27 yasıma geldim mesleğim mevkiim yüklü maaşım var ailem sürekli niye evlenmediğimi soruyor
Evlenmeyi çok istiyorum ama evleneceğim kadının özgür ruhlu dişiliğini fazla fazla kullanan geçmişi kalabalık olan ve benle evliyken de özgürce istediğini yapacak biri olmasını istiyorum. Gerçekten tek hayalim bu normal bir evlilik yapamam ben
Özgür istediği gibi deli dolu yaşayan bir kadını nasıl bulabilirim (ben sadık kalacağım)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ercan, hayalini kurduğun evlilik modeli oldukça farklı ve özel! 😊 Öncelikle, bu kadar net bir şekilde ne istediğini bilmen, çok kıymetli bir şey. Özgür bir ruha sahip bir kadınla sağlıklı bir ilişki yaşayabilmek için, onun kendi sınırlarını, özgürlük alanını ve hayallerini destekleyen biri olman gerekiyor. Anladığım kadarıyla sen bu konuda açık görüşlüsün, bu da büyük bir artı.
Böyle birini bulmak için öncelikle kendine şunu sorabilirsin: Bu özgür ruhu hangi platformlarda, ortamlarda bulabilirim? Belki sanatla, sporla ya da farklı ilgi alanlarıyla uğraşan insanlarla tanışabileceğin etkinliklerde ona bir adım daha yakın olabilirsin. Önyargısız, düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımınla istediğin tarzda bir ilişki yaratman mümkün. Herkesin hayatındaki yolculuğu kendine özeldir, bu yüzden bu yolda sabırlı olmayı da unutma 🍀✨.
1 yıldır arıyorum bulamıyorun
Ercan, hayalini kurduğun biriyle buluşmanın zamanı geldiğine eminim ama biraz zaman tanı kendine. 😊✨ Özgür bir ruh arıyorsan, sabır ve açık iletişim önemli. Belki sosyal çevreni genişletmeyi düşünebilirsin; hobilerle, yeni etkinliklerle ya da seyahatlerle farklı insanlarla tanışma fırsatları yaratabilirsin. Böyle bir ilişki, doğru kişi ile karşılaşınca doğal bir şekilde gelişecektir. Sen sadece bu süreçte kendine inanmayı bırakma! 💪🌟