Sevgilim ailesine benden bahsetmiş ama benim annem ve ablam onaylamadılar kürt diye nasıl bir yolla ilerleyelim?

Sevgilimle uzun zamandır tanışıyoruz 3 senedir sevgiliyiz geçen sene annem sevgilimi öğrendi onaylamadı tanımadan etmeden kürt diye ve sevgilimin ailesi de biliyordu az çok ama şimdi tamamen ailesine benden bahsetmiş onlar istiyor hatta abisinin eşiyle birlikte konuşturdu telefonda gelip isteyelim diye düşünüyoruz kayinvalidemler evdekiler herkes biliyor dedi konuştuk dün ben napicam bilmiyorum ailesi kabul etti beni ama benim annem ve ablam kürt diye onaylamadı birbirimizi çok seviyoruz ne yapmalıyız oda kaçırmayı düşünmüyor çok çaresiz kaldık ne yapabiliriz ve bi erkek sevgilisini ailesine bahsettiyse seviyor ve karari net diye düşünüyorum ve çok hoşuma gitti ama napicaz bize bir fikir verebilir misiniz benim ailem çok baskıcı 24 yaşındayım hep korku baskı altındayım bu zamana kadar hiç kendi kararımla bir şey yapamadım sizden tek istediğim fikir verin lütfen 🥹

Sevgilim ailesine benden bahsetmiş ama benim annem ve ablam onaylamadılar kürt diye nasıl bir yolla ilerleyelim?