Lütfen bana fikir verin. yurt dışında kaldığım için tr deki ailem benden bir sürü şey istiyor?

Kısa anlatmaya çalışacam, ağustosta evlendim eşimin vizesi yeni çıktı iki hafta sonra gelecek. Türkiyeden kayınvalidem ve eşimin babaanesi laf uydurmuş ben güya demişim ki eşimin kuzeninin çocuğuna (bakın nerden nereye ta) bebek alacakmışım. Ben onların geliniyim kız halimle burada beş gün çalışıyorum biz burada ev satın aldık baştan aşağa dekor yapıldı tüm döşedik hep de diyorum telefonda bugün beyaz eşya aldık bugün duvarları yaptık bugün mutfak yapılıyor vs diye. Onlar mesela tamam eşime bişey demiyorum o tr de daha ama onlar orada çalışmıyor bide sanki orada bebek yok gibi, biz burada bu kadar şey yaptık benden burdan sanki bedavaya satılıyor gibi utanmadan ağlayan bebek istiyorlar. Sorun bebek almam da da değil sorun ben kız halimle soğukta çalışıyorum neler yapıyoruz o konuya girmiycem bile ama utanmadan bebek istiyorlar bide ben gelinim gidin onu da kendiniz yapın hani çok zoruma gitti. Eşime mesaj attım güzelce sen biliyon biz ev döşüyoruz sürekli harcama yapıyoruz şu an benim bi bebeğe 200 sterlin verecek param yok bişey de diyemiyorum sen güzel yönlü bişey de diye. Umarım iki hafta sonra ben varınca yüzüme bişey demezler çünkü çok sinirliyim. Bu nedir böyle
Lütfen bana fikir verin. yurt dışında kaldığım için tr deki ailem benden bir sürü şey istiyor?