Benim ayni binada oturdugum bir komsum var arkadasimdi onceden bu bana haksizlik yapti suclu cikardi kavga ettik dort yildir konusmayiz yuzume bakmaz onceden cok tavirliydi bu bana dort yildirda onun kucuk ogluyla benim kucuk kardesim ayni siniftalar ve samimiler gecen kardesimi dogumgunune evine davet etmisti oglu gondermedim simdi bakiyorum bukadar bana tavirli olan kisi oglunun kardesimle oynamasina nasil izin veriyor kardesimi dogumgunune cagiriyor cocuk bazen karsilasiyorum kendisiyle eski tavri filan hic yok yuzume bakmiyor umursamiyor gibi gorunuyor ama onceki tavrinin eseri yok acaba pismanmi pisman olsa konusmak ister oda yok
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Problem sizin aranızda çocuklar kendi dünyasında
Aslinda problemi yaratan kendisiydi hatasini kabullenmek yerine uste cikti beni sucladi simdi cocuklar buyudu ayni sinifta ve halen benle küs
. ağırsın sen gitme
Anlamadim
kardeşini çağırsın sen ağır takıl
Ben kardesimi gondermedim zaten bende onu gordugumde o yokmus gibi davraniyorum ama ona ne olduysa okadar tavirli olan kisi utanmasa ayni masada oturcak gerci oturduk da toplantida gram rahatsiz olmadi umursamadan oturdu ben kalktim baska arkadaslarin yanina gittim
o evli galiba
siz bekar mısınz
O evli ben bekarim onun ogluyla benim kardesim arkadas ilkokula gidiyorlar
wwet dopru dedin
sizi ayıran olay tam neydi
Onun oglu balkonda meyveli yogurt yemis bende asagida yoldaydim onlarin balkonun altinda ustume tukurdu iceride cocuk guluyordu duydum sonra ben kizdim cikistim bir iki laf dedim sonra arkadas cikti balkona tartistik bagirdi cagirdi ben durumu izah etmeye calistim dinlemedi sonra dedimki bana bagirip cagiricagina git icerde cocugunun terbiyesini ver bu sucunu bastirmak icin bagirdi cagirdi rezil etti beni sonra iceri girdi olay bu simdi o oglu buyudu kardesimle ayni yasit ayni siniftalar bu halen konusmaz yuzume bakmaz
keşke boyle olmasaydı
ama kadının u olayla
ilişkisi yok, sonradan yaptıkları kötü
Suc oglunundu anlayip dinlemek varken bagirip cagirdi suc bastirdi
ama sen hemen darılmasaydın
belki o sana uzak durmazdı
Rezil eden kendisi beni bagiran cagiranda kendisi nasil darilmican durumu izah etmeye calistim anlamadi bagirarak suc bastirdi sonradan okadar karsilastik cekip kenara izah edemiyormuydu yillardir sanki sucluymusum gibi yuzume bakmaz umursamaz
skktr et o zmn
dengin bile değilmiş
ewli kadın oturaklı olmalı
Kisilikli karakterli olgun degilmis sen bir annesin benim annem herzaman der bir cocuk icin kimseyle kotu olunmaz o cocuktur yarin birgun barisir siz kuslugunuzle kalirsiniz ve komsuya kusulmez hayatin neler getirecegini bilrmezsin oda bir anne olarak olaya daha olgunca yaklasip anlayip ona gore tavrini koyabilirdi ama o birinin gazina iyi gelmis bana patladi sonradan kafa dank ettiki o eski tavri hic kalmadi yani konussam konuscak
eskiden nasıldınız
Eskiden iyiydik o beni kahveye cagirdi ben onu iki gun gecse gormese arardi gelirdi sonra bu benim amcamin geliniyle tanisti yavas yavas benden cekildi onla samimi oldu beni geri plana atti
oyle oluyor
tercih meselesi gibi olmuş
seni esas kızdıran şey de budur
Amcamin gelini bize yakin oturuyordu gidip geliyordu o bozdu zaten aramizi ama rabbim cok buyuktur insallah ceker gider burdan cekti gitti onada birakmadi rabbim sonra bu arkadasin altinda araba vardi cakasindan gecilmiyordu arabasiz bir yere gitmiyordu arabasini satmak zorunda kaldi ev aldi onceden amcamin gelini bunun evinden cikmiyordu simdi gelmiyor bile birde bunun evine onceden gelen giden okadar kisi olurdu simdi oda yok bu yazin annesini kaybetti kocasi kaza yapti olumden donuyordu
Allah korusun,
ladon kaç yaşındadır
Ruh gibi oldu dolaniyor ortalikta
sen sak sakın
ın selam bile werme
çok çok he de geç
Ben onunla konudmuyorum ne arkadasla ne amcamin geliniyle ama rabbim soruya yaptigi haksizligin hesabini
ikisi sana gurban olsun
karın kaç yaşındaydı
Kadin 41 benden iki yas buyuk
hmm oturaklı olması lazımken
neden oyleeee
yaşı da iyidir
merhaba hayırlı sabahlar
yoksun özledik seni