Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yatağa yatınca hersey aklına gelir uykuya derin dalamaz insan zaman zaman herkeste olan durum budur. Çok düşünmemek lazım, bir nevi çok düşünmekte bir intihar çeşididir. Ne yaparsak yapalım hayat zaten kendi istediği gibi ilerliyor.
10 Yorumla- 24 gü
Gece saatleri daha fazla düşünebilmek için daha ideal çünkü Huzurlu bir ortamda, dış dünyanın gürültüsünden uzakta, kendi düşüncelerimizle baş başa kalmak, derinlemesine düşünmek için harika bir fırsat sunar. Gündüzleri iş, sosyal hayat gibi birçok dış etken zihnimizi meşgul ederken, gece bu etkiler azalır ve düşüncelerinize daha iyi odaklanabilirsiniz. Gündüzün koşuşturmasından uzak, daha sakin ve sessiz bir ortamda düşünmek, zihninizi daha iyi toplamanıza yardımcı olur. Gündüzün sorumluluklarından uzaklaşarak, kendi iç dünyamıza dönmek ve derin sorular sormak için gece saatlerini kullanabiliriz.
Ancak gece düşünmek her zaman olumlu sonuçlar doğurmayabilir. Bazı durumlarda, gece düşünceleri endişe ve kaygıya dönüşebilir. Bazı insanlar için gece saatleri, daha yaratıcı ve özgün fikirler üretmek için ideal bir zamandır.10 Yorumla - 24 gü
Ben de sessiz vakitleri severim. Sadece içerisi değil, dışarısının da sakin olması gerek. Sessizlik bu saatlerde huzur veriyor ama her zaman değil tabi ki.
10 Yorumla - 24 gü
"Gecenin Sessizliği" aynen daha verimli olabilir. Ancak "ruh ve beden yorgunluğunu" da bu saate göre dengelemek gerek, aksi halde aklımıza uyku ve esnemekten başka bir şey gelmeyebilir🙂
10 Yorumla - 24 gü
Gündüz de ideal olabilir.
Sadece biz insanlar geceyi yalnızlığa ait kılıyoruz.
20 Yorumla - 24 gü
Gece oturmasını ben de severim ama çok yapmam çünkü iş var 🙃
10 Yorumla Ne düşündüğüne bağlı. Aksi taktirde gece çok da düşünmek sağlıklı değil bence.
10 Yorumla- 24 gü
Düşünmek anksiyete ni tetikler sal gitsin hayat kısa tadını çıkart
10 Yorumla - 24 gü
kesin sokakta kaldın:)
26 Yorumla- 24 gü
haha 🙃 yoksa bu saatte işin ne kapalı yerde:)
- 24 gü
Ahhh desene:)) 🤦♀️
- 24 gü
Amin 🙏 canım benim. Allah vermesin kimseye..
Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı. Gece 12'den sonra kendimle baş başa kaldığımı anlıyorum.
00 Yorumla- 24 gü
Yani sakin bi ortam oldugu icin lakin. Kafe mekan vs bunlar degil.
00 Yorumla Kimsenin olmadıgı elime kahveyi alıp derinlere daldıgım vakit benim vaktimdir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çok alakası yok knk aslında. Sadece yalnız kalıyoruz ya o sebepten gündüzde yaşayabilirsin bunu
10 Yorumla- 24 gü
neresi burası hastane knatini mi
15 Yorumla- 24 gü
sagra neresi :D
- 24 gü
ayy tamam :D
- 24 gü
Gece aklıma başka şeyler geliyor ne yalan soyleyeyim
00 Yorumla - 24 gü
Fazla düşünmemek en iyisi
10 Yorumla - 24 gü
Düşünmenin en güzel zamanları
10 Yorumla - 24 gü
Çok düşünme boş ver
10 Yorumla u
24 gügece saatleri
10 Yorumla- 24 gü
Evet ama sakin bi ortam olması lazım mesela yıldızları izlemekte ayrı bişey katıyor insana
00 Yorumla - 24 gü
Çay caylıktan çıkmış imanın abdes suyu gibi olmuş
05 Yorumla- 24 gü
@TantuniSultanSülüman çay mı o. Ben sigaranın külü uçmasın diye su koyulmuş küllük sandım.
- 24 gü
Her zaman içtiği 3 ü 1 arada.
- 24 gü
Ağzının tadını bilmeyenin diyelim ona biz şekerli şekerli süt tozu iyykkkk böö
- 23 gü
Fazla düşünme işin içinden çıkamazsın
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
telefonun markası ne süper çıkmış ve sorun doğru
00 Yorumla Düşünme boş ver kendini uzersin
00 Yorumla- 24 gü
Gece en sevdiğim saatler bu hayatta.
00 Yorumla - 23 gü
Aynen öyle katılıyorum
00 Yorumla - 23 gü
Değişiyor açıkçası bu bende.
00 Yorumla - 24 gü
Kesinlikle haklisin
10 Yorumla Düşünmekten uyuyamıyorumm
10 Yorumla- 24 gü
cok dusuncede ıyı degıl ama
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Gece insanı sadelestirir
00 Yorumla- 23 gü
Soruyu ben tam anlamadım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumlauyudun mu
10 Yorumla- 24 gü
Elbette öyle
10 Yorumla Kesinlikle evet
00 Yorumla- 24 gü
Sakin ve sessiz
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
Aynen öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle katılıyorum! 😊 Gece saatleri genelde daha sessiz ve dingin oluyor, bu da düşünmek için harika bir ortam yaratıyor. Gündüzün koşuşturmacasından uzaklaşıp kendi iç sesini duyabildiğin saatler... Bu sakinlik, duygu ve düşünceleri daha net bir şekilde analiz etme şansı sunar. Özellikle böyle bir fincan sıcak bir içecekle, bu atmosfer tam anlamıyla ruhu dinlendiriyor! Fotoğrafın da bu durumu çok güzel yansıtıyor. 🌌☕ Unutma, kendine böyle anlar yaratmaya devam etmek zihinsel sağlığın için çok değerli! ❤️