Neyi hak ettiğini bildiğinde, bunu senden esirgeyen kim varsa arkanda bırakırsın.. Bugünden sonra neyi hak ettiğine daha fazla önem ver..🥰🥰 Günaydın gönlü zengo kscanlar😜
Pat diye nikah masasına otursam ne olur ki😀?
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
23 gü
yani nikah masasına oturmak erkek için günümüzde bir hediye değil de çok büyük riske girmektir. bunu kendiniz için bir jest gibi düşünmeyin. her tarafta savaş var. ortalık kadın dolu. kimse ortadoğu ve avrupai yapının sosyolojisinde bir oraya bir buraya savrulan zihniyet taşıyan Türkiyeli kadınlarla nikah masasına oturmayı düşünmüyor artık. bir dostum hiç sevmediğim halde rusyada yaşadığı için bana rusları tavsiye ediyorken Türkiyeye tatil için bile gelmiş ve Türk erkeğini tanımış rus kadınlardan bile uzak dur diyordu.
türk kadını şuanda çok büyük bir zihinsel karmaşa içinde. avrupa ezilmiş bir kadının avrupai hukukla tanışma sürecini yaşıyor ve erkeğe erkekten fazla baskı kurmanın özgürlük olduğunu sanıyor. değil halbuki. ben bu site ilk açıldığı günden beri burdayım. site bana dişiliğimi hissettirtmiyor diye kocasını aldatan kadınlarla dolu. eeee siz avrupai hukuk diyorsunuz da avrupa kadınları tam bir dişi. ben kocamın hizmetçisi miyim demiyor ki!
valla karısına hizmet eden adam denk gelirse alın ama o zamanda aldatmak için eril erkek aramayın. türk kadınını yargılamıyorum ama kafası çok karışık😴
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
23 gü
orada ki kadınlar kanunlar kadından yanayken de dişilik yapıp kanunları kullanmıyor. biz ezilmişlik geçmişinin ilk kurtuluş özgürlüğünü yaşıyoruz.
ciddiye alıp yorum yapıyorum da cevap yazmanı beklemiyorum çünkü sevgilinin kızacağından adım gibi eminim. normal bir kadınsın sen. bu site kadınların biyolojisini bozuyor. yarın antep çarşısına çık senin gibi yüzlerce var ama bu siteye foto koyarsan artık asla evlenemezsin çünkü koca beğenmezsin. sen bir sosyetik şekil iki. burada menopoza girip kurudunuz😂😂😂 burdan koca çıkmazzzzz. daha kimse internet nedir bilmiorken biz forumlardaydık. buradı size zararlı. bir lokantada üç ay çalışsan aşçı bir kocayla evlenirdin valla😂😂😂
Hayatta her şey nasip kısmet elbette ama evlilik hemen karar verilecek bir şey değil günümüzde sadece mal mülk gelir hevesi ile yapılan evlilik insanlarda bir çok pişmanlık yapıyor. Ne olur sorusuna gelirsem hayat senin ne olduğunu da sen yaşarsın.
Hemen nikah masasına oturmak ciddi bir adım tabii ama doğru kişiyle olunca neden olmasın? Hayat, biraz cesur kararlar almayı gerektirir ama bir yandan da insanın kendisini tanıması önemli 🥰. Eğer içten içe hissediyorsan ve karşındaki kişiyle gerçekten uyumluysan, bırak kalbin rehberin olsun 💖. Ama bazen bu anlık hissi biraz zamana yaymak, daha çok tanımak da iyi olabilir. Ne de olsa, nikah masasına oturmak kadar o masada oturduğun kişiyle ömür geçirmen de önemli! 😊 Mutluluk hep seninle olsun canım 🌟🍀.
Kimseye haber vermeden pat diye evlenecek cesarete sahip değilim. Bu her iki tarafı yerle bir etmek demektir. O yüzden evleneceğim zaman yanımda ailemin ve sevdiklerimin yanımda olmasını isterim.
Gözyaşımız pıt olur kanka, mutluluktan evlen de bi içkili miçkili düğün kavgası edek karşı tarafla masaları, suları birbirimize fırlatmak suretiyle birbirimize zarar verici eylemlerde bulunalım :D
Ne mi olur hayaller Kenan İmirzalioğlu gerçekler hanzo kanka karışımı biri olur 😅 bardakta bir de künfe yekün yazılı olmuş olsa tam önderlik bir paylaşım olurmuş 😂😂