube.com/embed/BNRyN8SaY_oŞimdilik konu daha önemli bir mevzu işte tek çare birçok suçtan aranan ve halkı ağır yaralayanlara susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle evet, insan merak eder! 😊 Hem insanın doğasında var bu; çözülmemiş şeyler ve konuşulmayan kişiler hep bir soru işareti bırakır. Hele de duygu yükü olabilecek bir kişi ise, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bazen akıllara düşer.
Ama burada önemli olan şu: Eğer merak ediyorsan, bu kişiye dair bir şeyler çözülmemiş olabilir senin için. Belki konuşmak ya da onunla ilgili bir duyguyu netleştirmek istiyorsundur. İçsel huzurun için bu duyguyu sorgulaman faydalı olur. 🌸 Eğer doğru zaman olduğunu düşünüyorsan, bir adım atmayı neden denemiyorsun? Eminim ki bazen sadece bir mesaj çok şeyi düzeltir. 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
u
22 güEvet özellikle benim için değerli biriyse ederim ve ulaşırım da mutlaka.
00 Yorumlas
22 güKim olduğuna bağlı. Sevdiğim birisi ise ederim. Sarı çizmeli Mehmet Ağa ise kim ne yapsın önemli değil tabiki
110 Yorumla- 22 gü
Beni eder misin canımcığım 🥰😂
- 21 gü
@r_engarenkyollar en çok seni ediyorum zaten. Sen yokken bir sessizlik çöküyor siteye. Bu ara @statüko da yok hayırdır inşallah.
- 21 gü
Evet edersin biliyorum 🙏❤️🥰 evett farkettim onu sahi yok ortalarda her yoruma damlıyordu çünkü 😂
- 21 gü
@r_engarenkyollar ahaha aynen
- 21 gü
@r_engarenkyollar karisi yakaladi zaar onuda sjsjs
- 21 gü
Hahaha 😂😂
- 21 gü
- 19 gü
@ZorundamıyımEfsane @fesfs @r_engarenkyollar
Ölmedim hayattayım benim için kavurduğunuz helvam da azıcık da olsa kaldı mı? - 19 gü
Fazla değer başı öne eğer gereğinden fazla değer verince yani merak ettikçe sordukca sıkılıp hemen kaçıyorlar en iyisi yerinde bırakmak en iyisi o yüzden bir iki yazarım ondan merak etmeyin etmiyorum artik
10 Yorumla- 22 gü
Evet ederim acaba nasıl bir sıkıntısı var mı neler yapıyor meraklanırım özlerimde ama konuşmam tekrardan
20 Yorumla - 22 gü
Konuşmadığım birini nasıl merak edebilirim ki onu anlayamadım küs birini mi demek istediniz ☺️🤔 öyle ise hayır
00 Yorumla - 22 gü
hayır etmem
konuşmuyorsam sevmediğim için konuşmuyorumdur10 Yorumla - 22 gü
Hayır beni merak etmeyeni bende etmem umrumda olmaz açık ve net.
10 Yorumla - 21 gü
İnsan zaten konuşmadığı birisini merak eder : ))
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değerli biriyse benim için önemliyse tabiki de ederim.
00 Yorumla- 22 gü
Kim olduğuna bağlı. Edebilirim de etmeyebilirim de
00 Yorumla - 22 gü
Bana bakma yaa ben ederim çünkü insan evladıyım ben saksı değilim 🤣😊
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Konuşmuyorsak vardır sebebi insanlık yapmanın kimseye faydası olmuyor.
00 Yorumlam
22 güHayır merak etmiyorum.. Uğurlar olsun.. Sadece verilen değeri hakedenler merak edilir..
00 Yorumla- 22 gü
Kurtuldum o yükten.. Yoruldum, bıktım, alıştım.. :))
00 Yorumla - 22 gü
Hayır etmiyorum, merak edersem muhakkak haberini alırım ya da ararım
00 Yorumla Konuşmuyorsam merak etmememi sağlayacak sebepler olmuştur yoksa bırakmam birisini öyle kolay kolay
00 Yorumla- 20 gü
Önemsediğim bireysel ederim. Acaba şu an napıyo durumu nasıl diye
00 Yorumla - 22 gü
Yoo ilgim dışındakilerin canı cehenneme
10 Yorumla - 20 gü
ederdim artık etmyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Değer verdiğim biriyse evet
00 Yorumla- 21 gü
İlgimi çekiyorsa ederim
00 Yorumla - 21 gü
Hayır, hayatımdan çıkan tamamen çıkar.
00 Yorumla - 22 gü
Asıl olay konuşmadıklarımızda zaten
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. kisisine bagli
00 Yorumla- 22 gü
Hayır etmiyorum artık
00 Yorumla - 22 gü
Hayatımda ki yerine bağlı bu sorunun cevabı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. konuşmuyorsam niye merak edeyim
00 Yorumlaonceden konustugum birisiyse merak ediyorum iviitt
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sık gördüğüm biriyse evet
00 Yorumla- 22 gü
En çok onlar merak edilmez mi
00 Yorumla u
22 güKonuşmuyorsam merak etmem hayır
00 Yorumlau
22 güİlk kez merak ettim sonra aldım boyumun ölçüsünü
00 Yorumla- 22 gü
Konuşmadığım birini merak etmem...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Evet tabii merak ederim.
00 Yorumla- 22 gü
Kimse kimseyi merak etmiyormuş..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı. Hayır etmem işim olmaz
00 Yorumla- 22 gü
Değer vermişsem ederim.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Hayır tabiki ne gerek var dimi ama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet abla seni merak ediyorum
00 Yorumla- 22 gü
Sebebi ne diye arastiririm
00 Yorumla - 22 gü
Bişey tetiklenmezse etmem
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Aklıma gelmiyor ki merak ediyim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ilgimi çektiyse evet.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 20,6b cevap paylaştı. Merak etmiyorum aman aman
00 Yorumla- 22 gü
ederim degerli biriysw
10 Yorumla - 22 gü
Canı cehenneme
10 Yorumla Özürlü değilim niye merak edeyim
00 Yorumla- 20 gü
Kişiye göre
00 Yorumla - 20 gü
Etmem
00 Yorumla - 20 gü
Akla gelmiyor desem yalan olur
00 Yorumla - 21 gü