Sürekli iş yapıyorum yine de beddua ediyor ne yapmalıyım?

Mesela uyanıyorum kalk çöpleri at, sonra mutfaga asla el sürmüo 3 günlük yeri yapıyom fırın ocak yag icinde. Sabah oluyor bu seferde icerdeki koltuk örtülerini konusuyo. Aksamdan temızlıyom sabaha bk oluyo sabah yine yapıyorum 1 saat girmesem yine karısık. Günüm sürekli mutfak temızlemekle gecıyor. 18 yasında kız kardesm var hic is yapmıo. Yapmasında zaten beceremez. Annem desen ben calısıorum diyip bi yere tutmuo.4+1 evin temızlıgı herseyi bende. Tek istedigim twmızlık yaptıgım yerlerı karıstırmayın. Ama yok yani. Süpürsem spürdügüm yerlere yemek dökülmesi an meselesi. Ama kendısı bisey yapsa yenı temızledim mutfakta kızartma yapmayın. Yenı temızledim banyoya girmeyin. Ben yapsam 1 saate icine scmak icin herseyi yaparlar. İzinli günü bugun ya hmen basladı çöp dök sunu yap bunu yap. Dısarda kar yagıyor kaldım cöplerde. İnsn bi gunaydın der kahvaltı yapalım der. Sırf mutfagı kırletme dedim diye bana bela okuyor beddua ediyoe. Yemıs cekırdeklerı kabuklar yerlerde, masanın üstü rezalet. Dün aksam süpürdüm yattum kalkıyom yine yemıs dökmüs. Kac yasında kadın , herkesin annesi var. Kim böyle yapıp yapıp arkasını toplatıyor. Benım biseyime asla el sürmez ben onların herseyını yapmak zorundayım. Kaynana gibi herseye karısır. Canımdan bezdım. Tek ıstegım tezgahı karıstırma, yerlere biseyler dökme. Heryer kırıntı diyorm yok. Kücük cocuklar bu kadar yere dökmüyodur. Cünkü takmıyo nasılsa ben köle. Yapacaksın sen büyüksün mecbursun hep böyle. Zamanında kac kere haftasonu ev isleri yüzünden bana saldırdı siddet gördüm. Kollarımdaki izler icin tedavıye gidicem. Tehtidle santajla ev isi yapıyorum resmen. Ne geziyorum ne bisey hep evdeyım. Kalk ev isi yat ev isi calıssanda herseyı sen yapcn diyor. Ben kimseden 5 kurus almıyom gidip bi evde hızmetcı olsam en azından para kazanırdım. İsleri yapıp yapıp üstüne ne yaptınki cam mı sildin diyor. Kat yagarken cam mı silinir. ya da bisey oluyo kapı mı sildin diyo. Kapı cam ev mutfak cöp. Kendı hayatım ne olacak ne sosyallıgım var ne biseyim cok sıkıldım
Sürekli iş yapıyorum yine de beddua ediyor ne yapmalıyım?