Siz kabul eder miydiniz
Bu kişiden kişiye degişir. Eger iyi temiz kalirsak karsimizada iyi temiz insanlar cikacagini düşünürüz. Dinde bir ayette de geçer. Nur suresi 26. ayet. ( temiz ve iffetli kadinlar , temiz ve iffetli erkeklere... )
Tövbe ettiyse ve gerçekten pişmansa onunda temiz olduğunu biliriz.
Benim hayatımda çevremde gördüğüm bir örnek var. Zinalar yapmış bunları marifet gibi anlatan biri temiz bir kızla ( duyduğuma göre öyleyse ) sevgili olmaya yakın. Hatta o kızla konusurken baska kizlarlada flört ediyor. Kız onun geçmişini biliyor mu bilmiyorum ama onu adam etmeye çalıştığını duydum. Yani o erkeğin nasıl biri olduğunu tahmin ettiğini düşünüyorum. Daha tanışalıda 1 ay maksimum kız ne çabuk ısınabilir kabul edebilir.
Aklıma takılan erkeğin geçmişi önemli değilse bakılmiyorsa iyi erkekler neden temiz kalsın temiz kız bulmak için. Haramı günahı dışında. Veya temiz kaldık diyelim temiz ahlaklı birinin denk geleceği nerden garanti
Mutlu olmasını isterim insanların ama bu haksızlık adaletsizlik gibi geliyor bana..
Bu kişiden kişiye degişir. Eger iyi temiz kalirsak karsimizada iyi temiz insanlar cikacagini düşünürüz. Dinde bir ayette de geçer. Nur suresi 26. ayet. ( temiz ve iffetli kadinlar , temiz ve iffetli erkeklere... )
Tövbe ettiyse ve gerçekten pişmansa onunda temiz olduğunu biliriz.
Benim hayatımda çevremde gördüğüm bir örnek var. Zinalar yapmış bunları marifet gibi anlatan biri temiz bir kızla ( duyduğuma göre öyleyse ) sevgili olmaya yakın. Hatta o kızla konusurken baska kizlarlada flört ediyor. Kız onun geçmişini biliyor mu bilmiyorum ama onu adam etmeye çalıştığını duydum. Yani o erkeğin nasıl biri olduğunu tahmin ettiğini düşünüyorum. Daha tanışalıda 1 ay maksimum kız ne çabuk ısınabilir kabul edebilir.
Aklıma takılan erkeğin geçmişi önemli değilse bakılmiyorsa iyi erkekler neden temiz kalsın temiz kız bulmak için. Haramı günahı dışında. Veya temiz kaldık diyelim temiz ahlaklı birinin denk geleceği nerden garanti
Mutlu olmasını isterim insanların ama bu haksızlık adaletsizlik gibi geliyor bana..
Geçmişin kötü olmaması gerekir önemlidir.
Geçmiş geçmişte kalmıştır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben temizim benim için çok önemli bu kişilerin ilişkisi de çok sürmez bence
Kiz onun gercek yüzünü fark edip bırakır mi diyorsun
Evet bence bu böyle devam etmez ama tabi çok saf kullanılmaya müsait tiplerde var yok değil
Saf insanlar çok var evet onlar kandırılıyor. Kizi tanimiyorum belkide saf belkide anlattildigi gibi değil ama öyleyse doğru karar verir umarım kendi için
Sen benzer durumda olsan ne yapabilirdin
Ne demek ne yapabilirdin ben geçmişi temiz bir insan istiyorum maksimum benden önce sanal olarak sevgilisi olmuş olabilir o da 1-2 den fazla olmamak şartıyla
Şey diyeceksin şimdi nereden bilebilirsin ki 1-2 den fazla olmadığını tamam rakamı rakamına anlayamam ama yalanları çok kolay fark eden biriyim ben temiz kaldığım için allah karşındakinin yalanını bana açık açık gösteriyor bu durumu çok yaşadım bir şekilde o kişiden uzaklaşıyorum
Seni taktir ettim gerçekten çünkü böyle hassas meseleyi düşünen az kız var. kendiside iyi olmayanı anlarım ama düzgün bir insanin ister kadın olsun ister erkek kendi gibi birisini istemesi çok değerli bence. İnsanın kendine olan saygısıdır
Evet çok şükür kendime saygım var
Sen sevgilisi olmasıni bile istemiyorsun ne mutlu 😁
Temiz kalirsak gerçekten fark edilir mi sence karsimizdakinin yalan veya eksik söylediği
Şöyle söyleyeyim güzel ahlaklı, karakterli birini bulmakta zor gerçekten ahlakını beğenirsem ve bana karşı şeffaf, dürüst olursa aşırı ileri gitmemesi kaydıyla sevgilisi olmasını kabul edebilirim
Bence sen kendine dikkat edersen allah karşına temiz insanlar çıkarır zaten buna inanırsan fark edersin veya bir şekilde uzaklaşırsın o kişiden o yüzden hiçbir zaman çok seviyordum ama olmadı neden olmadı diye üzülmemek lazım bence her şeyde bir hayır vardır belki de o sana göre değildi
Öyle bi insan biraz haramdan korkuyorsa büyük ihtimal sevgilisi olmuş olsada ileri gitmez diye düşünüyorum
Evet bence de
Evet bunu yaşadım. biri vardı ama olmadı şu anda iyi ki olmamış diyorum çünkü düşündüğüm gibi biri değilmiş. Olmuş olsaydı belki çok fazla uzulucektim en azindan simdi biraz uzulup geçti yani
Peki kendine dikkat etmeyip hatta devam edipte temizleri bulanlar?
Aynen insan böyle düşününce çok sevse bile olmuyorsa allah’ın bir bildiği vardır diyor
İşte bence o insanlarında illa başka bir yerden eksikleri oluyor ya da belki de sadece temiz görünüyorlar kimsenin içini ya da neler yaşadığını bilemezsin bir kızınkini de erkeğinkini de her şey bakirlik/bakirelik değil bu arada insan başka türlü de kirleniyor
Haklisin sadece ordan değil belki bir sey yasamadi ama fazla yakin olarakta insan kirleniyor
Ben şunu cok düşündüm madem değmicek önemli değil neden yapabileceğim halde kendimi koruyayım. Ama dediklerinle içime su serptin Allah senin gibi düşünen insanları çoğaltsın. Allah bizi dengimizle karşılaştırsın
Amin
Merhaba ya sana bi sey danismak istiyorum özelden. Anlık acabilir misin hesabını
Rica etsem
Açarım
Ya bana mesajlar gelmiyor nasıl bildirimleri açıyoruz
Bildirim acik gösteriyor ama görmedim ya da ben o an ustten sildim farketmedim
Teşekkür ederim. Biz nasıl bi anda giricez sjjsj. Saat belirleyip beraber siteye mi girsek jsjsjs
Açıyorum jdjdjjd
İstek gönderdim sağol
Xper seviyen yeterli degil diyor mesaj icin ya sen yazabiliyor musun ilk
Yazdım zaten
Temiz bir gecmisi olmazsa kabulum degildir
Anlattığım kız için ne düşünüyorsun
Ayrilik kiz canım degilse ayrilir. Adam duzelirse o zaman yurur de pek sanmiyorum ki duzelsin
Haklısın o kız belki biraz uğraşıcak düzeltmek için ama çabasının boşa olduğunu anlayınca bırakıcak. O hiç değişicek sinyali vermiyor emin olabilirsin
Filmlerin sucu dogru kiz kotu adami iyi adama cevirir diye konsepti var milletde saf gibi degisecegine inanıyor
İyi akşamlar mesajını girince gördüm. Mesela yalı çapkını çok boş diziler ya aynı şeyi bende dusunuyodum fakir düzgün kiz , zengin yasi ilerlemiş sonra ne tesadüfse bi anda o kizla karsilasir o herkesten iyi olur. Ya ben inanıyorum iyi insanların karsilasacaginada daha 1 saat önce keko gibi sac modeli olan adamla güzel kibar kiz yan yanaydi ya metrobüste sasiriyorum
Seven saf kız kabul eder
Bende kabul eden birisi olsa anca saf kız olur derdim ama bilmiyorum